Οδηγός για αρχάριους στο Badoo για Android

01 από 08

Πλοήγηση στο Badoo για Android

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Αφού κατεβάσετε το Badoo για Android και ολοκληρώσετε την εγγραφή για τον δωρεάν λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη νέα εφαρμογή για να αρχίσετε να συναντάτε φίλους και ημερομηνίες στην πόλη σας ή οπουδήποτε επισκέπτεστε. Κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής, θα δείτε μια οθόνη που εμφανίζεται όπως απεικονίζεται παραπάνω. Αυτή είναι η αρχική σας οθόνη και πώς θα περιηγηθείτε ανάμεσα στις μυριάδες λειτουργίες στο Badoo.

Badoo για λειτουργίες Android

02 από 08

Πώς να χρησιμοποιήσετε το προφίλ στο Badoo για εφαρμογή Android

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Το προφίλ του Badoo για Android, το οποίο βρίσκεται στην καρτέλα "Προφίλ" από την αρχική οθόνη, είναι το κέντρο ελέγχου για ολόκληρο το λογαριασμό σας. Εκτός από τη δημιουργία μιας (ευτυχώς) τέλειας πρώτης εντύπωσης για τους άλλους εδώ, με εικόνες και πληροφορίες, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες που είναι σημαντικές για τη χρήση αυτής της εφαρμογής Android.

Λειτουργίες του προφίλ του Badoo στο Android
Ακολουθεί μια γενική λίστα με τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε απευθείας από το προφίλ σας και πού:

  1. Σύνδεση στο Badoo . Κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής, κάνοντας κλικ στο "προφίλ" γίνεται η πύλη σας στην υπηρεσία. Μάθετε πώς να συνδεθείτε στο Badoo στο Android εδώ.
  2. Αγοράστε σούπερ εξουσίες . Κάτω από το στοιχείο μενού " Super Powers ", όπως απεικονίζεται παραπάνω, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο για να ξεκλειδώσετε αυτά τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και να σας βοηθήσουμε να συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους.
  3. Παρακολούθηση πιστωτικών υπολοίπων. Κάντε κλικ στο μενού " Badoo Credits " για να δείτε το τρέχον υπόλοιπο σας και να ξαναπληρώσετε τον πιστωτικό σας λογαριασμό για να αγοράσετε χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας.
  4. Ειδοποιήσεις . Ορίστε τις προειδοποιήσεις συναγερμού σας για μηνύματα, επισκέπτες, ειδοποιήσεις, όταν κάποιος θέλει να σας συναντήσει και για νέα αμοιβαία αξιοθέατα.
  5. Απορρήτου . Επιλέξτε εάν θα εμφανιστεί η απόσταση σας και η κατάστασή σας στο διαδίκτυο μέσω του μενού απορρήτου.
  6. Αποσυνδεθείτε . Στο μενού "Λογαριασμός", μπορείτε να αποσυνδέσετε πλήρως το Badoo για Android , αποτρέποντας την παράδοση ειδοποιήσεων και μηνυμάτων μέχρι να συνδεθείτε ξανά.

Πώς να ολοκληρώσετε το Badoo για το προφίλ σας Android
Ένα πλήρες προφίλ θα αποφέρει πάντα μια καλύτερη εμπειρία σε αυτή και σε άλλες υπηρεσίες συνομιλίας ή κοινωνικής δικτύωσης, οπότε αφιερώστε χρόνο για να συμπληρώσετε καθένα από αυτά τα τμήματα για να αυξήσετε τις νέες ευκαιρίες φίλων και χρονολόγησης.

Για να κάνετε προεπισκόπηση του προφίλ σας στο Badoo μόλις ολοκληρώσετε όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε να μοιραστείτε, εντοπίστε και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Προεπισκόπηση" στην επάνω δεξιά γωνία.

03 του 08

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση Badoo

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Στο Badoo για Android, η λειτουργία "Άνθρωποι Κοντινά" λειτουργεί ως ένας τρόπος αναζήτησης νέων φίλων και πιθανών ημερομηνιών στο διαδίκτυο. Όταν πατήσετε για πρώτη φορά το εικονίδιο Οι άνθρωποι κοντά, θα δείτε μια οθόνη με τα μέλη που βρίσκονται πιο κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

Για να αναζητήσετε ένα πιο συγκεκριμένο σύνολο ατόμων, κάντε κλικ στο κουμπί "Μενού" και επιλέξτε το μαύρο κουμπί "Φίλτρο" στην κάτω αριστερή γωνία. Στην εφαρμογή Android, οι χρήστες του Badoo είναι περιορισμένοι στις δυνατότητές τους αναζήτησης. Κάντε κλικ σε κάθε αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε:

Μόλις ορίσετε τις προτιμήσεις σας, κάντε κλικ στο ασημένιο κουμπί "Εύρεση ατόμων που βρίσκονται κοντά" για να συνεχίσετε. Για να δείτε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στη φωτογραφία του για να ανοίξετε το προφίλ του.

Για μια πιο ισχυρή λειτουργία σύνθετης αναζήτησης, ελέγξτε την πλήρη αναζήτηση Badoo online, όπου μπορείτε να προσθέσετε τρία από τα δικά σας δημογραφικά φίλτρα.

04 του 08

Το παιχνίδι Encounters στο Badoo Android App

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Πέρα από την αναζήτηση Badoo στη συσκευή σας Android, το παιχνίδι Encounters είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να συναντήσετε νέους φίλους και ημερομηνίες, συνεργάτες δραστηριότητας και άτομα με τα οποία μπορείτε να συνομιλήσετε. Στο εικονίδιο "Συναντήσεις" (πάνω δεξιά από την αρχική οθόνη που εμφανίζεται με ένα πορτοκαλί σετ ζαριών), αυτή η λειτουργία είναι ένα σύστημα κατάταξης στυλ "Hot-or-Not" που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στα προφίλ άλλων χρηστών του Badoo.

Πώς να παίξετε, Χρησιμοποιήστε συναντήσεις
Για να ξεκινήσετε αμέσως να συναντάτε νέους ανθρώπους, κάντε κλικ στο εικονίδιο Συναντήσεις από την αρχική οθόνη της εφαρμογής σας και ξεκινήστε τώρα:

  1. Περιηγηθείτε στην πρώτη Συνάντηση, ανατρέποντας από αριστερά προς τα δεξιά για να δείτε επιπλέον φωτογραφίες (αν υπάρχουν), το όνομα του χρήστη, την ηλικία, την τοποθεσία, ποιοι αναζητούν και την τελευταία φορά που ήταν.
  2. Πάρε μια απόφαση. Θέλετε να τα γνωρίσετε; Πατήστε "Ναι", "Όχι" ή "Ίσως."
  3. Η επόμενη συνάντησή σας θα φορτωθεί αυτόματα. Επαναλαμβάνω.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Super Powers στο λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Μενού" και να επιλέξετε "Προσωπικά στοιχεία" για να δείτε το πλήρες προφίλ τους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.

Θέλετε να βρίσκεστε σκηνικά στις συναντήσεις πιο συχνά; Κάντε κλικ στο κουμπί "Μενού" από τη συσκευή σας Android και κάντε κλικ στην επιλογή "Παρατηρήστε". Πρέπει να έχετε πιστώσεις Badoo στο λογαριασμό σας για να αγοράσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Ορίστε τις τέλειες συναντήσεις σας
Αν θέλετε να καθορίσετε τον τύπο προσώπου που θέλετε να συναντήσετε στο Encounters, κάντε κλικ στο κουμπί Μενού, επιλέξτε το μαύρο κουμπί "Φίλτρο" στην κάτω αριστερή γωνία και επιλέξτε τις προτιμήσεις σας για να τις αντιστοιχίσετε. Οι χρήστες του Badoo μπορούν να καθορίσουν τις Συναντήσεις με βάση:

05 του 08

Πώς να χρησιμοποιήσετε μηνύματα του Badoo

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Ο έλεγχος για μηνύματα στην εφαρμογή Badoo για Android είναι απλή. Πατήστε το εικονίδιο "Μηνύματα" (δεύτερη σειρά, πρώτη στήλη) από την αρχική οθόνη για πρόσβαση στα εισερχόμενά σας. Τα Εισερχόμενα μηνυμάτων είναι όπου όλα τα εισερχόμενα και τα απεσταλμένα μηνύματα παραδίδονται και αποθηκεύονται, μέχρι να διαγραφούν.

Πώς να ανοίξετε ένα μήνυμα στο Badoo
Για να συνομιλήσετε με κάποιον που σας έστειλε ένα άμεσο μήνυμα , πατήστε το μήνυμα. Τώρα μπορείτε να στείλετε μια απάντηση, να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και άλλα. Μάθετε πώς να συνομιλείτε στο Badoo εδώ.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Badoo
Για να καταργήσετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενά σας, πατήστε το κουμπί "Μενού" στη συσκευή σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί "Διαγραφή" για να το καταργήσετε από τα εισερχόμενά σας.

06 του 08

Badoo Αγαπημένα στο Android

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Αγαπημένα" από την αρχική οθόνη του Badoo, εμφανίζονται όλα τα μέλη που έχετε επισημάνει ως αγαπημένα, είτε τα γνωρίσατε μέσω της αναζήτησης Badoo είτε του παιχνιδιού Encounters. Για να ανοίξετε ένα προφίλ, απλά κάντε κλικ στην καταχώριση και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες προφίλ.

Πώς να αγαπήσετε έναν χρήστη Badoo στο Android
Για να προσθέσετε κάποιον στη λίστα αγαπημένων σας, εντοπίστε το εικονίδιο "Αγαπημένο" στο προφίλ του μέλους. Όταν ανάβει, τα έχετε προσθέσει στη λίστα σας για εύκολη πρόσβαση.

Πώς να διαγράψετε έναν χρήστη Badoo από τα Αγαπημένα
Υπάρχουν δύο τρόποι κατάργησης ενός μέλους από τη λίστα αγαπημένων σας:

07 του 08

Εμφάνιση Προφίλ Επισκεπτών στο Badoo for Android

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Επισκέπτες" (δεύτερη σειρά, τελευταία στήλη) στην αρχική οθόνη του Badoo , μπορείτε να δείτε τους πιο πρόσφατους χρήστες για να ελέγξετε το προφίλ σας. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα μέλη μηνυμάτων που μπορεί να μοιράζονται κοινά συμφέροντα ή που μαζεύουν τα μάτια σας, αλλά δεν σας μιλούσαν.

Για να δείτε έναν επισκέπτη, κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πλήρες προφίλ του.

08 από 08

Instant Messaging στο Badoo για Android

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Αν βρείτε μια επαφή του Badoo που θέλετε να λάβετε μήνυμα, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Συνομιλία" από το προφίλ του, θα ανοίξει ένα νέο άμεσο μήνυμα στο χρήστη. Εάν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, μπορούν να ανταποκριθούν σε πραγματικό χρόνο. Διαφορετικά, θα παραδοθεί στα εισερχόμενά του μηνυμάτων για παραλαβή αργότερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Badoo Chat
Στο Android, έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να στέλνετε μηνύματα με βάση το κείμενο σε άλλους χρήστες του Badoo, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τα emoticons και να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με άλλους.