Επιλογές σύνδεσης συσκευής εγγραφής DVD (Κεραία, Καλώδιο κ.λπ.)

Ερώτηση: Μπορούν οι εγγραφές DVD να συνδεθούν σε μια κεραία, καλώδιο ή δορυφορικό κουτί;

Απάντηση: Οποιαδήποτε κεραία, καλώδιο ή δορυφορικό κουτί με έξοδο RF, AV ή S-video μπορεί να συνδεθεί σε συσκευή εγγραφής DVD, αλλά οι συσκευές εγγραφής DVD χωρίς δέκτη δεν μπορούν να δεχθούν σύνδεση κεραίας RF. Ωστόσο, οι συσκευές εγγραφής DVD δεν δέχονται διασυνδέσεις εισόδου με προοδευτική σάρωση ή HDTV (παρόλο που σχεδόν όλες οι συσκευές εγγραφής DVD μπορούν να εξάγουν προοδευτική σάρωση σε αναπαραγωγή DVD). Έτσι, αν έχετε ένα δορυφορικό κιβώτιο HD, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές εξόδους RF, AV ή S-video του δορυφορικού κουτιού για να συνδεθείτε στις εισόδους του DVD recorder.

Ένα ακόμη σημείο που προσθέτουμε είναι ότι ενώ οι συσκευές εγγραφής DVD μπορούν να συνδεθούν σε καλωδιακά και δορυφορικά κιβώτια, δεν έχουν όλα τα DVD recorders έλεγχο μέσω καλωδίου ή δορυφορικού κουτιού. Αυτό σημαίνει ότι σε περισσότερους καταγραφείς DVD, όταν ρυθμίζετε το χρονοδιακόπτη στη συσκευή εγγραφής DVD για να εγγράψετε ένα καλωδιακό ή δορυφορικό πρόγραμμα, μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφήσετε το καλώδιο ή το δορυφορικό σας κουτί συντονισμένο στο σωστό κανάλι μπροστά από το χρόνο ή να ρυθμίσετε του καλωδίου ή του δορυφορικού κουτιού για να μεταβείτε στο σωστό κανάλι που θέλετε να καταγράψετε ώστε να ταιριάζει με το χρόνο που έχετε ορίσει στη συσκευή εγγραφής DVD.

Για να διαπιστώσετε εάν ένα DVD recorder διαθέτει δορυφορικό ή καλωδιακό κιβώτιο, αναζητήστε χαρακτηριστικά όπως ένα παρεχόμενο IR Blaster (αυτό το χαρακτηριστικό είναι κοινό σε πολλά VCR), το οποίο επιτρέπει στο DVD recorder να αλλάξει τα κανάλια και τις λειτουργίες on / off ενός καλωδίου / δορυφορικό κουτί, σαν ένα τυπικό τηλεχειριστήριο, εκτός από το ότι γίνεται με χρονοδιάγραμμα που έχετε προγραμματίσει μπροστά από το χρόνο.

Σχετίζεται με: