Πώς αναβαθμίζονται οι χρήστες του Microsoft Office στα Windows 10

Πού να βρεθούν οι λήψεις ή ένας απλός βοηθός αναβάθμισης

Τα Windows 10 είναι εδώ και μπορεί να αναρωτιέστε εάν η εμπειρία του Microsoft Office επηρεάζεται από το λειτουργικό σύστημα.

Η διατήρηση της τρέχουσας ενημέρωσης των Windows σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες απ 'ότι αν παραμείνετε σε παλαιότερες εκδόσεις Είναι απαραίτητο για τους χρήστες του Microsoft Office; Όχι, αλλά μπορείτε να χάσετε μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε με αυτά τα προγράμματα.

Πώς να κάνετε αναβάθμιση

Εδώ μπορείτε να αναβαθμίσετε σε μια νεότερη έκδοση όπως τα Windows 10 ή 8 (ή 8.1) από παλαιότερες εκδόσεις όπως τα Windows 7, Vista ή XP, χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της Microsoft και ενδεχομένως έναν απλό Βοηθό αναβάθμισης των Windows. Στην πραγματικότητα, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό αναβάθμισης των Windows για να αξιολογήσετε τη συμβατότητα και την ετοιμότητα του υπολογιστή σας για τις λειτουργίες των Windows προτού αγοράσετε τα Windows 8. Στο τέλος αυτό το εργαλείο θα σας συνδέσει με το σημείο όπου μπορείτε να κάνετε την αγορά. Είναι η one-stop shopping για τους upgraders.

Τι μπορούν να αναμένουν οι χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Windows

Χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο μια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος; Τα αρχεία, οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις θα πρέπει να μεταφέρονται εύκολα σε μια ενημερωμένη έκδοση των Windows. Ωστόσο, ως τρέχων χρήστης των Windows XP ή Vista, περιμένετε να απεγκαταστήσετε, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά ορισμένες πτυχές του συστήματός σας, όπως οι εφαρμογές. Θα σας ζητηθεί να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

Χρησιμοποιώντας τον Βοηθό αναβάθμισης της Microsoft

Η Microsoft έχει τόσα πολλά στοιχεία για να παρουσιάσει στην τελευταία έκδοση των Windows ότι οι πόροι της μπορεί να είναι λίγο λαβύρινθος. Αυτά τα βήματα θα σας κάνουν να συνδεθείτε με έναν χρήσιμο πόρο που η Microsoft ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ή όχι για πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows αφού διαβάσετε αυτό: τον Βοηθό αναβάθμισης των Windows. Για παράδειγμα, δεν φαίνεται να είναι ο προτιμώμενος τρόπος της Microsoft να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10, αλλά αξίζει τον έλεγχο για παλαιότερες εκδόσεις.

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο Βοηθός αναβάθμισης των Windows (σημειώστε ότι αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν έχετε μια πολύ παλαιότερη έκδοση των Windows).

Θα δείτε μια αρκετά μεγάλη σελίδα που περιγράφει τι κάνει αυτό το εργαλείο. Έχω συμπυκνώσει αυτές τις πληροφορίες ακριβώς κάτω από αυτά τα βήματα, για να σας βοηθήσω να κινηθείτε ταχύτερα, αλλά για πλήρεις λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον πλήρη ιστότοπο της Microsoft.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε όλες τις περιφερειακές συσκευές που χρησιμοποιείτε. Ο βοηθός αναβάθμισης των Windows θα σαρώσει το συμβατό υλικό, εφαρμογές και συσκευές για συμβατότητα.

Βήμα 3: Διαβάστε την προκύπτουσα έκθεση συμβατότητας.

Αναμείνετε τα περισσότερα στοιχεία των Windows 7 να λειτουργούν με τα Windows 8, αλλά σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις. Δίνω τέσσερα παραδείγματα που έρχονται με το δικό μου έλεγχο της συμβατότητας με το χέρι: Έλεγχος συμβατότητας των Windows 8 για λογισμικό, εφαρμογές, συσκευές και άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το έλεγχο συμβατότητας εγχειριδίων σε οτιδήποτε δεν εμφανίστηκε καθόλου στην αναφορά. Στην πραγματικότητα θα μπορούσε ακόμα να είναι συμβατή, και έτσι θα σιγουρευτείτε.

Αντιμετωπίστε τα ασύμβατα στοιχεία σας. Το μεγάλο πράγμα για αυτήν την αναφορά είναι, ακόμη και αν αναφέρεται κάτι σαν να μην δουλεύει με τα Windows 8, θα σας ζητηθεί να μάθετε πώς μπορείτε να γεφυρώσετε το ασυμβίβαστο. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε μια συσκευή μόνο μετά την αναβάθμιση.

Βήμα 4: Εκτυπώστε ή αποθηκεύστε την έκθεση συμβατότητας, αν το επιθυμείτε.

Βήμα 5: Ενδέχεται επίσης να δείτε προειδοποιήσεις σχετικά με τις λειτουργίες των Windows 8 που η συσκευή σας δεν υποστηρίζει.

Βήμα 6: Ο βοηθός αναβάθμισης των Windows 8 δίνει στη συνέχεια την επιλογή να αγοράσει, να κατεβάσει και να εγκαταστήσει τα Windows 8.

Βήμα 7: Ακολουθήστε τα βήματα για την αναβάθμιση και θα πρέπει να είστε καλός.

Αυτό είναι. Ενώ κάθε σύστημα είναι, φυσικά, μοναδικό, ελπίζουμε ότι ο βοηθός αναβάθμισης των Windows θα σας ανοίξει και θα λειτουργήσει από αυτό το σημείο.

Αγορά DVD ή Αναβάθμιση σε νέα έκδοση Bit

Ίσως χρησιμοποιείτε μια έκδοση 32-bit ενός παρελθόντος Windows, αλλά ο υπολογιστής σας μπορεί να εκδόσεις 64 bit. Μπορείτε να κάνετε αυτό το άλμα μόνο αν αγοράσετε το DVD, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Microsoft Stores .

Πού να βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος των Windows

Ναι, ο βοηθός αναβάθμισης των Windows στοχεύει να σας απαλλάξει από την αποκρυπτογράφηση των απαιτήσεων συστήματος των Windows. Μπορεί να έχετε τους λόγους για τους οποίους έχετε επανεξετάσει, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε τα Windows σε ένα μεγαλύτερο σύστημα πληροφορικής σε έναν οργανισμό.

Το καλύτερο της τύχης καθώς συνεχίζετε να εισέρχεστε με τα Windows 10. Από την άποψη της παραγωγικότητας, αυτή η πιο πρόσφατη πλατφόρμα των Windows θα είναι ένα σημαντικό στάδιο για τις σουίτες λογισμικού και τις εφαρμογές. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.