Τα 9 καλύτερα αξεσουάρ Wii U να αγοράσουν το 2018

Κάντε την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο διασκεδαστική αγοράζοντας τα κορυφαία gadgets του Wii U

Η αγορά των αξεσουάρ Wii U μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση, επειδή το σύστημα είναι συμβατό τόσο με τα Wii U όσο και με τα αυθεντικά αξεσουάρ Wii, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν δεκάδες από δεκάδες επιλογές για τα πάντα. Ευτυχώς, μπορούμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα για σας. Έχουμε επιλέξει τις επιλογές μας για τα καλύτερα απομακρυσμένα στοιχεία Wii, τυποποιημένους ελεγκτές, προστατευτικά οθόνης, εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα αξεσουάρ Wii U με σιγουριά.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Wii U είναι ότι όχι μόνο είναι συμβατό με τα αρχικά παιχνίδια και αξεσουάρ του Wii, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτά τα ίδια αξεσουάρ, όπως το Wii Remote Plus, για να παίξετε πολλά Wii U παιχνίδια επίσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, καθώς σας δίνει μια αρκετά φθηνή επιλογή για να εξασφαλίσετε ότι ο καθένας έχει έναν ελεγκτή χωρίς να σπάσει την τράπεζα. Υπάρχουν πολλά τηλεχειριστήρια Wii άλλων κατασκευαστών, αλλά προτιμούμε πολύ το επίσημο Nintendo Wii Remote Plus λόγω της ανώτερης ανθεκτικότητάς του, της εγγυημένης συμβατότητας και της γενικότερης ακρίβειας και απόδοσης σε σύγκριση με τα τηλεχειριστήρια τρίτων κατασκευαστών. Το επίσημο Wii Remote Plus της Nintendo έρχεται σε διάφορες επιλογές χρωμάτων, κάτι που βοηθάει όλους να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους απομακρυσμένα σε ξέφρενες περιόδους πολλών παικτών.

Ο Wii U Pro Controller είναι αναμφισβήτητα φανταστικό, αλλά η έλλειψη συμβατότητας με τα αυθεντικά παιχνίδια Wii είναι λίγο απογοητευτική. Εισαγάγετε τον ασύρματο ελεγκτή 3-σε-1 Pro από την NEXiLUX. Αυτός ο ελεγκτής σας δίνει το ίδιο σχήμα και διάταξη κουμπιού με τον ελεγκτή Pro της Nintendo, αλλά έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Πρώτα απ 'όλα, λειτουργεί με όλα τα συμβατά (όπως και με τον ελεγκτή Classic ή Pro) Wii U και Wii, καθώς και με κάθε παιχνίδι και στις δύο εκδόσεις της Virtual Console. Έχει επίσης μια Wii Remote mode όπου μπορεί να μιμηθεί τα χειριστήρια κίνησης ενός Wii Remote Plus, το οποίο κάνει την πλοήγηση στον πίνακα οργάνων Wii ή Wii U ένα αεράκι. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ελεγκτής τρίτου μέρους και όλες οι προειδοποιήσεις που φυσικά έρχεται με, είναι πραγματικά ένας απίστευτα εύκολος ελεγκτής να έχει γύρω και αξίζει καλά την επένδυση.

Για τα μικρόφωνα Nintendo Wii U, δεν ξεπερνά το επίσημο μικρόφωνο Wii U της Nintendo, το οποίο κατασκευάζεται ειδικά για την ίδια την κονσόλα. Το μικροσκόπιο Wii U της Nintendo είναι ένα ποιοτικό μικρόφωνο που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλα τα παιχνίδια τραγουδιού και φωνής του συστήματος.

Το μικρόφωνο Nintendo Wii U λειτουργεί καλύτερα με παιχνίδια όπως το Party SiNG και η φωνή. Είναι το πιο συμβατό μικρόφωνο για την κονσόλα Nintendo Wii U που διατίθεται στην αγορά, προσφέροντας εύκολη σύνδεση με το σύστημα Nintendo Wii U. Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το μικρόφωνο το αγαπούν για το προσιτό σημείο τιμής τους, την ευκολία εγκατάστασης και την δυνατή ποιότητα λήψης ήχου.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε μια περιουσία για να έχετε έναν αξιοπρεπή ελεγκτή ποιότητας και να παίξετε με τους φίλους και την οικογένειά σας στο Nintendo Wii U - εκεί έρχεται το PowerPad Wireless Gamepad. Ο πρώτος παίκτης του Nintendo Wii U θα σας τρέξει πάνω από $ 70 , αλλά το PowerLead δεν υπερβαίνει τα $ 20 και δεν παραλείπει τον έλεγχο ποιότητας.

Το Gamepad του PowerLead Wireless Controller λειτουργεί και σχεδιάζεται ακριβώς όπως ένας ελεγκτής Nintendo Wii U. Είναι κατασκευασμένο με εργονομικό και άνετο σχεδιασμό που έχει μια εύκολη καμπύλη εκμάθησης μόλις την παραλάβετε. Είναι συμβατό με το σύστημα Nintendo Wii U και συνδέει ασύρματα με Bluetooth μέσω μιας εύκολης διαδικασίας συγχρονισμού. Το PowerLead έρχεται και με εγγύηση δώδεκα μηνών, μόνο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δεν θα βρείτε πολλά συμπληρωματικά ακουστικά ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα για το Nintendo Wii U, αλλά το στερεοφωνικό ακουστικό Gioteck HS-1 Superlite Stereo Headset το κάνει. Το ελάχιστο και κομψό σχεδιασμό του συμπληρώνει το Wii U με στιλ και είναι αρκετά ανθεκτικό για να σας κρατήσει μακριά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία είτε με την προσιτή τιμή του κάτω των $ 25.

