Τα κορυφαία 10 παιχνίδια WiiWare

10 υπέροχα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Wii Shopping Channel

Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για το Wii δεν έρχονται σε δίσκο, αλλά μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω του καναλιού αγορών. Εδώ είναι οι 10 καλύτερες επιλογές του WiiWare. Οι Sharp αναγνώστες θα παρατηρήσουν ότι η πλειοψηφία αυτών είναι παζλ. Ενώ τα παιχνίδια δράσης WiiWare είναι συχνά απλά, μάλλον χαζή arcade-style shooters, τα παιχνίδια παζλ WiiWare είναι συχνά εξαιρετικά έξυπνα.

01 από 10

Παραμύθια του νησιού Monkey

Guybrush Threepwood σε κίνδυνο. TellTale Games

Τα Παραμύθια του Monkey Island είναι μια επεισοδιακή σειρά παιχνιδιών περιπέτειας που αποτελείται από 5 επεισόδια. Δεδομένου ότι όλα είναι μεγάλα, θα μπορούσα να συμπληρώσω τη μισή λίστα μου μαζί τους. Αντ 'αυτού θα τα μετρήσω απλά ως ένα, υπέροχο, αστείο, έξυπνο τίτλο WiiWare. Περισσότερο "

02 από 10

Και όμως κινείται

Ένας άνδρας σκίτσο μολύβι περνά μέσα από έναν κόσμο χαρτιού-κολάζ. Διακεκομμένοι κανόνες

Ένα τέλειο παιχνίδι για το Wii που ήταν πραγματικά πρωτότυπο κυκλοφόρησε για τον υπολογιστή, αυτή η μοναδική πλατφόρμα ζητά από τους παίκτες να μετακινήσουν ολόκληρο τον κόσμο για να βοηθήσουν ένα avatar να φτάσει στον προορισμό του. Με ένα φανταστικό οπτικό σχέδιο, έξυπνα παζλ και ένα σχέδιο ελέγχου χειρονομίας πολύ ανώτερο από τα χειριστήρια του πληκτρολογίου του πρωτοτύπου του υπολογιστή, το AYIM είναι όλα όσα θα θέλατε σε έναν τίτλο WiiWare. Περισσότερο "

03 από 10

Κόσμος του Γκόο

2D Boy

Ίσως ο πρώτος αξιοσημείωτος τίτλος wiiware, και ακόμα ένα από τα καλύτερα, αυτό το παιχνίδι συνδυάζει έξυπνα, πρωτότυπα παζλ με βάση τη φυσική, όμορφα γραφικά και μια πολύ μικρή αλλά διασκεδαστική ιστορία σε μια θαυμάσια ικανοποιητική συσκευασία.

04 από 10

Στυλ τέχνης: Ορατό

Ένα παιχνίδι εξ ολοκλήρου για τα πεδία βαρύτητας. Nintendo

Ένα παιχνίδι όμορφης απλότητας, Art Style: Orbient ζητά από τους παίκτες να μετακινήσουν έναν πλανήτη avatar χρησιμοποιώντας τη βαρυτική μάζα άλλων πλανητών και αστέρια. Ακόμα και στο πιο βίαια δύσκολο, υπάρχει ακόμα μια θαυμάσια ειρήνη στην ολίσθηση που πετάει τους ήλιους στο αιθέριο σκορ του παιχνιδιού.

05 από 10

Bit.Trip Runner

Παιχνίδια Gaijin

Ενώ δεν ήμουν τόσο μεγάλος οπαδός της σειράς Bit.Trip της παλιάς σχολής ως πολλοί κριτικοί, μου άρεσε πραγματικά το Bit.Trip Runner , ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κάνεις το άλμα του μικρού δρομέα και την πάπια στα δεξιά θέσεις. Γρήγορη, συναρπαστική και πολύ δύσκολη, το παιχνίδι έχει επίσης το τυπικό ρετρό look Bit.Trip και την υπέροχη μουσική που εμπλουτίζει ολόκληρη τη σειρά. Υπάρχουν έξι παιχνίδια στη σειρά, αλλά αυτό είναι το μόνο που αγαπούσα πραγματικά να παίξω. Apparenlty Δεν ήμουν μόνος - αυτό ήταν το παιχνίδι που πήρε το δικό του sequel, Bit.Trip Παρουσιάζει Runner2: Μελλοντικός θρύλος του Alien Rhythm .

06 από 10

Κάψτε το σχοινί

Μεγάλο μπλε φούσκα

Αυτό το έξυπνο παιχνίδι παζλ ζητά από τους παίκτες να κάψουν απλά ένα περίτεχνο γλυπτό σχοινί. Με ενδιαφέρουσες πινελιές όπως εκρηγνυόμενα σφάλματα και σχοινιά που χρειάζονται ειδικές φλόγες, το παιχνίδι κάνει πολλά με μια πολύ απλή ιδέα.

07 από 10

Ρευστότητα

Περιστρέφοντας το τηλεχειριστήριο, η μικρή αυτή λίμνη νερού περιπλανιέται, μεταξύ άλλων, από κεκλιμένες ράμπες. Nintendo

Ίσως το πιο φιλόδοξο παιχνίδι WiiWare που δημοσιεύθηκε ποτέ από τη Nintendo, αυτή η πλατφόρμα παζλ ζητά από τους παίκτες να μεταφέρουν νερό μέσω περίπλοκων, επικίνδυνων λαβυρίνθων. Το παιχνίδι είναι επίσης αξιοσημείωτο ως ένα από εκείνα τα σπάνια παιχνίδια που χτίστηκαν εξ ολοκλήρου γύρω από τα gesture gaming . Περισσότερο "

08 από 10

Tomena Sanner

Πατήστε το κουμπί την κατάλληλη στιγμή και μπορείτε να χορέψετε με μια σειρά χορωδίας χορού. Konami

Μοναδικό και πολύ ιαπωνικό, αυτό το παιχνίδι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας άνθρωπος που τρέχει μπροστά, ενώ οι παίκτες πατούν κουμπιά ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Γεμάτη διασκεδαστικά κινούμενα σχέδια, το μεγάλο ελάττωμα του παιχνιδιού δεν είναι η απλότητα του αλλά η συντομία του. εύκολα ολοκληρώθηκε σε μια ώρα, το παιχνίδι δεν πρέπει να πουλήσει για περισσότερα από $ 2. Αν υπήρχαν μόνο κάδοι προϋπολογισμού στο κανάλι αγορών της Nintendo.

09 από 10

Max και το Magic Marker

Μεγάλο μπλε φούσκα

Αυτό το παιχνίδι γρίφων ζητά από τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν ένα μαγικό δείκτη για να δημιουργήσουν κλίμακες και άλλα αντικείμενα για να βοηθήσουν τον Max να φτάσει εκεί που πηγαίνει. Παρά τις απογοητεύσεις του να τραβήξει ελεύθερα το τηλεχειριστήριο του Wii, το οποίο κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο και απογοητευτικό από την αρχική έκδοση του PC, το παιχνίδι είναι ακόμα διασκεδαστικό και έξυπνο. Περισσότερο "

10 από 10

LIT

Οι παίκτες χρειάζονται πηγές φωτός για να αποφύγουν τα ανατριχιαστικά crawlies στο σκοτάδι. WayForward Technologies

Αυτό το έξυπνο παιχνίδι παζλ ζητά από τους παίκτες να περιηγηθούν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο με θανατηφόρα ανατριχιαστικά crawlies δημιουργώντας ασφαλείς φωτεινές ζώνες χρησιμοποιώντας λαμπτήρες, οθόνες υπολογιστών και σπασμένα παράθυρα. Το παιχνίδι ξεκινάει ως λαμπρό παιχνίδι παζλ αλλά γίνεται απογοητευτικό καθώς οι απαιτήσεις στα αντανακλαστικά του παίκτη αποτρέπονται από θέματα ελέγχου που κάνουν μερικές απλές ενέργειες πολύ δυσχερείς. Ακόμα κι αν, όπως και εγώ, εγκαταλείπετε πριν από το τέλος, η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και η πρωτοτυπία κάνουν αυτό το αξίζει να δοκιμάσετε.

Χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το LIT ως δωρεάν παιχνίδι για iOS και Android. Δυστυχώς, παίζει διαφημιστικό βίντεο μετά από κάθε επίπεδο, οπότε την απεγκατέστησα μετά από τρία επίπεδα. Η συμβουλή μου είναι να παραμείνετε στην έκδοση WiiWare.