Πώς να μην απαγορευτεί από το Xbox Live

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε την απαγόρευση από το XBox Live

Οι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά έναν οδηγό για το πώς να μην απαγορευτούν από το Xbox Live; Κρίνοντας από αυτό το φανταστικό blog - Γιατί είχα απαγορευτεί ;: Το The Hilarious, The Sad και The Downright Stupid Xbox Bans - σίγουρα φαίνεται ότι οι άνθρωποι χρειάζονται κάποια επιπλέον βοήθεια για να μην απαγορευτούν. Αυτό το blog περιέχει πραγματικές αναρτήσεις φόρουμ στο Xbox.com μεταξύ απαγορευμένων παικτών και συντονιστών του Xbox Live και οι απαγορευμένοι παίκτες μοιάζουν πραγματικά ανίδεοι παρά το γεγονός ότι είναι σαφώς ένοχοι και η MS έχει τόνους απόδειξης της ενοχής τους. Σοβαρά, διαβάστε μερικές καταχωρήσεις σε αυτό το site, είναι ξεκαρδιστική. Αποφεύγοντας μια Xbox Live απαγόρευση πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο, οι άνθρωποι.

Οι Πολιτικές

Πιθανώς το 95% των παικτών του Xbox Live δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ το banhammer και γι 'αυτούς, η ομάδα επιβολής λειτουργεί στο παρασκήνιο και δεν θα τους δει ποτέ. Παίζουν δίκαιη, επικοινωνούν σωστά, έχουν αβλαβείς Gamertags και προφίλ. Το άλλο 5% είναι γενικά trolls, "l337" hackers, bullies, κλέφτες, πειρατές και jerks. Ο επίσημος κώδικας δεοντολογίας του Xbox Live συλλαβίζει πράγματα που είναι εντελώς αντίθετα με τους κανόνες. Η Microsoft έχει στην πραγματικότητα έναν πλήρη ιστότοπο που μιλά για τις πολιτικές του Xbox Live, την επιβολή και την ασφάλεια λογαριασμών που ο καθένας πρέπει να διαβάσει.

Η διαδικασία

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όταν έχετε αναφερθεί για παραβίαση από κάποιον στο Xbox Live (ναι, οι άνθρωποι που αναφέρουν το Xbox Live πράγματι καταφέρνουν κάτι), ένα πραγματικό άτομο ελέγχει πραγματικά κάθε αναφορά και κάνει μια απόφαση τιμωρίας. Δεν υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία όπου οι άνθρωποι απαγορεύονται άσκοπα από έναν υπολογιστή. Οι πραγματικοί άνθρωποι διαβάζουν κάθε αναφορά, ελέγχουν κάθε αναφερθείσα Gamertag και κάνουν τη δέουσα επιμέλεια για να δουν αν πραγματικά πρέπει να απαγορευτούν ή όχι. Εάν απαγορεύεται από το Xbox Live, αξίζει τον κόπο να εμποδίσετε την περιστασιακή παρεξήγηση ή παρερμηνεία που συνήθως αποκαθίστανται γρήγορα. Η τιμωρία μπορεί να κυμαίνεται από αναστολές 24 ωρών έως δύο εβδομάδων, έως και πλήρεις μόνιμες απαγορεύσεις.

Ποια συμπεριφορά μιλάμε;

Έχουμε καλύψει την εθιμοτυπία του Xbox Live και τη γενική συμπεριφορά καθώς και έναν Οδηγό επιβίωσης Xbox Live για Κορίτσια ήδη. Εάν παρενοχλείτε τους ανθρώπους, φωνάζετε και ουρλιάζετε στο μικρόφωνό σας, κατάρα πολύ, προφανώς εξαπατάτε σε ένα παιχνίδι, κλπ. Θα απαγορευτείτε. Όλα αυτά είναι αρκετά προφανή. Υπάρχουν μερικοί λιγότερο προφανείς, αλλά εξίσου ηλίθιοι και εύκολα αποφεύγοντες, πράγματα που μερικοί άνθρωποι κάνουν για να απαγορευτούν επίσης.

Σημειώστε ότι αυτές είναι μόνο οι απαγορεύσεις του Gamertag και όχι οι απαγορεύσεις του συστήματος. Είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε μια νέα Gamertag εάν θέλετε, γιατί να ρισκάρειτε να απαγορεύεται;

Συμπέρασμα

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι παίκτες του Xbox Live είναι πραγματικά η αστυνομία, ενώ οι συντονιστές και η ομάδα επιβολής είναι ο δικαστής, η κριτική επιτροπή και οι εκτελεστές. Άλλοι διαβάζουν το προφίλ σας, παίζουν παιχνίδια μαζί σας κ.λπ. και όταν κάνετε κακά πράγματα, θα σας αναφέρουν. Έτσι εάν δεν κάνετε κακά πράγματα, δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα.

Αυτά είναι όλα πραγματικά προφανή πράγματα να μην κάνουμε, αλλά οι άνθρωποι απαγορεύονται για τους συνεχώς. Και είναι το είδος του μυαλού που θέλουν οι άνθρωποι να θέλουν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε επικίνδυνη δραστηριότητα στο Xbox Live καθόλου, δεδομένου ότι είναι μια πληρωμένη υπηρεσία. Όταν απαγορεύεται, τα χρήματά σας εξολοθρεύονται βασικά από την τουαλέτα με τη δική σας βλακεία. Γιατί να πετάξετε μια συνδρομή για τη βραχυπρόθεσμη συγκίνηση λέγοντας κάτι άτακτο στο προφίλ σας;