Τι είναι τα νομίσματα Nintendo 3DS Play και πώς τα χρησιμοποιείτε;

Κερδίστε νομίσματα παιχνιδιού περπατώντας με το Nintendo 3DS / XL

Τα κέρματα Play είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που κερδίζετε όταν περπατάτε φυσικά με το Nintendo 3DS ή 3DS XL σε λειτουργία αναμονής. Τα παιχνίδια κέρματος χρησιμοποιούνται για την αγορά εφαρμογών και ειδικών ειδών σε μερικά παιχνίδια.

Πώς να συλλέξετε τα κέρματα

Οι συσκευές 3DS διαθέτουν ένα βηματόμετρο που μπορεί να παρακολουθεί τα βήματα που κάνετε. Για κάθε 100 βήματα που παίρνετε κερδίζετε ένα Coin Play. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 10 Κερδίστε κέρματα την ημέρα περπατώντας και μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 300 Κέρματα ανά πάσα στιγμή.

Τα κέρματα παιχνιδιού θα συσσωρευτούν όταν το 3DS / XL είναι σε λειτουργία αναμονής, ανεξάρτητα από το αν το σύστημα είναι σταθμευμένο στο κύριο μενού ή σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο, δεν μπορείτε να συλλέξετε κέρματα κερμάτων ή χαρακτήρες Mii (στο StreetPass) αν το σύστημά σας είναι απενεργοποιημένο, οπότε μην ξεχάσετε να το έχετε στη λειτουργία Sleep Mode αν είστε έξω.

Κερδίστε κέρματα

StreetPass Mii Plaza : Όταν μεταφέρετε μαζί σας το Nintendo 3DS, δεν μπορείτε να κερδίζετε μόνο κέρματα, αλλά μπορείτε επίσης να αποκτήσετε νέα χαρακτηριστικά και να συλλέξετε άλλους χαρακτήρες Mii κάθε φορά που η συσκευή σας βρίσκεται εντός σειράς άλλων συσκευών 3DS. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν σε μερικά παιχνίδια που παίζετε.

Παίξτε Κέρματα που κερδίσατε ενώ περπατάτε μπορούν επίσης να δαπανηθούν στο StreetPass. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν ξεκλείδωμα στα μίνι-παιχνίδια στο StreetPass, για παράδειγμα. Παίξτε Κέρματα μπορείτε να αγοράσετε κομμάτια παζλ στο μίνι παιχνίδι Puzzle Swap που περιλαμβάνεται στο υλικό Nintendo 3DS / XL.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ζουν σε αραιοκατοικημένες περιοχές όπου δεν υπάρχουν τόσο πολλές πιθανότητες να διασχίσουν μονοπάτια με άλλους ιδιοκτήτες 3DS που έχουν τις συσκευές τους μαζί τους.

Ή, μπορεί να μην έχετε μεγάλη τύχη να τρέχει σε ιδιοκτήτες 3DS ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές.

Το κατάστημα παιχνιδιών AR : Το Nintendo 3DS διαθέτει πολλές επαυξημένες πραγματικότητες ή AR, παιχνίδια όπως τοξοβολία και ψάρεμα. Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα που συνδέεται με αυτά τα παιχνίδια AR όπου μπορείτε να περάσετε τα κέρματα σας. Ξεκλειδώνετε το κατάστημα συμπληρώνοντας τα έξι παιχνίδια AR.

Τα παιχνίδια λιανικής χρησιμοποιούν επίσης τα κέρματα για αγορές.

Παιχνίδι Κερδίστε κέρματα
Διέλευση ζώων: Νέο φύλλο Αγοράστε το στοιχείο μπισκότων τύχης
Kid Icarus: Η εξέγερση Αγοράστε αυγά για το παιχνίδι Idol Toss
Ο θρύλος του Zelda: ένας δεσμός μεταξύ των κόσμων Αγοράστε συμβουλές
Lego Star Wars 3 Αγοράστε χαρακτήρες
Pokemon Rumble World Αγοράστε προσκλήσεις για επισκέπτες Mii στην πλατεία σας
Ο καθηγητής Layton και η κληρονομιά Azran Αγοράστε προκλήσεις κυνήγι θησαυρού
Resident Evil: Οι μισθοί 3D Αγοράστε σύνολα όπλων
Το Sims 3: Κατοικίδια Αγοράστε σημεία κάρμα
Ηχητικές γενιές Αγοράστε νέες αποστολές
Super Smash Bros. Αγοράστε τρόπαια


Το Nintendo Wiki διαθέτει μια πλήρη λίστα παιχνιδιών που χρησιμοποιούν τα κέρματα παιχνιδιών.

Επειδή η συσκευή σας Nintendo 3DS / XL αισθάνεται κίνηση όπως το βάδισμα για να απονείμει τα κέρματα Play, θα καταχωρίσει μερικά άλλα είδη κίνησης και θα βραβεύσει τα κέρματα. Για παράδειγμα, η ανακίνηση του 3DS / XL σας μπορεί επίσης να σας κερδίσει τα κέρματα. Μερικοί παίκτες έχουν τοποθετήσει τις συσκευές τους σε ροδέλες ή στεγνωτήρια για να κερδίσουν τα κέρματα Play, αλλά αυτό μπορεί να μην λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις.

Η τοποθέτηση της συσκευής σας σε πλυντήριο ή σε στεγνωτήριο δεν είναι σίγουρα ένας τρόπος να κερδίζετε χαλαρά Κερδίστε κέρματα. Αυτό θα σας κερδίσει μόνο μια σπασμένη συσκευή και θα σας εμποδίσει μόνιμα να κερδίζετε Κερδίστε κέρματα.