Τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος Microsoft Office 2016 ή 2013

Ξεχάσατε το κλειδί προϊόντος Microsoft Office 2016 ή 2013; Δείτε πώς μπορείτε να το βρείτε

Το Microsoft Office 2016 και το 2013, όπως όλες οι εκδόσεις του Office και τα περισσότερα άλλα προγράμματα που πληρώνετε, απαιτούν να εισαγάγετε ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, αποδεικνύοντας σε κάποιο σημείο ότι κατέχετε το λογισμικό.

Τι κάνετε λοιπόν εάν πρέπει να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα αλλά έχετε χάσει αυτόν τον σημαντικό 25-ψήφιο κωδικό εγκατάστασης; Έχετε δοκιμάσει πιθανώς ήδη όλα τα αναμενόμενα "κοιτάζοντας γύρω", αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, για τα οποία ίσως να μην γνωρίζετε.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα κλειδιά προϊόντος και τον τρόπο λειτουργίας τους, ενδέχεται να υποθέσετε ότι το κλειδί προϊόντος Office 2016/2013 αποθηκεύεται κρυπτογραφημένο στο μητρώο των Windows , όπως οι παλαιότερες εκδόσεις του Office και τα περισσότερα άλλα προγράμματα.

Δυστυχώς, η Microsoft άλλαξε πώς χειρίστηκε τα κλειδιά προϊόντος του Microsoft Office που ξεκινούν από το Office 2013, αποθηκεύοντας μόνο μέρος του κλειδιού προϊόντος στον τοπικό υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα προγράμματα εύρεσης κλειδιού προϊόντος δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο ήταν.

Σημαντικό: Τα παρακάτω θα πρέπει να λειτουργούν εάν αναζητάτε μόνο το κλειδί προϊόντος για ένα μέλος μιας σουίτας Office 2016 και 2013, όπως το Word ή το Excel , καθώς και αν βρίσκεστε μετά από το κλειδί για μια ολόκληρη σουίτα, όπως το Office Home & Φοιτητής , το σπίτι και το γραφείο του Office ή το Office Professional στις εκδόσεις του 2016 ή 2013.

Εδώ είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να ανοίξετε ένα χαμένο προϊόν-κλειδί MS Office 2016/2013:

Βρείτε το γραφείο σας 2016/2013 Πληκτρολογήστε την τεκμηρίωση ή το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εάν αγοράσατε το Microsoft Office 2016 ή το 2013 σε κουτί με δίσκο ή ως κάρτα προϊόντος (ψηφιακή λήψη) από κατάστημα λιανικής πώλησης, τότε το κλειδί προϊόντος θα είναι με τη συγκεκριμένη αγορά - στην κάρτα προϊόντος, σε αυτοκόλλητο, ή στο εγχειρίδιο ή στο μανίκι του δίσκου.

Εάν αγοράσατε μία από αυτές τις εκδόσεις του Office απευθείας από την Microsoft, το κλειδί προϊόντος σας αποθηκεύεται στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο μέσω της Microsoft (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω) ή / και έχετε φτάσει στην απόδειξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Εάν το Office 2016 ή το 2013 ήρθε προεγκατεστημένο στον υπολογιστή σας όταν το αγοράσατε, το κλειδί προϊόντος πρέπει να εκτυπωθεί στο ολογραφικό αυτοκόλλητο που είναι τοποθετημένο στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κλειδί προϊόντος του Office 2016/2013 και όχι το κλειδί προϊόντος των Windows που πιθανόν να υπάρχει και σε αυτό το αυτοκόλλητο.

Η εικασία μου είναι ότι έχετε δει αυτά τα μέρη ήδη πριν βρεθείτε σε αυτή τη σελίδα. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει, ειδικά αν έχετε αγοράσει το Office online:

Ενώ ανέφερα ήδη ότι τα εργαλεία εύρεσης κλειδιού προϊόντος δεν θα βρουν το κλειδί προϊόντος του Office 2013, ορισμένα θα εντοπίσουν τα τελευταία πέντε ψηφία , το μόνο πράγμα που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση σας.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Κατεβάστε τον Σύμβουλο Belarc . Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα πληροφοριών για το σύστημα εκεί έξω και επίσης διπλασιάζεται ως κλειδί εύρεσης προϊόντος.
  2. Εγκαταστήστε το Belarc Advisor και εκτελέστε το. Χρειάζονται λίγα λεπτά για να σκάψετε όλες τις πληροφορίες του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου μέρους του κλειδιού προϊόντος Office 2016 ή 2013.
  3. Από το παράθυρο προγράμματος περιήγησης του προφίλ υπολογιστή Belarc Advisor που ανοίγει, πατήστε ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο Άδειες λογισμικού στο αριστερό περιθώριο.
  4. Αναζητήστε τη Microsoft Office 2016 ή το Microsoft Office 2013 που αναφέρεται στη λίστα.
    1. Συμβουλή: Ο Σύμβουλος της Belarc παρουσιάζει την ακριβή ονομασία της σουίτας ή του προγράμματος εδώ, οπότε αν έχετε μόνο το Word 2016, αναζητήστε το Microsoft Office Word 2016 . Εάν διαθέτετε μια ολοκληρωμένη σουίτα, αναζητήστε το Microsoft Office Professional Plus 2013 . Έχετε την ιδέα.
  5. Αυτό που θα δείτε είναι μια σειρά αριθμών, ακολουθούμενη από (Key: τελειώνει με AB1CD) . Αυτοί οι πέντε χαρακτήρες, όποια κι αν είναι, είναι οι τελευταίοι πέντε χαρακτήρες του έγκυρου κλειδιού προϊόντος του Office 2016 ή του Office 2013.
    1. Σημείωση: Οι χαρακτήρες πριν από αυτήν την πρόταση δεν είναι το κλειδί προϊόντος σας . Ο Belarc Advisor δεν είναι σε θέση να βρει το πλήρες product key του Office για αυτές τις εκδόσεις επειδή δεν υπάρχει στον υπολογιστή σας , σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του Office.
  1. Τώρα που έχετε το τελευταίο κομμάτι του κλειδιού MS Office, μπορείτε να αναζητήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον υπολογιστή σας για αυτή τη σειρά χαρακτήρων, ελπίζοντας ότι θα εμφανιστούν τα ψηφιακά έγγραφα που έχετε ακόμα στην αγορά σας.

Προφανώς, αυτό το τέχνασμα δεν είναι χρήσιμο αν δεν έχετε ψηφιακό ίχνος χαρτιού της αγοράς του γραφείου σας, αλλά αξίζει τον κόπο αν το κάνετε.

Προβολή του κλειδιού του Office 2016 ή 2013 στη σελίδα λογαριασμού του Office

Εάν καταχωρίσατε και ενεργοποιήσατε προηγουμένως το αντίγραφο του Microsoft Office 2016 ή του 2013, θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι η Microsoft έχει αποθηκεύσει για εσάς και θα σας δείξει το πρωτότυπο του προϊόντος σας.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να το δείτε:

  1. Συνδεθείτε στη σελίδα του Microsoft Office.
  2. Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από ένα δίσκο .
    1. Σημείωση: Ανάλογα με τον τρόπο αγοράς του λογισμικού και εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Microsoft Office, ίσως να μην χρειάζεται να γνωρίζετε ή να εισάγετε καθόλου το κλειδί προϊόντος. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται.
  3. Στη σελίδα που φορτώνεται στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Έχω ένα δίσκο , ακολουθούμενο από το στοιχείο Προβολή του αριθμού-κλειδιού προϊόντος .

Εάν αυτό λειτουργεί, καταγράψτε το προϊόν-κλειδί του Office 2016/2013 και κρατήστε το κάπου ασφαλές . Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε όλα αυτά ξανά την επόμενη φορά που το χρειάζεστε!

Επικοινωνήστε με την Microsoft για ένα κλειδί προϊόντος του Office Replacement 2013

Μια άλλη επιλογή, με την οποία μπορείτε ή δεν μπορεί να έχετε την περισσότερη τύχη, είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με την Microsoft για να ζητήσετε ένα κλειδί αντικατάστασης.

Η Microsoft προφανώς δεν πρόκειται απλώς να εμπιστευτεί ότι έχετε αγοράσει το MS Office και σας διαβάσει ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος μέσω του τηλεφώνου. Θα χρειαστεί να βρείτε οποιαδήποτε απόδειξη αγοράς μπορείτε να βρείτε και να είναι έτοιμη πριν από την κλήση.

Μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο αριθμό για να καλέσετε τη σελίδα υποστήριξης της Microsoft: Επικοινωνία.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με την τεχνική υποστήριξη πριν καλέσετε. Όσο πιο απλό είναι το να ζητάς ένα κλειδί αντικατάστασης, ξέρω από την εμπειρία και στις δύο πλευρές ότι η τεχνική υποστήριξη οποιουδήποτε είδους μπορεί να είναι δύσκολη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Office 365 & amp; MS Office 2016 & 2013 Κλειδιά προϊόντος

Εάν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας αντίγραφο του MS Office 2016 ή 2013 που έχετε εγκαταστήσει μέσω της συνδρομής του Office 365, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κλειδιά προϊόντος καθόλου!

Απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Office 365 online και ακολουθήστε τις υποδείξεις μενού για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Microsoft Office 2016.

Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Microsoft, μπορείτε να τον επαναφέρετε αρκετά εύκολα.

Συμβουλές & amp; Περισσότερες πληροφορίες

Ενώ μπορεί να είναι εξαιρετικά δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν κλειδί προϊόντος του Office που μπορείτε να βρείτε σε κάποια λίστα στο διαδίκτυο ή να κάνετε λήψη και χρήση ενός προγράμματος γεννήτριας κλειδιών που υποστηρίζει το Office 2013, ο τρόπος είναι παράνομος.

Δυστυχώς, αν δεν υπάρχει καμία από τις επιλογές που ήδη ανέφερα, απομένετε να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο του Office.

Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι τα βασικά εργαλεία εύρεσης εργασίας λειτουργούν πολύ καλά με τις εκδόσεις του Office πριν από το Office 2013.

Δείτε τα σεμινάρια μας σχετικά με την εύρεση των κλειδιών προϊόντων του Office 2010 & 2007 , καθώς και ένα ξεχωριστό, πιο εφαρμόσιμο φροντιστήριο για την εύρεση κλειδιών για παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office .