Τα 10 καλύτερα Sony PS3 Exclusives

Έτσι, έχετε ένα Sony PS3 για τα Χριστούγεννα και έχετε εξαντλήσει το πρώτο κύμα παιχνιδιών που σας έφερε ο Σάντα και αναρωτιέστε πού να πάτε στη συνέχεια; Πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει με εκατοντάδες παιχνίδια για να διαλέξετε; Γιατί να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο το μηχάνημά σας και να αναζητήσετε τους αποκλειστικούς τίτλους της Sony, πολλοί από τους οποίους θα καθιστούσαν τη λίστα των καλύτερων παιχνιδιών PS3 , περίοδο και όχι μόνο επειδή οι φίλοι σας με το Xbox 360 δεν μπορούν να τα παίξουν. Ακόμα και κοιτάζοντας τον κατάλογο των παιχνιδιών της Sony μπορεί να συντρίψει έναν νέο παίκτη στον κόσμο του PS3, ώστε να μας καθοδηγήσουμε. Υπάρχει σκόπιμα ένα μικρό κομμάτι από όλα εδώ, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών παιχνιδιών, ένα αποκλειστικό PSN και ένα από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια όλων των εποχών. Το PS3 είναι αρκετά παλιό τώρα που τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους έχουν συνέχειες αλλά έχουμε παίξει φαβορί, παίρνοντας ένα από κάθε franchise δολοφόνων ως την καλύτερη εισαγωγή στη σειρά. Αν σας αρέσει αυτό, πηγαίνετε πίσω και πάρετε το προηγούμενο παιχνίδι ή προς τα εμπρός στη συνέχεια. Αγοράστε και τα δέκα από αυτά. Είναι όλοι υποχρεωμένοι.

10 από 10

κακόφημος

κακόφημος. Εικόνα © Sony
Ο Cole McGrath είναι ένας από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία της Sony. Η ιστορία του είναι συνηθισμένη στη μυθολογία των υπερήρωων - ο μέσος άνθρωπος έστρεψε οτιδήποτε - αλλά-μέσος όρος με αυξανόμενες δυνάμεις. Η λαμπρότητα των παιχνιδιών "inFamous" είναι ο τρόπος με τον οποίο οι σχεδιαστές ισορροπούν απόλυτα την αύξηση της ισχύος, διατηρώντας ταυτόχρονα και τα δύο παιχνίδια (και το downloadable "Festival of Blood"). Και όλα τα δυόμισι παιχνίδια διαθέτουν υπέροχα περιβάλλοντα για να εξερευνήσετε. Το δεύτερο παιχνίδι είναι ανώτερο, αλλά είναι έτσι γιατί βασίζεται σε αυτό που δουλεύει για το πρώτο έτσι ξεκινήστε με το "inFamous". Περισσότερο "

09 από 10

Killzone 2

Killzone 2. Εικόνα © Sony

Η επιλογή του σωστού "Killzone" για να συστήσετε είναι σκληρή. Το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι είναι σαφείς βελτιώσεις σε σχέση με το σχετικά αδύναμο πρώτο τίτλο και το τρίτο χαρακτηριστικό όχι μόνο το καλύτερο multiplayer του τρίο, αλλά μία από τις καλύτερες εμπειρίες για πολλούς παίκτες σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Sony, ποτέ. Ωστόσο, μπορώ να θυμηθώ την πρώτη φορά που έπαιξα "Killzone 2" πιο ζωντανά και την "κοπέλα" απάντηση που την συνοδεύει. Δράση γεμάτη δράση, όμορφα κινούμενα και εντυπωσιακά εθιστικά, τα παιχνίδια "Killzone" πρέπει να παίζονται από όλους τους οπαδούς της δράσης PS3. Ξεκινήστε εδώ. Θα τελειώσετε να παίζετε "Killzone 3" τελικά εάν το κάνετε. Περισσότερο "

