Οι 8 Καλύτερες Ταινίες των Χριστουγέννων που θα αγοράσουν το 2018

Δείτε τις αγαπημένες μας επιλογές για το τι πρέπει να παρακολουθήσετε για να φτάσετε στο πνεύμα των διακοπών

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος και τα κέντρα γιορτάζουν, οι ταινίες των Χριστουγέννων εμφανίζονται χωρίς διακοπή στην τηλεόραση. Αλλά μην υποτάσσετε τον εαυτό σας στα υπολείμματα των ευφυών διακοπών και των διαφημίσεων. Τραβήξτε ένα DVD ή ρέξτε ένα από τα κλασικά από το Amazon, αν ψάχνετε για την υγιεινή οικογενειακή διασκέδαση του How The Grinch Stole Χριστούγεννα ή της φλεγμονώδους δράσης του Die Hard. Απολαύστε τα αγαπημένα σας διακοπών και προσθέστε τα στη συλλογή σας στο σπίτι.

Αυτό το κλασικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι της δεκαετίας του 1990 σας φέρνει πίσω σε έναν απλούστερο χρόνο, μια εποχή που θα μπορούσατε να φτάσετε στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγου πριν από την πτήση σας και ακόμα να περάσετε στην ασφάλεια για να το πιάσετε, μια εποχή όπου μια κατεστραμμένη γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος θα μπορούσε να σας εμποδίσει να έρθετε σε επαφή τα παιδιά σου. Η βασική εγκατάσταση έχει τον νεαρό Kevin McAllister (Macaulay Culkin) και την οικογένειά του, που ξοδεύει τους συναγερμούς τη νύχτα πριν από το μεγάλο ταξίδι στο Παρίσι. Ο Κέβιν ξυπνά για να ανακαλύψει ότι έχει όλο το σπίτι στον εαυτό του: την επιθυμία του. Όμως, λίγο καιρό ένας ζεύγος ληστών (Joe Peschi, Daniel Stern) προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία των διακοπών. Με κανέναν άλλο να στραφούν, ο Kevin παίρνει τα πράγματα στα χέρια του για να υπερασπιστεί το σπίτι του. Μια περίπλοκη σειρά παγίδων, ένας παρεξηγημένος γείτονας και λίγη τύχη καθιστούν αυτό μια ειλικρινή και ξεκαρδιστική ταινία των Χριστουγέννων.

Για πολλές οικογένειες, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία είναι η οριστική ταινία διακοπών για να χτυπήσει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Κυκλοφόρησε το 1983, αλλά τέθηκε στη δεκαετία του 1940, αυτή η ταινία είναι πλούσια σε νοσταλγία του 20ού αιώνα για μια εποχή πολυσύχναστων πολυκαταστημάτων και μεγάλων ανηφορικών περιπάτων στο χιόνι για να φτάσει στο σχολείο. Είπε από την προοπτική της νέας Ralphie, το κοινό παίρνει μια πρώτη χέρι άποψη των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Υπάρχουν εκδρομές για να δείτε τον Σάντα στο εμπορικό κέντρο, τις συναλλαγές με τον γκρινιάρη γειτονιά, αποφεύγοντας την οργή του μπαμπά και, φυσικά, ονειρεύεστε το όπλο Red Ryder BB. Ο καλύτερος φίλος του Little Ralphie παίρνει τη γλώσσα του κολλημένη σε ένα κατεψυγμένο πόλο, ο καθένας επιτάσσει ότι θα πυροβολήσει το μάτι του εάν παίρνει το βραβευμένο όπλο του και ο μικρός αδελφός του δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει τη διασκέδαση γι 'αυτόν. Αυτό το κλασικό χριστουγεννιάτικο είναι μια μεγάλη παράδοση για να περάσετε.

Πριν το Grinch έκλεψε τα Χριστούγεννα, ο Ralphie προειδοποίησε ότι θα τραβούσε το μάτι του και ο Kevin McAllister έμεινε μόνος του στο σπίτι, υπήρξε η ιστορία του George Bailey. Το Wonderful Life είναι ένα κλασσικό Χριστουγεννιάτικο ντεμπούτο που ξεκίνησε το 1946 και σταδιακά ήρθε για να καθορίσει το είδος των ταινιών διακοπών, που είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ. Πρόκειται για μια ιστορία δυσκολιών, μετά από την τύχη του George Bailey, ενός οικογενειακού άνδρα που έζησε δύσκολες στιγμές και βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας την Παραμονή των Χριστουγέννων όταν παρεμβαίνει ένας φύλακας άγγελος για να σώσει τη ζωή του. Η ιστορία λέγεται ως επί το πλείστον σε αναδρομή, αποκαλύπτοντας συγκινητικές στιγμές που χαρακτήρισαν τον χαρακτήρα του Τζωρτζ Μπέιλι, συμπεριλαμβανομένων των ηθικών επιλογών και των πράξεων ανιδιοτελούς ηρωισμού. Η ταινία είναι ταυτόχρονα καταθλιπτική και αναζωπύρωση, σίγουρα να προκαλεί συναισθήματα και να αναγκάζει το κοινό να σκεφτεί τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή του. Αυτή η πρόσφατα ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει συναρπαστικό σχόλιο και βελτιωμένο ήχο και βίντεο, μια αξιόλογη εμπειρία για όσους δεν έχουν δει την ταινία σε λίγο.

