Πώς να χρησιμοποιήσετε το OkCupid IM

01 από 04

Εκκίνηση του OkCupid IM Window

Screenshot / OkCupid © 2011

Μετά την εύρεση ενός χρήστη του OkCupid στο διαδίκτυο, με τον οποίο θέλετε να συνομιλήσετε, πατώντας το μπλε εικονίδιο μπαλονιού θα ξεκινήσει ένα παράθυρο άμεσων μηνυμάτων στο κάτω μέρος της οθόνης του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Από αυτό το μοναδικό παράθυρο, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν μια σειρά λειτουργιών, όπως απεικονίζεται (δεξιόστροφα) παραπάνω:

  1. Screenname : Πρέπει να εντοπίσετε το όνομα οθόνης ενός χρήστη του OkCupid; Η επάνω αριστερή γωνία κάθε παραθύρου συνομιλίας θα φέρει πάντα το αναγνωριστικό του προφίλ.
  2. Pop Out Window : Πρέπει να ελαχιστοποιήσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο Web για εργασία ή σχολείο; Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το βέλος στην κορυφή του παραθύρου συνομιλίας, θα ξεκινήσετε ένα ξεχωριστό παράθυρο ειδικά για τη συνομιλία σας συνομιλίας.
  3. Αποκλεισμός χρήστη : Θέλετε να εμποδίσετε έναν χρήστη OkCupid να επικοινωνήσει μαζί σας; Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο, θα σας ζητηθεί να αποκλείσετε το χρήστη από το να στέλνει μηνυματικά μηνύματα από εσάς στο μέλλον. Αυτή η ρύθμιση δεν ειδοποιεί αυτόν τον χρήστη και στη συνέχεια διακριτικά αποκλείει τα εισερχόμενα μηνύματα από αυτά.
  4. Σύμπτυξη παραθύρου : Χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο Web για να δείτε στοιχεία στην τοποθεσία OkCupid; Η κατάρρευση του παραθύρου συνομιλίας βοηθάει να γίνουν τα πράγματα πιο συμπαγή για ευκολότερη ανάγνωση.
  5. Κλείσιμο παραθύρου : Έγινε με τη συνομιλία σας; Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να κλείσετε το παράθυρο.
  6. Πληροφορίες χρήστη : Με μια ματιά, οι πληροφορίες που βρίσκονται στην κορυφή κάθε παραθύρου επιτρέπουν στους χρήστες του OkCupid να βλέπουν το ποσοστό αντιστοίχισης, το ποσοστό του εχθρού, την ηλικία του χρήστη, το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, καθώς και μια μικρογραφία της εικόνας του προφίλ τους.
  7. Πεδίο μηνυμάτων : Σε αυτήν την περιοχή, θα εμφανιστούν όλα τα μηνύματα που έχουν σταλεί και ληφθεί.
  8. Πεδίο εισαγωγής κειμένου : Στο πεδίο αυτό, οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν το μήνυμά τους. Πατήστε "Enter" στο πληκτρολόγιό σας για να στείλετε το μήνυμα.

02 από 04

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ρυθμίσεων OkCupid

Screenshot / OkCupid © 2011

Πέρα από το παράθυρο συνομιλίας, οι χρήστες OkCupid μπορούν επίσης να αλλάξουν πολλές ρυθμίσεις μέσω του πλαισίου ρυθμίσεων άμεσων μηνυμάτων. Για να αρχίσετε να αλλάζετε αυτές τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο του γρανάζι που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

03 του 04

Αλλαγή των ρυθμίσεων OkCupid

Screenshot / OkCupid © 2011

Από τον πίνακα ρυθμίσεων στο OkCupid, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία άμεσων μηνυμάτων σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελεύθερους χρονολογικούς ιστότοπους. Αυτές οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

04 του 04

Πώς να βρείτε το ιστορικό συνομιλιών σας στο OkCupid IM

Screenshot / OkCupid © 2011
Οι χρήστες OkCupid επωφελούνται επίσης από την πρόσβαση σε παλιότερα αρχεία καταγραφής συνομιλίας, ένα γραπτό ιστορικό κάθε στιγμιαίου μηνύματος που ανταλλάσσετε κατά τη χρήση του ιστοτόπου που χρονολογείται.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό του OkCupid IM, κάντε κλικ στο "Μηνύματα" και, στη συνέχεια, από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Ιστορικό IM". Το παράθυρο θα ανοίξει για να εμφανίσει το ιστορικό της συνομιλίας σας, όπως απεικονίζεται παραπάνω.