Τα 10 κορυφαία πλατφόρμες Wii

Όπως το άλμα και η αναρρίχηση στους αγώνες σας; Εδώ είναι τα καλύτερα στοιχήματα σας

Κανείς δεν έχει ισχυρότερα πόδια από ό, τι οι πλατφόρμες ήρωες, οι οποίοι μπορούν να πηδήξουν από τον τελευταίο όροφο στον τελευταίο όροφο ή ακόμα και από το σύννεφο στο σύννεφο και συχνά καταστρέφουν τους εχθρούς πηδώντας στα κεφάλια τους. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών πλατφόρμας για το Wii, πολλά από τα οποία προσφέρουν μια μοναδική ανάληψη στο είδος. Εδώ είναι η πρώτη δεκάδα.

01 από 10

De Blob

Η επανάσταση θα είναι έγχρωμη. THQ

**** 1/2

Απαλλαγμένος από τον πρωταγωνιστή της πλατφόρμας, ο De Blob δημιουργεί ένα ελαστικό στρογγυλό πλάσμα που αναπηδά χαρούμενα κατά μήκος των αστικών τοπίων, χρησιμοποιώντας το σώμα του ως πινέλο για να χρωματίσει μια μονοχρωματική πόλη. Παρά τον αντισυμβατικό ήρωα του, το παιχνίδι ακολουθεί την πλατφόρμα παράδοσης που ζητά από τους παίκτες να κάνουν αδύνατα άλματα σε απρόσιτα μέρη. Φαίνεται ότι τα πόδια δεν είναι απαραίτητα μετά από όλα. Περισσότερο "

02 από 10

Disney Epic Mickey

Διαμερίσματα Junction Point

**** 1/2

Αυτό το πολύχρωμο και φανταστικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας είχε έναν ήρωα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει χρώμα και λεπτότερο για να προσθέσει ή να αφαιρέσει από το τοπίο. Μπορεί να ζωγραφίσετε σε ένα κουτί που λείπει προηγουμένως ή να αφαιρέσετε τα κομμάτια ενός τοίχου με λεπτότερο για να δημιουργήσετε βάσεις στήριξης. Ενώ οι γωνίες της κάμερας του παιχνιδιού μερικές φορές δυσκολεύουν να δουν πού πήγες, αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό επειδή το παιχνίδι αρνήθηκε να περιορίσει πού θα πήγαινε. Τα ελαττώματα που προέρχονται από υπερβολική φιλοδοξία είναι πάντα τα πιο συντηρητικά.

03 από 10

Sonic Colors

Τα Sonic Colors καταγράφουν τέλεια την αίσθηση των αρχικών Sonic παιχνιδιών. SEGA

**** 1/2

Τα παιχνίδια Sonic δεν ήταν ποτέ παρόμοια με άλλα platformers. Το Sonic δεν περιπλανιέται απλά σε μια πλατφόρμα και ανεβαίνει, αλλά αντ 'αυτού τρέχει σε παράφρονες ταχύτητες μέσα από μακρά, τροχιά που μοιάζουν με rollercoaster, φτάνοντας σε πλατφόρμες τραβώντας από ράμπες ή τρέχοντας σε κουμπιά με ελατήριο. Η αποτοξίνωση του Sonic ήταν ως 2D ήρωας, αλλά η ομάδα ανάπτυξης Sonic τελικά δημιούργησε ένα 3D Sonic παιχνίδι το οποίο ταιριάζει με τους παλιούς παίκτες πλευρά για διασκέδαση με αυτό. Για μένα αυτό δεν είναι μόνο το καλύτερο 3D Sonic παιχνίδι, αλλά το καλύτερο της ολόκληρης σειράς. Περισσότερο "

04 από 10

Donkey Kong χώρα Επιστρέφει

Το DKCR δεν περπατά στο πάρκο. Είναι περισσότερο σαν μια εξόρυξη καροτσάκι πάνω από σπασμένα κομμάτια. Nintendo

**** 1/2

Το DKCR είναι ίσως η πιο συμβατική πλατφόρμα σε αυτόν τον κατάλογο. Πρόκειται για ένα παλιό σχολείο, 2D side scroller που δεν επαναπροσδιορίζει το είδος στο παραμικρό. Είναι επίσης ένα από τα πιο τέλεια σχεδιασμένα 2D side scrollers που παράγονται ποτέ, παρόλο που πρέπει να είστε πρόθυμοι να ανεχτείτε υψηλό βαθμό δυσκολίας. Για όσους αναζητούν πολύ ευθεία πλατφόρμα 2D όπου κάθε άλμα πρέπει να είναι γρήγορο και ακριβές, αυτό είναι το παιχνίδι σας. Περισσότερο "