08 από 10

Ratchet & Clank Future: Μια ρωγμή στο χρόνο

Ratchet & Clank Future: Μια ρωγμή στο χρόνο. Εικόνα © Sony

Λατρεύω τα παιχνίδια "Ratchet" και είναι μια απόδειξη για τη δύναμη αυτής της λίστας συνολικά ότι αυτά τα έξυπνα, ελκυστικά, υστερικά παιχνίδια είναι αυτά που βρίσκονται πολύ κάτω από τον κατάλογο. Τα παιχνίδια "Ratchet & Clank Future" είναι δημιουργικά ανώτερα από τα βασικά παιχνίδια "Ratchet & Clank" (αν και πρέπει να παίξετε και αυτά και ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι μέσω της συλλογής Ratchet & Clank). Πρέπει να πηδήξετε σε αυτόν τον εφευρετικό κόσμο μόνο για τα απίστευτα σχεδιασμένα όπλα. Θα θελήσετε περισσότερους σχεδιαστές παιχνιδιών να ήταν τόσο έξυπνοι με τα εργαλεία τους για κινούμενη καταστροφή. Περισσότερο "

07 από 10

Ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ

Ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ. Εικόνα © Sony

Ενώ υπάρχουν πέντε παιχνίδια " Θεού του Πολέμου " που απλά πρέπει να παίξετε για να είστε ένας πλήρης gamer του PS3, αυτό είναι πραγματικά το μόνο PS3-αποκλειστικό (έως ότου το "God of War: Ascension" καταστρέψει το κοινωνικό σας χρονοδιάγραμμα αυτό το Μάρτιο). Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν για το PS2 και τα εξαιρετικά παιχνίδια "Origins" ήταν για το PSP. Αυτός ο πολυαναμενόμενος τίτλος τριλογίας χρησιμοποίησε πλήρως τις δυνατότητες του PS3, προσφέροντας εντυπωσιακή μάχη, υπέροχα γραφικά και το είδος της ιστορίας που ενθουσιάζουν οι παίκτες δράσης που θέλουν τόσο άσχημα αλλά τόσο σπάνια. Περισσότερο "

06 από 10

Αντίσταση: Πτώση του ανθρώπου

Αντίσταση: Πτώση του ανθρώπου (PS3). Εικόνα © Sony

Αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί νοσταλγική επιλογή. Κρίθηκε μόνος του, δεν είναι πουθενά κοντά στη δημιουργική επιτυχία του "God of War 3" ή του "Ratchet & Clank: A Crack in Time", αλλά αυτά τα franchises πήγαν δυνατά πριν το PS3 χτυπήσει ακόμη και τα καταστήματα. Η "αντίσταση" ήταν ένας τίτλος εκτόξευσης για το PS3 και, ως εκ τούτου, ήταν πάντα ένα franchise που σχετίζεται στενά με τους gamers της Sony. Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο αδύναμο, αλλά, όπως το "inFamous", το δεύτερο και το τρίτο "Resistance" παιχνίδια βασίζονται πραγματικά σε ό, τι ήρθε προηγουμένως. Ξεκινήστε από όπου ξεκίνησε το PS3 . Περισσότερο "

05 από 10

MLB The Show

MLB 13 Η εμφάνιση. Εικόνα © Sony
Αναμφισβήτητα το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι franchise όλων των εποχών συμβαίνει να είναι αποκλειστική Sony. Καθώς η 2K αγωνίστηκε με τη προσομοίωση του μπέιζμπολ, η SCEA συνέχισε να σπάει νέο έδαφος με ένα franchise που βελτιώνεται μόνο με κάθε δόση. Το MLB The Show 12 είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι όλων των εποχών. Αν υπάρχει κάποιο μέρος από εσάς που θέλει να παίξει ένα αθλητικό παιχνίδι στο νέο σας PS3 - αυτό είναι αυτό. Η έκδοση του 2013 επισκέπτεται τα καταστήματα στις 5 Μαρτίου 2013. Περισσότερα »

