Πρέπει να αγοράσετε το Nintendo 3DS ή το Nintendo 2DS;

Ω, ναι - μην ξεχνάτε και το Nintendo Switch!

Ποιο φορητό σύστημα παιχνιδιών πρέπει να αγοράσετε - το Nintendo 3DS ή το Nintendo 2DS ; Η επιλογή μεταξύ των δύο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά επειδή πολλοί δυνητικοί υιοθετών δεν γνωρίζουν πολλά για το πώς διαφέρουν.

Αυτός ο οδηγός εξετάζει τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ του 3DS και του 2DS και θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο συμπέρασμα σχετικά με το ποια συσκευή ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το Nintendo Switch, το οποίο είναι μια εντελώς διαφορετική μπάλα κεριού, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κονσόλα παιχνιδιών .

Πώς είναι παρόμοια

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το Nintendo 2DS λειτουργεί σχεδόν ταυτόσημα με το Nintendo 3DS.

Αν και τα 3DS και 2DS φαίνονται φυσικά σαν μακρινά ξαδέλφια, οι εσωτερικές τους λειτουργίες είναι βασικά οι ίδιες. Με άλλα λόγια, για το μεγαλύτερο μέρος, οτιδήποτε μπορεί να κάνει το Nintendo 3DS, το 2DS μπορεί επίσης να το κάνει.

Συγκεκριμένα, και οι δύο μπορούν να ...

Πώς είναι διαφορετικά

Όλα αυτά είπαν, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ του 3DS και του 2DS.

Ποιος πρέπει να αγοράσετε;

Η επιλογή μεταξύ του Nintendo 2DS και του 3DS εξαρτάται από το πού είστε με την ιδιοκτησία 3DS για να ξεκινήσετε. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις για να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε ποια συσκευή να αγοράσετε.

Εάν, ωστόσο, είστε παλαιότερος παίκτης που ξέρει πώς να φροντίζει τις συσκευές σας και αν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, θα πρέπει να επιλέξετε το Nintendo 3DS. Συγκεκριμένα, η μεγάλη οθόνη Nintendo 3DS XL. Ενώ η τρισδιάστατη λειτουργικότητα δεν είναι η επιτυχημένη επιτυχία της Nintendo, αναμένεται να είναι, ενισχύει ακόμα ορισμένα παιχνίδια. Θα εκπλαγείτε πόσο προσθέτει στο The Legend of Zelda: Σύνδεσμος μεταξύ των κόσμων.

Ο σχεδιασμός clamshell του 3DS είναι επίσης προτιμότερος εάν είστε μετακινούμενος. Η τοποθέτηση του Nintendo 3DS σε ύπνο είναι απλά θέμα κλεισίματος αντί για εναλλαγή διακόπτη. Επιπλέον, όταν το 3DS είναι κλειστό, οι οθόνες του είναι προστατευμένες. Μπορείτε να αγοράσετε θήκες μεταφοράς για το Nintendo 2DS, αλλά αποσυνδέοντας την θήκη και τραβώντας τη συσκευή σας είναι λίγο ενοχλητικό αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα StreetPasses σας.

Όποιο μοντέλο επιλέγετε, να είστε βέβαιοι ότι τόσο το Nintendo 3DS όσο και το 2DS είναι σε θέση να παίξουν φοβερό παιχνίδι.