Τρόπος πρόσβασης σε λογαριασμό Yandex.Mail σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν το IMAP

Χρησιμοποιώντας το IMAP, μπορείτε να προσθέσετε το Yandex.Mail (συμπεριλαμβανομένων των αποσταλτικών μηνυμάτων και των φακέλων) σε σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Email σας σε περισσότερες από μία θέσεις

Αν χρησιμοποιείτε το Yandex.Mail στον ιστό και αποκλειστικά στο πρόγραμμα περιήγησης, όλα τα μηνύματα αποθηκεύονται αποκλειστικά στον server (εκτός από τα αντίγραφα ασφαλείας που διατηρεί το Yandex, φυσικά). Τι λέτε για την κατοχή αντιγράφων της δικής σας στον υπολογιστή σας ή την εφεδρική ταινία;

Πώς να συνδυάσετε αυτά τα αντίγραφα με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτιμάτε; Πώς να φτάσετε την ταχύτητα που φέρνει καθώς και την ευκολία για τα μηνύματά σας Yandex.Mail; Πώς να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, το Gmail , το Outlook.com και το Yandex.Mail δίπλα δίπλα χωρίς να συνδυάσετε τους λογαριασμούς και την προώθηση;

Πρόσβαση IMAP στο Yandex.Mail Email

Με την πρόσβαση IMAP στο Yandex.Mail, δεν λαμβάνετε μόνο αντίγραφα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yandex.Mail κατά την άφιξή τους. έχετε επίσης πρόσβαση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους φακέλους που έχετε ρυθμίσει στο διαδίκτυο για την οργάνωση αλληλογραφίας (ενώ οι ετικέτες Yandex.Mail, δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμες). Είτε διαγράφετε, αρχειοθετείτε ή επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε το επισημάνετε μη αναγνωσμένο, οι ενέργειές σας θα συγχρονιστούν αυτόματα με το Yandex.Mail στον ιστό και σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επίσης έχει πρόσβαση στο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το IMAP.

Για να ρυθμίσετε το Yandex.Mail IMAP, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση IMAP είναι ενεργοποιημένη για το λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τις σωστές ρυθμίσεις για να την προσθέσετε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (IMAP).

Πρόσβαση σε λογαριασμό Yandex.Mail σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν το IMAP

Για να βεβαιωθείτε ότι το Yandex.Mail είναι προσβάσιμο μέσω IMAP:

Ρυθμίστε το Yandex.Mail χρησιμοποιώντας το IMAP σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με την ενεργοποίηση της πρόσβασης στο Yandex.Mail IMAP, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα νέο λογαριασμό email IMAP στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iOS Mail ή Mozilla Thunderbird . Για άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ορίστε έναν νέο λογαριασμό IMAP σε αυτό χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες γενικές ρυθμίσεις IMAP και SMTP.

Ρυθμίσεις IMAP του Yandex.Mail (εισερχόμενη αλληλογραφία):

Ρυθμίσεις SMTP Yandex.Mail (Εξερχόμενη αλληλογραφία):