04 από 10

LittleBigPlanet 2

LittleBigPlanet 2. Εικόνα © Sony

Οι γονείς λαμβάνουν υπόψιν σας - δεν θα βρείτε ένα παιχνίδι για το PlayStation 3 που προκαλεί τόσο δημιουργικότητα στα μικρά σας όσο τα παιχνίδια "LBP". Όχι μόνο προσφέρουν υπέροχα πλατφόρμες στο δίσκο αλλά πραγματικά λάμπουν όταν χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που προσφέρει η Sony για να δημιουργήσετε τα δικά τους επίπεδα και να τα μοιραστείτε με άλλους. Μια προειδοποίηση: Αυτοί που γίνονται πραγματικά εμμονή με την εξατομίκευση του Sackboy θα θέλουν να κατεβάσουν νέα κοστούμια και αξεσουάρ από το PSN. Μπορεί να θέλετε να φορτώσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. (Μπορεί επίσης να θέλετε να παίξετε το "LittleBigPlanet: Karting", το καλύτερο οικογενειακό παιχνίδι αγώνων στο PS3.) Περισσότερα »

03 από 10

Ταξίδι

Ταξίδι. Εικόνα © Sony

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2012 συνέβη να είναι ένα αποκλειστικό Sony PS3, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation Network και στη συνέχεια διατέθηκε μέσω της έκδοσης " Journey Collector's Edition " που περιλαμβάνει επίσης το φοβερό "Flower", "flOw" και άλλα μίνι παιχνίδια. Το "Journey" είναι μία από τις πιο δημιουργικές αποδόσεις παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν ποτέ για οποιοδήποτε σύστημα. Είναι λυρικό, όμορφο και άλλες δεκάδες λέξεις που οι κριτικοί σπάνια χρησιμοποιούν όταν περιγράφουν βιντεοπαιχνίδια. Περισσότερο "

02 από 10

Δυνατή βροχή

Βαρύ βροχή (PS3). © Sony

Το Quantic Dream απέδωσε αυτήν την απόλυτη αναισθητοποίηση σε μια εποχή που η σημερινή γενιά παιχνιδιών άρχιζε να αισθάνεται λίγο δημιουργικά γεμάτη. Δεν θα ξεχάσω τις πρώτες ώρες με το "Heavy Rain", όπως έπαιξα με το παιδί μου στο κατώφλι και περπάτησα γύρω από το σπίτι μου. Αυτό είναι ένα παιχνίδι; Το "Heavy Rain" είναι περισσότερο σαν μια διαδραστική ταινία. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες ταινίες δεν είναι αυτό το εμπνευσμένο και πριτσίνισμα. Δεν μπορώ να περιμένω να δούμε τι κάνει η ομάδα δίπλα στο 2013 "BEYOND Two Souls". Περισσότερο "

01 από 10

Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 2: Among Thieves. Εικόνα © Sony

Δεν εκπλήσσει, ο Nathan Drake, ο οποίος έχει γίνει ο Mario της Sony, οδηγεί το franchise που είναι το πιο σημαντικό για τους gamers του PS3. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η Sony έχει πακέτα "Uncharted" παιχνίδια με νέα PS3s εδώ και χρόνια και χρησιμοποίησε ένα "Uncharted" spin-off για να ξεκινήσει το PlayStation Vita τους . Αυτά τα παιχνίδια έχουν τα πάντα και παίζουν σε τόσο μεγάλο δημογραφικό των ιδιοκτητών PS3. Είναι αυτό που τόσοι πολλοί από εμάς θέλουμε από ένα βιντεοπαιχνίδι - μια συγκλονιστική εμπειρία που μας οδηγεί μακριά από την καθημερινότητά μας με τόσο μεγάλη ψυχαγωγία όσο και το blockbuster του Χόλιγουντ. Γιατί το δεύτερο; Γιατί όχι? Απλά παίζετε και τα τρία. Εάν ξεκινήσετε εδώ, θα θέλετε να δείτε από πού ξεκίνησε και να είστε ενθουσιασμένοι για το πού πηγαίνει στο καταπληκτικό τρίτο κεφάλαιο. Δεν μπορώ να περιμένω το "Uncharted 4", ένα παιχνίδι που στοιχηματίζω θα κάνει μια παρόμοια λίστα σε αυτό σε λίγα χρόνια όταν μιλάμε για τα πιο σημαντικά παιχνίδια για το PS4 . Περισσότερο "