Οι 10 πιο δημοφιλείς τοποθεσίες του 2018

Μόνο οι γίγαντες του διαδικτύου κάνουν αυτή τη λίστα

Είναι πολύ πιθανό ότι μερικοί από τους αγαπημένους σας ιστότοπους είναι πολυετείς καταχωρίσεις στη λίστα των 20 πιο δημοφιλών ιστοτόπων του 2018. Η λίστα είναι γεμάτη με γνωστά ονόματα. Ωστόσο, δύο από τους Top 10 ιστότοπους το 2018 λειτουργούν ως επί το πλείστον σε περιοχές εκτός ΗΠΑ. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την παγκόσμια λίστα ιστοτόπων για να δείτε αν υπάρχουν όποιες πρέπει να ελέγξετε.

Οι κορυφαίοι 10 δημοφιλέστεροι ιστότοποι στον κόσμο για το 2018 επιλέχθηκαν με βάση την ολική επισκεψιμότητα και τις μοναδικές πληροφορίες επισκεπτών που διατηρούσε η Alexa, η υπηρεσία στατιστικών και αναλυτικών στοιχείων.

01 από 10

Google.com

Η Google είναι η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Δισεκατομμύρια άνθρωποι δημιουργούν 3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μέρα, και δεν είναι μόνο για αναζήτηση - η Google προσφέρει επίσης μια τεράστια ποικιλία περιφερειακών υπηρεσιών.

Το 2018, το Google.com είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος Νο.1 τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στις ΗΠΑ

Περισσότερα για την Google

Google 101 . Ακολουθεί μια βασική επισκόπηση της Google, της πιο δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης στον κόσμο. Μάθετε τι κάνει τη μηχανή αναζήτησης Google τόσο δημοφιλής, μερικές από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της Google και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Google για αναζήτηση στον ιστό.

Τα κορυφαία 10 τεχνάσματα αναζήτησης της Google . Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο ισχυρότεροι μπορούν να κάνουν τις αναζητήσεις τους με λίγα απλά τσιμπήματα.

Σύνθετες συμβουλές αναζήτησης Google . Αφαιρείτε την επιφάνεια της προσφοράς της Google; Μάθετε πώς να ελέγχετε το Google με τις προηγμένες τεχνικές αναζήτησης Google και να κάνετε τις αναζητήσεις σας εξαιρετικά αποτελεσματικές.

20 πράγματα που δεν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε με το Google . Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη ποικιλία επιλογών αναζήτησης Google που έχετε και μάθετε 20 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε με την φαινομενικά απεριόριστη δύναμη της αναζήτησης Google που είναι διαθέσιμη σε εσάς.

02 από 10

Youtube.com

Έχετε δει πιθανώς ένα βίντεο στο YouTube αυτήν την εβδομάδα, όπως και πολλοί άλλοι. Το YouTube είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος βίντεο στον ιστό και σχεδόν 5 δισεκατομμύρια βίντεο παρακολουθούνται στο YouTube καθημερινά.

Το Youtube.com είναι ο 2ος δημοφιλέστερος ιστότοπος τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στις ΗΠΑ για το 2018, παρόλο που το 80% των απόψεων του YouTube προέρχονται από χώρες εκτός ΗΠΑ,

Περισσότερα για το YouTube

Τι είναι το YouTube; Το YouTube είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος βίντεο στον ιστό σήμερα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το κέντρο ψυχαγωγίας και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Λειτουργεί μέσω της χρήσης μεμονωμένων καναλιών, παρόμοια με την ύπαρξη τηλεόρασης στον υπολογιστή σας.

Πώς να φτιάξετε ένα κανάλι στο YouTube. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι YouTube για να αρχίσετε να μοιράζεστε βίντεο online. Διατίθενται προσωπικά και επαγγελματικά κανάλια. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτόν τον ευρύτατο επηρεαστή.

Τι να παρακολουθήσετε στο YouTube. Το YouTube είναι τεράστιο, οπότε η εύρεση του τι θέλετε να παρακολουθήσετε δεν είναι πάντα εύκολο. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εντοπισμού περιεχομένου που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας.

Τηλεόραση YouTube: Τι πρέπει να ξέρετε. Το YouTube έχει επεκταθεί σε μια υπηρεσία online streaming που οι συνδρομητές χρησιμοποιούν για να παρακολουθήσουν ζωντανή τηλεόραση στους υπολογιστές, τα τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές τους. Μάθετε τα πάντα εδώ.

03 από 10

Facebook.com

Το Facebook είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικών μέσων στο διαδίκτυο. Περισσότερα από 1,4 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες έχουν πρόσβαση στο Facebook καθημερινά σε όλο τον κόσμο για να επικοινωνούν με την οικογένεια και τους φίλους.

Το 2018, το Facebook.com είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος No.3 τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στις ΗΠΑ

Περισσότερα για το Facebook

Facebook 101: Το Facebook είναι το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το online φαινόμενο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook: Προφίλ, Wall και News Feed . Αν δεν ξέρετε τι είναι ένα χρονοδιάγραμμα ή μια κατάσταση στο Facebook, μπορείτε να πάρετε το lingo εδώ και να επεκτείνετε αυτό που μπορείτε να κάνετε στο κοινωνικό δίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να βρείτε άτομα . Επειδή το Facebook είναι ο πιο εκτεταμένος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την εύρεση ανθρώπων στο διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Facebook για αναζήτηση παλαιών φίλων, συμμαθητών ή μελών της οικογένειάς σας.

04 από 10

Baidu.com

Με ένα μερίδιο αγοράς 70 τοις εκατό αναζήτησης, η Baidu είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης κινεζικής γλώσσας και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα. Η εκτίμηση είναι ότι το 90% της Κίνας χρησιμοποιεί τη Baidu ως μηχανή αναζήτησης. Όπως και με το Google, το Baidu προσφέρει ιστότοπους συνοδευτικών, συμπεριλαμβανομένης μιας εναλλακτικής λύσης για το AdWords, τη Μετάφραση και τους Χάρτες.

Το Baidu είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος παγκοσμίως και ο πιο δημοφιλής στην Κίνα. Μόνο το 1% των επισκεπτών του Baidu προέρχονται από τις ΗΠΑ

Περισσότερα για το Baidu

Τι είναι το Baidu; Η Baidu είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα. Μάθετε περισσότερα για το Baidu, τις ρίζες του, τον ιδρυτή του, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Baidu και τις βασικές επιλογές αναζήτησης Baidu.

05 από 10

Wikipedia.org

Η Wikipedia είναι μία από τις πιο χρήσιμες (και χρησιμοποιημένες) τοποθεσίες στον ιστό. Είναι ένας «ζωντανός» πόρος, με την έννοια ότι οποιοδήποτε κομμάτι περιεχομένου είναι διαθέσιμο για επεξεργασία από οποιονδήποτε έχει πείρα σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Wikipedia παγκοσμίως από οποιονδήποτε άλλο πόρο που βασίζεται στη γνώση στον ιστό.

Το 2018, η Βικιπαίδεια κατατάσσεται ως η 5η δημοφιλέστερη περιοχή παγκοσμίως και ως Νο. 6 στις ΗΠΑ

Περισσότερα για τη Βικιπαίδεια

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Wikipedia με επιτυχία . Η Wikipedia είναι μια από τις πιο χρήσιμες πολυγλωσσικές τοποθεσίες στον ιστό. Είναι ελεύθερη και γραμμένη από συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την Wikipedia πιο αποτελεσματικά.

Πώς να γράψετε μια σελίδα Wikipedia. Η Wikipedia αυξάνεται κατά 800 νέα άρθρα κάθε μέρα. Εάν είστε ειδικός σε ένα θέμα που δεν καλύπτεται επαρκώς στη Wikipedia, μπορείτε να γράψετε τη δική σας σελίδα Wikipedia ακολουθώντας τις οδηγίες της Wikipedia.

06 από 10

Reddit.com

Το Reddit είναι μια συνάθροιση κοινωνικών ειδήσεων που αποτελείται από μια τεράστια συλλογή ανθρώπων και τους συνδέσμους που μοιράζονται σε κάθε γωνιά της ποπ κουλτούρας. Αν βλέπετε κάτι που σας αρέσει, το δίνετε ένα μπράβο. Δείτε κάτι που δεν σας αρέσει; Δώστε το ένα αντίχειρα κάτω. Αφήστε τα σχόλια και δημοσιεύστε ενδιαφέροντα πράγματα.

Με σχεδόν 550 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, η Reddit κατατάσσεται ως η 6η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα παγκοσμίως και ως Νο 4 στις ΗΠΑ για το 2018.

Περισσότερα για την Reddit

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reddit - A Crash Course. Η Reddit δεν είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι φιλόξενος στους νεοφερμένους, αλλά κάθε χρήστης της Reddit αισθάνθηκε έτσι. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και να αρχίζετε να μοιράζεστε προσωπικούς συνδέσμους με τους συνεργάτες σας "Redditors".

Τι ακριβώς είναι ένα Reddit AMA; Μια AMA είναι μια συνεδρία "Ask Me Anything" στην ιστοσελίδα. Παρόλο που οι AMA με διασημότητες είναι δημοφιλείς, οι AMAs από τους κανονικούς ανθρώπους σε ενδιαφέροντα θέματα ενθαρρύνονται επίσης.

Ορισμένα περιεχόμενα Reddit δεν είναι κατάλληλα για εργασία . Το Reddit χωρίζεται σε subreddits. Ένα από αυτά είναι το NSDRW subreddit. Το περιεχόμενο σε αυτό το subreddit περιέχει συχνά σεξουαλικό περιεχόμενο ή είναι πορνογραφικό, οπότε σίγουρα δεν είναι κατάλληλο να βλέπετε πότε γύρω από μέλη της οικογένειας, συναδέλφους ή σχεδόν οποιονδήποτε. Έχετε προειδοποιήσει.

07 από 10

Yahoo.com

Το Yahoo είναι μια δικτυακή πύλη και μηχανή αναζήτησης. Προσφέρει αλληλογραφία, ειδήσεις, χάρτες, βίντεο και πολλές άλλες υπηρεσίες ιστού. Η Yahoo δεν εκδίδει τα στατιστικά της ελεύθερα, αλλά μια πρόσφατη εκτίμηση αναφέρει τον αριθμό επισκεπτών ανά μήνα σε περίπου 1 δισεκατομμύριο.

Η Yahoo κατατάσσεται στην 7η θέση τόσο στην παγκόσμια όσο και στον αμερικανικό κατάλογο των 2018 δημοφιλών ιστοτόπων.

Περισσότερα για το Yahoo

Yahoo 101 . Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Yahoo, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το χαρακτηριστικό της αρχικής σελίδας και πολλές συμβουλές για τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι σημαίνει το Yahoo; Το Yahoo είναι σύντομο για "ακόμα μια ιεραρχική επίσημη Oracle." Το όνομα, στυλιζαρισμένο με θαυμαστικό (Yahoo!), είναι αποτέλεσμα δύο διδακτορικών διατριβών. αναζήτηση των υποψηφίων το 1994 για έναν όρο που ο καθένας μπορεί να θυμάται και να λέει εύκολα.

08 από 10

Google.co.in

Η Google.co.in, η ινδική έκδοση της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης Google, έχει μια δική της ζωή στο διαδίκτυο. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρο τον ιστό ή μόνο ιστοσελίδες από την Ινδία. Η περιοχή προσφέρει τοποθεσίες στα Αγγλικά, Χίντι, Μπενγκάλι, Τελούγκου, Μαράθι και Ταμίλ.

Το Google.co.in είναι ο αριθμός των 8 δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στον κόσμο για το 2018. Είναι ο ιστότοπος της Ινδίας της Google, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι κατέχει την πρώτη θέση στην Ινδία. Η χρήση των ΗΠΑ είναι αμελητέα.

09 από 10

QQ.com

Το QQ.com είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων στην Κίνα. Σκοπός του είναι να παρέχει στους χρήστες του μια υπηρεσία "one-stop online life". Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ενθαρρύνει τους χρήστες να γράφουν ιστολόγια, να στέλνουν φωτογραφίες, να κρατούν ημερολόγια, να παρακολουθούν βίντεο και να ακούν μουσική.

Το QQ.com κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τον μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών σε απευθείας σύνδεση σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με μόλις 210 εκατομμύρια χρήστες. Οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες υπερβαίνουν τα 800 εκατομμύρια.

Το QQ.com κατατάσσεται στην 9η θέση στον παγκόσμιο κατάλογο των Top 10 δημοφιλέστερων ιστοτόπων και αριθ. 2 στην Κίνα. Οι χρήστες των ΗΠΑ ανέρχονται μόνο στο 1,4% της κυκλοφορίας.

10 από 10

Amazon.com

Η Amazon βρίσκεται σε καλό δρόμο για να είναι η "πιο γηπέδων εταιρία της Γης". Η ιστοσελίδα Amazon.com προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, ταινιών, ηλεκτρονικών ειδών, παιχνιδιών και πολλών άλλων αγαθών, είτε άμεσα είτε ως μεσάζοντες. Μέσω της υπηρεσίας Prime, προσφέρει βίντεο και μουσική. Είναι η Νο 1 εμπορική ιστοσελίδα στις ΗΠΑ με περισσότερα από 600 εκατομμύρια προϊόντα διαθέσιμα προς πώληση. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο ιστότοπος πωλεί περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια προϊόντα σε 11 αγορές.

Το Amazon είναι το 10 ο πιο δημοφιλής παγκόσμιος ιστότοπος το 2018. Κατατάσσεται ως το 5 πιο δημοφιλές site μεταξύ των ιστοχώρων των ΗΠΑ.

Περισσότερα για την Amazon

Τι είναι το Amazon Prime; Ο δημοφιλής λογαριασμός Amazon Prime του Amazon είναι ένα πρόγραμμα συμμετοχής που περιλαμβάνει δωρεάν ή μειωμένη ναυτιλία και πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μουσικής, βίντεο, ηχητικών βιβλίων και παιχνιδιών.

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Amazon. Μάθετε τις συμβουλές για την αναζήτηση συγκεκριμένων προϊόντων στη βάση προϊόντων της Amazon.