Πώς να απενεργοποιήσετε τους γονικούς ελέγχους στο Nintendo 3DS

Η απενεργοποίηση των γονικών ελέγχων διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα, αν θυμάστε το PIN σας.

Το Nintendo 3DS είναι ικανό περισσότερο από παίζοντας παιχνίδια. Μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιείται για να αγοράσει παιχνίδια στο Nintendo Game Store και να παίξει βίντεο κλιπ. Αποφασίσατε να δημιουργήσετε τους γονικούς ελέγχους του Nintendo 3DS επειδή δεν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα άλλα χαρακτηριστικά. Από τότε έχετε αλλάξει την καρδιά σας (ή τα παιδιά σας έχουν αυξηθεί) και έχετε αποφασίσει να απενεργοποιήσετε πλήρως τους γονικούς ελέγχους στο 3DS. Είναι εύκολο να το κάνεις.

Πώς να απενεργοποιήσετε το γονικό έλεγχο Nintendo 3DS

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις συστήματος στο κάτω μενού της οθόνης αφής. Είναι η εικόνα που μοιάζει με κλειδί.
  3. Πατήστε Γονικός έλεγχος .
  4. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, πατήστε Αλλαγή .
  5. Καταχωρίστε τον κωδικό PIN που χρησιμοποιήσατε κατά τη ρύθμιση των γονικών ελέγχων.
  6. Πατήστε OK .
  7. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε μία ρύθμιση Γονικού Ελέγχου κάθε φορά, πατήστε Ορισμός Περιορισμών και περιηγηθείτε σε κάθε κατηγορία ενδιαφέροντος. Αφού απενεργοποιήσετε κάθε ρύθμιση, βεβαιωθείτε ότι πιέσατε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  8. Αν θέλετε να διαγράψετε ταυτόχρονα όλες τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου, πατήστε Διαγραφή ρυθμίσεων στο κύριο μενού του γονικού ελέγχου. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε να σκουπίσετε όλες τις ρυθμίσεις ταυτόχρονα και, στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή .
  9. Αφού σκουπίσετε τους γονικούς ελέγχους, επιστρέφετε στο μενού Ρυθμίσεις συστήματος Nintendo 3DS.

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε το PIN σας

Αυτό λειτουργεί πολύ καλά αν μπορείτε να θυμάστε το PIN που έχετε ρυθμίσει στο μενού Γονικός έλεγχος, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείτε να το θυμηθείτε;

  1. Όταν σας ζητηθεί ο κωδικός PIN και δεν μπορείτε να το θυμάστε, πατήστε την επιλογή που λέει ότι ξέχασα .
  2. Εισαγάγετε την απάντηση στη μυστική ερώτηση που ορίσατε μαζί με το PIN σας όταν εισήγατε για πρώτη φορά τους γονικούς ελέγχους. Εάν το εισαγάγετε σωστά, μπορείτε να αλλάξετε τους γονικούς ελέγχους.
  3. Αν ξεχάσατε την απάντηση στη μυστική ερώτησή σας, πατήστε την επιλογή I Forgot στο κάτω μέρος της οθόνης.
  4. Καταγράψτε τον αριθμό ερωτήματος που σας δίνει το σύστημα.
  5. Πηγαίνετε στον ιστότοπο εξυπηρέτησης πελατών της Nintendo.
  6. Βεβαιωθείτε ότι το 3DS σας εμφανίζει την σωστή ώρα στην οθόνη του. αν όχι, διορθώστε την πριν προχωρήσετε.
  7. Εισαγάγετε τον αριθμό ερωτήματος. Όταν το εισάγετε σωστά στον ιστότοπο Εξυπηρέτησης Πελατών της Nintendo, σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή συνομιλία με την Εξυπηρέτηση Πελατών, όπου σας δίνεται ένα κύριο κλειδί κωδικού πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Γονικό Έλεγχο.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της Nintendo στο 1-800-255-3700. Θα χρειαστείτε ακόμα τον αριθμό ερωτηματολογίου.