Οι αστέρες του Elf Will Ferrell στην κορυφή του παιχνιδιού του ως αγαπητός αλλά αφελής Buddy, υιοθετημένος ξωτικός που μεγάλωσε στο βόρειο πόλο αλλά επιστρέφει στη γη των ανθρώπων για να βρει τον πατέρα του. Αυτό είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι που φιλοξενεί τα παιδιά με το whacky antics και το χιούμορ χαστούκια, ενώ γεμίζει ακριβώς την λεπτότητα και την καρδιά για να γαντζώσει τους ενήλικες. Ένα αστέρι-κατάσπαρτος προσκεκλημένο cast περιλαμβάνει Zooey Deschanel ως sardonic εργαζόμενος πολυκατάστημα που ο Buddy πέφτει πάνω από τα τακούνια, James Caan ως ο κυνικός πατέρας Manhattanite Buddy και ο Peter Dinklage (της φήμης του παιχνιδιού του θρόνου) ως συγγραφέας συγγενών βιβλίων παιδιών. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά ρίζα για τον καθαρό στην καρδιά Buddy καθώς προσπαθεί να πλοηγηθεί στην αστική ζούγκλα.

Ο σκηνοθέτης Ron Howard επαναπροσδιορίζει το κλασικό Dr. Seuss σε αυτή την εκθαμβωτική προσαρμογή ζωντανής δράσης του αγαπημένου παιδικού βιβλίου. Ο Jim Carrey αστειεύεται ως ο Grinch, ένας πράσινος grouch που ζει μόνος με τον σκύλο Max του και σχεδιάζει τρόπους για να καταστρέψει τις διακοπές όλων των άλλων. Κατηφορίζει στους ευτυχισμένους κατοίκους του κοντινού Whoville, κλέβοντας δώρα και κόβοντας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ο βασιλιάς του γκρινιάματος τερματίζεται όταν συναντά την Cindy Lou Who (Taylor Momsen), μια γλυκιά κοπέλα που αμφισβητεί τους μανιώδεις τρόπους του. Αυτή η εγκωμιαστική κωμωδία είναι μια γοητευτική ταινία των Χριστουγέννων για όλες τις ηλικίες, συνδυάζοντας τη νοσταλγία με την ξεκαρδιστική επίδοση της Carrey.

Αποκτήστε την πιο απαλή χριστουγεννιάτικη ταινία που δημιουργήθηκε ποτέ, το δημιουργικό αριστούργημα του Tim Burton The Nightmare Before Christmas . Το κλασσικό του 1993 έχει αποκατασταθεί και ψηφιακά μετατραπεί σε ζωηρόχρωμο HD animation, φέρνοντας αυτό το εφιαλτικό μουσικό κομμάτι στη σύγχρονη εποχή. Ο εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα λέει την ιστορία του Jack Skellington, του βασιλιά κολοκύθας του Halloweentown, ενός τρομακτικού τόπου γεμάτου με πράγματα που χτυπούν τη νύχτα. Ο Τζακ, βαρεμένος από τις φρικιαστικές φρικαλεότητες της πατρίδας του, περιπλανάται στην αινιγματική Χώρα των Χριστουγέννων, μια γη των ξωτικών, των δέντρων και της καλής ευθυμίας. Είναι ερωτευμένος με αυτό το παράξενο και μυστικιστικό μέρος και επιστρέφει στο σπίτι για να εξαπλωθεί κάποια χριστουγεννιάτικη φαντασία. Όμως τα τέρατα και οι ghouls της αποκριτικής πόλης είναι περισσότερο από λίγο επιφυλακτικοί σε αυτές τις νέες διακοπές.

Το Bad Santa είναι τόσο άτυπο όσο μια ταινία Χριστουγέννων, όπως θα βρείτε. Σίγουρα δεν είναι μια οικογενειακή ταινία, αλλά ο Μπίλι Μπορντ Τόρντον ως Willie Stokes, μια φανταχτερή, αλκοολούχα πολεμιστής santa που κυνηγάει φούστα και της οποίας η Χριστουγεννιάτικη παράδοση είναι να κλέψει τους εργοδότες της την Παραμονή των Χριστουγέννων. Με πολλούς τρόπους ο Bad Santa ήταν μπροστά από το χρόνο του. Ο προβληματικός πρωταγωνιστής αντι-ηρώων πρόβλεψε τους Don Drapers και Walter Whites που θα τραβούσαν την τηλεόραση με καταιγίδα λίγα χρόνια αργότερα, αντλώντας ίσα μέρη συμπάθεια και αποτροπιασμό. Η ταινία έχει έναν ισχυρό συναισθηματικό πυρήνα, καθώς ο Willie δεσμεύεται διστακτικά με ένα παιδί και ένα μοναχικό μπάρμαν. Εξίσου άθλια και ειλικρινή, αυτή η ταινία των Χριστουγέννων αξίζει μια επανάληψη από τους ανεμιστήρες Mad Men ή Bojack Horseman .

Η κλασική ταινία δράσης για τα Χριστούγεννα, η Die Hard ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ταινίες σε αυτή τη λίστα, αλλά εξακολουθεί να κατέχει τη θέση της ως κλασική γιορτή. Ο Μπρους Γουίλις αστέρες ως αστυνομικός NYC, John McClane, σε ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες για μια επίσκεψη στην αποξενωμένη σύζυγό του. Όμως, καθώς ο αστυνομικός φτάνει σε έναν ουρανοξύστη του Λος Άντζελες, το κτίριο αναλαμβάνεται από μια ομάδα τρομοκρατών που ελπίζουν να εμπορεύονται ομήρους για μια μεγάλη ημέρα πληρωμής. Αποφεύγοντας τη σύλληψη, ο John McClane ξοδεύει την Παραμονή των Χριστουγέννων, διεξάγοντας έναν πόλεμο από μέσα για να απελευθερώσει τους ομήρους και να πάει στο σπίτι για τις διακοπές. Με αξέχαστες εικόνες, μονοκόμματα και ακολουθίες δράσης, αυτή η σκληρή ταινία διακοπών φέρνει μια μοναδική περιστροφή στο είδος των Χριστουγέννων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .