Πώς να ανοίξετε ένα σύνδεσμο σε νέο παράθυρο χρησιμοποιώντας JavaScript

Μάθετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το νέο παράθυρο

Η JavaScript είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να ανοίξετε έναν σύνδεσμο σε ένα νέο παράθυρο, επειδή ελέγχετε τον τρόπο εμφάνισης του παραθύρου και τον τόπο στον οποίο θα τοποθετηθεί στην οθόνη συμπεριλαμβάνοντας προδιαγραφές.

Σύνταξη για τη μέθοδο Open () του παραθύρου JavaScript

Για να ανοίξετε μια διεύθυνση URL σε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο open () του Javascript όπως φαίνεται εδώ:

window.open ( URL, όνομα, προδιαγραφές, αντικατάσταση )

και προσαρμόστε κάθε μία από τις παραμέτρους.

Για παράδειγμα, ο παρακάτω κώδικας ανοίγει ένα νέο παράθυρο και καθορίζει την εμφάνισή του χρησιμοποιώντας παραμέτρους.

window.open ("https://www.somewebsite.com", "_blank", "γραμμή εργαλείων = ναι, πάνω = 500, αριστερά = 500, πλάτος = 400, ύψος = 400");

Παράμετρος διεύθυνσης URL

Καταχωρίστε τη διεύθυνση URL της σελίδας που θέλετε να ανοίξετε στο νέο παράθυρο. Εάν δεν καθορίσετε μια διεύθυνση URL, ανοίγει ένα νέο κενό παράθυρο.

Όνομα Παράμετρος

Η παράμετρος ονόματος ορίζει το στόχο για τη διεύθυνση URL. Το άνοιγμα της διεύθυνσης URL σε νέο παράθυρο είναι η προεπιλογή και υποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο:

Άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν:

Διόπτρα

Η παράμετρος προδιαγραφών είναι εκεί που προσαρμόζετε το νέο παράθυρο εισάγοντας μια λίστα χωρισμένη με κόμματα χωρίς κενά. Επιλέξτε από τις ακόλουθες τιμές.

Ορισμένες προδιαγραφές είναι ειδικές για τον περιηγητή:

Αντικαθιστώ

Αυτή η προαιρετική παράμετρος έχει ένα μόνο σκοπό - να καθορίσει εάν η διεύθυνση URL που ανοίγει στο νέο παράθυρο αντικαθιστά την τρέχουσα καταχώρηση στη λίστα ιστορικού του προγράμματος περιήγησης ή εμφανίζεται ως νέα καταχώρηση.