Πώς το Office 365 διαφέρει από την έκδοση 2016

Γιατί τα προγράμματα Cloud της Microsoft είναι ξεχωριστά, ωστόσο, το ένα με το ίδιο

Το branding και η ονοματολογία μεταξύ του παραδοσιακού Microsoft Office για επιφάνεια εργασίας και του Office 365 μπορεί να μην είναι σαφές. Όπως έχετε ακούσει για αυτά τα προϊόντα, ίσως να αναρωτηθείτε, πώς διαφέρουν και με ποιους τρόπους είναι παρόμοια;

Ευτυχώς, η προοπτική αυτών των προϊόντων έρχεται στο επίκεντρο όταν εξετάζετε μερικές βασικές ιδέες.

Πρόκληση μάρκετινγκ της Microsoft Αποκτήστε στους χρήστες της επιφάνειας εργασίας να υιοθετήσουν το Office 365

Φαίνεται ότι η Microsoft χρησιμοποιεί μερικές φορές αυτά τα δύο διαφορετικά ονόματα προϊόντων σε μια προσπάθεια να οδηγήσει τους καταναλωτές να μεταβούν από τις εκδόσεις γραφείου του Microsoft Office (2007, 2010, 2013 και 2016, για παράδειγμα) στο Office 365 που βασίζεται σε σύννεφο.

Η μεικτή προσέγγιση οφείλεται επίσης στην εξέλιξη του προϊόντος. Οι εκδόσεις lite για εφαρμογές προγραμμάτων που ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν με την ονομασία «Microsoft 365» έχουν πλέον εξελιχθεί σε μια εμπειρία σύννεφου που περιλαμβάνει τις πλήρεις εκδόσεις για υπολογιστές.

Όπως μπορεί να μαντέψετε, γι 'αυτό και οι συνδρομές του Office 365 είναι γενικά πιο ακριβά σε μακροπρόθεσμες από ό, τι οι εκδόσεις Office ενός χρόνου: επειδή έχετε τα παραδοσιακά προγράμματα Word, Excel, PowerPoint και άλλα προγράμματα μαζί με πρόσθετα χαρακτηριστικά cloud.

Το ευρύτερο πλαίσιο των περιβαλλόντων που βασίζονται σε σύννεφα

Το Cloud computing προσθέτει ένα νέο στρώμα στο πώς σκεφτόμαστε την οργάνωση υπολογιστών. Μπορεί να θεωρηθεί ότι προσθέτει μια νέα κίνηση που μπορείτε να σώσετε, αλλά είναι στην πραγματικότητα κάτι περισσότερο από αυτό.

Ολόκληρες λειτουργίες υπολογιστών μπορούν επίσης να φιλοξενούνται στο σύννεφο, κάτι που υπερβαίνει το σκεπτικό αυτό ως πρόσθετη μονάδα αποθήκευσης στον ουρανό. Με αυτή την έννοια, το cloud computing μοιάζει περισσότερο με μια κοινότητα εικονικής πληροφορικής που μπορείτε να επιλέξετε.

Μερικά από τα Moving Parts του OneDrive

Το OneDrive αναφέρεται σε ολόκληρο το cloud της Microsoft και το Office 365 είναι το τμήμα αυτού του cloud για λύσεις παραγωγικότητας, μία από τις οποίες είναι η τελευταία σουίτα του Office (δέσμη λογισμικού Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, Outlook ή OneNote, σχέδιο ή συνδρομή που χρησιμοποιείτε).

Μπορείτε να συγχρονίσετε πολλά από αυτά τα εργαλεία παραγωγικότητας σε διάφορες συσκευές. Μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιος άλλος για τον οργανισμό σας ή για το νοικοκυριό σας.

Το Office 365 περιλαμβάνει και πηγαίνει πέρα ​​από την παραδοσιακή έκδοση του Desktop

Αυτά τα ονόματα προϊόντων μπορεί να αισθάνονται ιδιαίτερα παραπλανητικά επειδή οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες που ήταν γνωστές ως Office 365 είναι μόνο ένα μέρος από αυτό που θα αποκτήσετε με τις νέες συνδρομές του Office 365 .

Ενώ οι χρήστες του Office 365 έχουν πρόσβαση στην πλήρη έκδοση desktop των προγραμμάτων του Office, περιλαμβάνει επίσης την πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Office ανά πάσα στιγμή, επειδή είναι τοποθετημένη στους διακομιστές της Microsoft.

Επιπλέον, επιπλέον εργαλεία είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Επίσης, οι εκδόσεις για κινητά του Office είναι πιο ολοκληρωμένες και έχουν περισσότερες δυνατότητες με συνδρομή .

Με συνδρομή του Office 365, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το cloud file. Το ποσό της αποθήκευσης του OneDrive εξαρτάται από το σχέδιο που επιλέγετε. Αυτά τα αρχεία θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από κάθε συσκευή σας.

Ο ρόλος του χρόνου σε αυτό το παιχνίδι όνομα

Μέχρι τώρα, μπορεί να είστε πιο συνηθισμένοι να ακούτε σχετικά με το Office 365, αλλά αν όχι, πιθανότατα θα είστε όσο περνάει ο καιρός.

Εάν μπορείτε να αναστείλετε την ανάγκη για ακριβή ονοματολογία, αυτή είναι ίσως η καλύτερη στρατηγική σας εδώ. Γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα είναι ξεχωριστά αλλά αλληλοεπικαλύπτονται, θα σας βοηθήσουν να τραγουδήσετε λιγότερο όταν βλέπετε το "Microsoft 365" σε μια οθόνη που σχετίζεται με την παραδοσιακή, desktop έκδοση του Microsoft Office και αντίστροφα.

Λάβετε υπόψη ότι τόσο το Office for desktop όσο και το Office 365 εξελίσσονται. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε επιπλέον πόρους με τα εργαλεία και τις συμβουλές του Microsoft Office 2016.