05 από 10

Κορορίνπα: Μάρμαρο Σαγ

Ψυχαγωγία Hudson

****

Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες περιλαμβάνουν τη μετακίνηση ενός avatar, σε αυτό το παζλ-πλατφόρμα δεν έχετε κανέναν έλεγχο καθ 'όλη την avatar, που είναι απλά ένα μάρμαρο. Αντ 'αυτού, το μάρμαρο κινείται όταν περιστρέφετε τη δομή που μοιάζει με λαβύρινθο που την περιέχει. Γυρίστε το λαβύρινθο για να ξεκινήσετε τη μαρμαρογλυφία, γυρίστε το για να πάρετε το μάρμαρο στην επόμενη πλατφόρμα. Ίσως το πιο κεντρικό πλατφόρμα Wii που έγινε ποτέ. Περισσότερο "

06 από 10

Και όμως κινείται

Ένας άνδρας σκίτσο μολύβι περνά μέσα από έναν κόσμο χαρτιού-κολάζ. Διακεκομμένοι κανόνες

****

Το AYIM συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία πλατφόρμας με μια συστροφή τύπου Kororinpa . συνεχίζετε συνεχώς τον κόσμο του πρωταγωνιστή, για να δημιουργήσετε νέες πλατφόρμες εκτός ορόφων και οροφών. Με τη μοναδική εμφάνιση και το gameplay του, ο εν λόγω τίτλος WiiWare ξεχωρίζει. Περισσότερο "

07 από 10

Πρίγκιπας της Περσίας: Η Ξεχασμένη Άμμος

Τυπικό σενάριο: Ο πρίγκιπας περνάει πάνω από έναν τοίχο, περνώντας από μια κοφτερή λεπίδα πριονιού, κατευθείαν προς έναν τερατώδη ιππότη. Ubisoft

****

Το Ubisoft πήρε πλατφορμάτες σε νέα ύψη με το Prince of Persia του 2003 : το Sands of Time , ένα μουσικό εξολκέα στο οποίο ο επώνυμος πρωταγωνιστής έκανε τεράστια άλματα, έτρεξε πέρα ​​από τους τοίχους και θα μπορούσε, όταν ήταν απαραίτητο, να γυρίσει πίσω το χρόνο. Ενώ η Wii έκδοση του Forgotten Sands (που είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εξ ολοκλήρου από την έκδοση PS3 / Xbox 360) στερείται της μαγικής αφήγησης Sands of Times , το ταιριάζει για τον ενθουσιασμό των ακροβατικών του. Περισσότερο "

08 από 10

Νέος έλεγχος της αναπαραγωγής: Donkey Kong Jungle Beat

Nintendo

****

Η αρχική Beat Donkey Kong Jungle χρησιμοποίησε ένα περιφερειακό bongo για να ελέγξει το Kong καθώς έτρεξε και πήδηξε. Προσαρμοσμένη για το Wii, το οποίο αντικατέστησε το τύμπανο με ένα συνδυασμό οργάνων κίνησης και παραδοσιακής δράσης κουμπιών / ραβδίων, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο μοναδικό αλλά είναι ακόμα εξαιρετικά διασκεδαστικό.

09 από 10

Ρευστότητα

Περιστρέφοντας το τηλεχειριστήριο, η μικρή αυτή λίμνη νερού περιπλανιέται, μεταξύ άλλων, από κεκλιμένες ράμπες. Nintendo

*** 1/2

Ακόμα ένα πολύ έξυπνο ατύχημα στην πλατφόρμα, στην Υγρασία ο avatar σας είναι μια δεξαμενή νερού που πρέπει να μετακινήσετε με κλίση και αναπήδηση στον κόσμο που υπάρχει. Ενώ τα χειριστήρια είναι σωματικά εξαντλητικά και τα μέρη του παιχνιδιού είναι άσκοπα απογοητευτικά, το παιχνίδι είναι μοναδική και συχνά εξαιρετικά διασκεδαστική. Περισσότερο "

10 από 10

Χαμένος στη σκιά

Hudson Soft

*** 1/2

Το Lost in Shadow είχε ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα. ο συντάκτης σας είναι μια σκιά που δεν μπορεί να μετατραπεί σε σκιά άλλων αντικειμένων. Αυτό επιτρέπει παζλ στο οποίο πρέπει να χειρίζεστε αντικείμενα πραγματικού κόσμου για να αλλάξετε τις σκιές τους. Κάτω από την έξυπνη ιδέα και τα ευχάριστα γραφικά, το Lost in Shadow είναι ακόμα μια αρκετά συμβατική πλατφόρμα 2D, αλλά είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Περισσότερο "