Ελαφρύ και άνετο, το στερεοφωνικό ακουστικό Gioteck HS-1 Superlite έχει σχεδιαστεί με μαξιλαράκια και ένα ισχυρό στήριγμα κεφαλής που διασπείρει το βάρος ομοιόμορφα. Έρχεται με μια αναστρέψιμη ενσύρματη μικροσκοπική βραχίονα που προεξέχει χωρίς να είναι περίπλοκη. Έρχεται με εγγύηση 90 ημερών.

Δεν υπάρχει ένας τόνος αγωνιστικών παιχνιδιών που διατίθενται για το Wii U, έτσι ώστε οι επιλογές σας για τιμόνια να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες έως ότου πάει μια παραδοσιακή ρύθμιση τροχών και πεντάλ. Όμως, όλα δεν χάνονται, καθώς υπάρχει ακόμα μια επιλογή τροχών διαθέσιμη με τη μορφή τιμονιού σε σχήμα κελύφους που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες ανίχνευσης κίνησης του Wii Remote Plus. Κτυπήστε απλά ένα Wii Remote Plus στον τροχό και τώρα οι κινήσεις του τιμονιού σας δημιουργούνται με ακρίβεια στο παιχνίδι που παίζετε. Επειδή αυτά είναι απλά πλαστικά κελύφη, μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια φθηνότερα μοντέλα τρίτων αντί για την επίσημη μονάδα της Nintendo και να εξοικονομήσετε χρήματα. Προφανώς, η εμπειρία δεν πρόκειται να είναι το ίδιο με το παιχνίδι με ένα πραγματικό σετ τροχών και πεντάλ, αλλά οι έλεγχοι κίνησης λειτουργούν εξαιρετικά σε παιχνίδια όπως ο Mario Kart 8 και σίγουρα κάνουν τα παιχνίδια πιο διασκεδαστικά από ό, τι σε έναν τυποποιημένο ελεγκτή, για παιδιά.

Ο καλύτερος πίνακας ισορροπίας που μπορείτε να αγοράσετε για το Wii U είναι το πρώτο εξειδικευμένο Wii Balance Board με το Wii Fit U. Το καινοτόμο εξάρτημα Wii U επιτρέπει έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού, ενθαρρύνοντας τους παίκτες να σηκωθούν και να ασκηθούν.

Το Wii Fit Balance Board έρχεται με το Wii Fit U - ένα παιχνίδι με 70 διαφορετικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κάνοντας χρήση του Wii Balance Board. Το χαρτόνι βαθμονομείται με βάση το βάρος και τις κινήσεις σας και μέσα από ένα εγγεγραμμένο προφίλ χρήστη, παρακολουθεί με ακρίβεια κάθε θερμίδα που καίτε ενώ παίζετε παιχνίδια σε αυτό. Το σκληρό περίβλημα του κελύφους επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις δικές τους ρουτίνες άσκησης με δραστηριότητες όπως η γιόγκα, οι ασκήσεις δύναμης και ο χορός.

Διαθέτοντας μια τεράστια χωρητικότητα 2,0 TB, το MiniPro 2TB είναι ένας πλήρως συμβατός φορητός σκληρός δίσκος που κατασκευάζεται από την Αμερική για το Nintendo Wii U. Η τεχνολογία USB 3.1 του κάνει τις πιο γρήγορες ταχύτητες, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε ένα σκάφος παιχνιδιών και περιεχομένου αμέσως χωρίς κανένα λόξιμο.

Με χωρητικότητα 2,0 TB, το MiniPro είναι πρακτικά ικανό να κρατά κάθε υπάρχον Nintendo NES και Super Nintendo παιχνίδι. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε να βασίζεστε στα περιορισμένα προβλήματα εσωτερικής μνήμης με το Wii U όταν κάνετε λήψη παιχνιδιών από το eShop της Nintendo. Δεν είναι δυσκίνητη ούτε μέτρηση 7,8 x 6,3 x 1,8 ίντσες. Το MiniPro υποστηρίζεται από μια τριετή εγγύηση, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι εάν για οποιονδήποτε λόγο ο σκληρός δίσκος διακόπτεται.

Το Wii U Gamepad είναι ιδανικό για παιχνίδια που χρησιμοποιούν πραγματικά την ενσωματωμένη οθόνη αφής, αλλά δεν είναι όλα τα παιχνίδια που το χρησιμοποιούν έξυπνα και μερικές φορές απλώς θέλετε να παίξετε με έναν πιο παραδοσιακό ελεγκτή, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις το επίσημο Wii U Ο Pro Controller είναι απαραίτητο. Ο Pro Controller σας δίνει τον έλεγχο ακρίβειας σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Wii U και τις εκδόσεις Wii U των τίτλων της Virtual Console και έχει μια παράλογη διάρκεια παιχνιδιού 80 ωρών σε μία πλήρη φόρτιση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι συμβατό με το αρχικό λογισμικό του Wii (συμπεριλαμβανομένων των τίτλων της Wii Virtual Console) στο Wii U, οπότε θα χρειαστείτε ακόμα τα τηλεχειριστήρια Wii και τους κλασικούς ελεγκτές για να παίξετε παιχνίδια Wii. Για τα παιχνίδια Wii U, ωστόσο, δεν θα βρείτε έναν καλύτερο παραδοσιακό ελεγκτή από τον Wii U Pro Controller.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .