Παιχνίδι Party στο Motion Motion (X360)

Παίξτε Τραγούδι Arcade Παιχνίδια στην άνεση του σπιτιού σας!

Το Party Party in Motion είναι μια συλλογή μίνι παιχνιδιών με arcade stuff που θα δείτε στο Chuck-E-Cheese και ένα ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο στο τοπικό μπαρ ή σε μια μεθυσμένη οικογενειακή μπάρμπεκιου (ProTip: Μην κάνετε και τα τρία σε μια μέρα , θα το μετανιώσετε). Τα παιχνίδια είναι πράγματα όπως το skee-ball, το χόκεϊ στον πίνακα, το μπιλιάρδο, το βελάκι, το σουτ στεφάνης και ένα σωρό άλλα. Οι έλεγχοι κίνησης λειτουργούν εντάξει στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά πολλοί από αυτούς απλά δεν είναι διασκεδαστικό να παίζουν πραγματικά και η συνολική διεπαφή είναι κάπως ακατάλληλη. Το Party Party in Motion είναι ένα άλλο παιχνίδι εκτόξευσης Kinect που μπορείτε να ξεχάσετε.

Στοιχεία παιχνιδιού

Το Party Party in Motion είναι μια έκδοση βιντεοπαιχνιδιών ενός παιχνιδιού Chuck-E-Cheese. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι, δεν κερδίζετε εισιτήρια για να μεταβείτε αργότερα για φτηνά σκουπίδια. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν αυτό είναι ένα συν ή μείον. Υπάρχουν 16 μίνι-παιχνίδια σε όλους, αλλά θα καλύψουμε μόνο τα κυριώτερα σημεία εδώ. Δεν αναφέρονται εδώ, αλλά περιλαμβάνονται επίσης - πέταλα, μπάλα bocce, ποδόσφαιρο, διπλές ρακέτες και τσάντες φασολιών .

Το Hoop Shoot είναι το τυπικό παιχνίδι μπάσκετ arcade όπου προσπαθείτε να σκοράρετε όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια σε 60 δευτερόλεπτα. Είναι απίστευτα εύκολο. Δεν χρειάζεται να παίρνετε πλήρη, σωστά πλάνα φόρμας. Αντ 'αυτού, απλά κρατάτε το χέρι σας περίπου στο επίπεδο κεφαλής και κτυπήστε τον καρπό σας προς τα εμπρός. Θα φτάσετε σε ένα ρυθμό και θα κάνετε περίπου 25+ στη σειρά. Διασκεδάστε να παίζετε μία φορά, στη συνέχεια τρελός βαρετό.

Skill Ball είναι η έκδοση του παιχνιδιού του σκι μπάλα. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες - στρέφετε τις μπάλες σε μια ράμπα και προσπαθήστε να τις πηδήσετε σε τρύπες διαφορετικών τιμών σημείων. Δεν λειτουργεί πραγματικά, όμως. Το παιχνίδι σας κάνει να περιμένετε μέχρι να πετύχει η τελευταία σου μπάλα προτού να ρίξεις ένα άλλο, και αυτό το δεύτερο ή δύο καθυστέρηση χτυπάει πραγματικά όλη τη διασκέδαση από αυτό. Δεν διασκεδάζω.

Το Smack-a-Troll είναι το Whack-a-Mole του παιχνιδιού. Και πάλι, οι ίδιοι ακριβείς κανόνες, μόνο αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει επίσης να βάζετε τρολούς στο πάτωμα, εκτός από να χτυπήσετε εκείνους που έρχονται στο τραπέζι με τα χέρια σας. Στην πραγματικότητα λειτουργεί καλά αλλά είναι κάπως ηλίθιο και όχι διασκεδαστικό.

Το χόκεϊ στο τραπέζι παίζει ακριβώς όπως το κανονικό χόκεϊ επί του τραπεζιού αέρα. Ελέγχει πραγματικά αρκετά καλά, με το να κινείσαι το χέρι σου με το κουπί μπροστά σου να αντικατοπτρίζεται με ακρίβεια στην οθόνη και έχει το πλεονέκτημα να μην τελειώνεις με αιματηρές αρθρώσεις όταν οι φίλοι σου μπαίνουν σε αυτό και αρχίζουν να χτυπούν το μικρό πλαστικό πόλο πολύ σκληρά.

Το Tic-Tac-Toe Face-Off είναι το Tic-Tac-Toe σε ένα πλέγμα 4x4. Παίζετε εναντίον άλλου παίκτη (ή της CPU) και ένα μπλοκ του πλέγματος θα γίνει κόκκινο. Όποιος βήματα πρώτα σε αυτό το μπλοκ, αλλάζει στο πλευρό τους. Λειτουργεί καλά, αλλά είναι πραγματικά βαρετό. Επιπλέον, οι απατεώνες της CPU κινούνται πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε.

Τα βελάκια είναι μια αποτυχία από τη λέξη πάει. Μετακινείτε το σώμα σας προς τα εμπρός, προς τα πίσω, προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ευθυγραμμίσετε τη βολή σας. Στη συνέχεια, επιλέγετε "OK". Στη συνέχεια, ρίχνετε το βέλος σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ταξινομήσετε την επόμενη. Στη συνέχεια, επιλέγετε "OK". Τότε ρίχνεις. Κλπ. Είναι απλά ηλίθιο. Η ακρίβειά σας καθορίζεται από τη γρήγορη μετακίνηση του χεριού σας για να πετάξετε και είναι αρκετά εύκολο. Και πάλι, όμως, δεν είναι διασκεδαστικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι πρέπει να "OK" κάθε ρίψη.

Puck Bowling είναι σαν μια μίνι μπόουλινγκ λωρίδα, όπου μπορείτε να σύρετε μια πένα σε καρφίτσες αντί να τροχαίνει μια μπάλα. Η ακρίβεια είναι εύκολη στην τοποθέτηση - απλά μετακινήστε το σώμα σας - και στη συνέχεια σπρώξτε το χέρι σας προς τα εμπρός με διαφορετικές ταχύτητες για περισσότερη ή λιγότερη ενέργεια. Είδος διασκέδασης, και αρκετά εύκολο. Το παιχνίδι Shoveboard χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς στοιχεία ελέγχου όπως το μπόουλινγκ και παίζει σαν μίνι έκδοση curling.

Το Ping Cup είναι ένα παιχνίδι όπου πρέπει να αναπηδήσετε ή να πετάξετε μια μπάλα πινγκ-πονγκ σε ένα από τα τσαμπιά στο άλλο άκρο ενός τραπεζιού. Αρκετά ηλίθια. Και άσκοπο. Ήταν αρχικά ένα παιχνίδι πόσιμο, μετά από όλα, έτσι τι κάνει σε αυτό το παιχνίδι είναι καθένας υποθέτω.

Μπιλιάρδο λειτουργεί πραγματικά καλά. Μπορείτε να μετακινηθείτε αριστερά ή δεξιά για να ευθυγραμμίσετε τη λήψη σας (στη συνέχεια επιλέξτε "OK", ugh), στη συνέχεια τραβήξτε το χέρι σας προς τα πίσω και σπρώξτε το προς τα εμπρός σαν να χρησιμοποιούσατε ένα πραγματικό σύνθημα για να χτυπήσετε την μπάλα. Λειτουργεί αρκετά καλά.

Δεν είχα προβλήματα με τους ελέγχους για τα περισσότερα παιχνίδια. Δούλεψαν καλά. Αλλά τα μικρά πράγματα δεν τους καθιστούσαν τόσο πολύ διασκεδαστικό. Πολλά παιχνίδια έχουν μια μικρή καθυστέρηση για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα ή να κάνετε πραγματικά να επιλέξετε το κουμπί "OK" στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης πριν από κάθε στροφή και αυτές οι μικρές καθυστερήσεις και ενοχλήσεις απλώς απορροφούν τη διασκέδαση από όλη την εμπειρία. Επίσης, πολλά από τα παιχνίδια είναι απλά ηλίθια και δεν είναι διασκεδαστικό να παίζεις. Το Hoop Shoot είναι πολύ εύκολο. Το Whack-a-Troll είναι χαζός. Το Tic-Tac-Toe είναι χαζός. Το Ping Cup είναι χαζός. Root Beer Tapper είναι χαζή. Τα βελάκια δεν είναι καλά σχεδιασμένα. Το Skill Ball έχει την καθυστέρηση που ανέφερα. Μπιλιάρδο (που ονομάζεται "Party Hall Party" στο παιχνίδι) λειτουργεί, αλλά έχει την καθυστέρηση μεταξύ των πυροβολισμών. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι απλά διασκεδαστικά να παίζουν περισσότερα από περίπου μία φορά το καθένα. Ακόμη και μεταξύ των χούφτα των παιχνιδιών για να κάνουν δουλειά, τίποτα δεν πηδά έξω ως σούπερ διασκέδαση. Ορισμένα από τα υπόλοιπα ξεχωρίζουν ως πραγματικά τρομερά. Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς το είδος "meh". Και "meh" είναι κακό όταν ξοδεύετε 40 δολάρια για κάτι.

Θέλετε πραγματικά καλά παιχνίδια Kinect; Δοκιμάστε το Just Dance 3 , το Gunstringer , το Kinect Disneyland Adventures , το Kinectimals ή το 10 Bowling Frame .

Γραφικά

Το παιχνίδι φαίνεται εντάξει και μπορείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε το Avatar σας. Το μενού είναι αρκετά καλό, με σταθερά "ΟΚ" και "Πίσω" χειριστήρια (κρατήστε πατημένη την κάτω αριστερή γωνία για την πλάτη, κάτω δεξιά γωνία για OK) που λειτουργούν καλά. Το παιχνίδι όμως δεν είναι συμβατό με lefty, όμως, πρέπει να σημειωθεί. Ακόμα κι αν μπορείτε να επιλέξετε μια αριστερή λειτουργία στο μενού, πολλά από τα παιχνίδια απαιτούν το αριστερό σας χέρι να βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία, πράγμα που οδηγεί σε πολλές τυχαίες ακυρώσεις των παιχνιδιών επειδή πιστεύει ότι επιλέγετε "Πίσω". Κακό σχέδιο.

Ήχος

Ο ήχος είναι εντάξει, αλλά συνήθως είναι ξεχασμένος. Εντάξει μουσική. Εντάξει, τα ηχητικά εφέ. Τίποτα ενοχλητικό, ευτυχώς.

Συμπέρασμα

Το Party Party in Motion είναι ένα κακό παιχνίδι, αλλά με διαφορετικό τρόπο από ό, τι άλλα κακά παιχνίδια Kinect είναι κακά. Οι έλεγχοι λειτουργούν πραγματικά καλά στα περισσότερα μίνι-παιχνίδια, αλλά τα μίνι-παιχνίδια δεν είναι καθόλου διασκεδαστικά για να ξεκινήσουν ή έχουν σχεδιαστεί άσχημα έτσι είναι δύσκολο να παίξουν. Τα διάφορα μίνι-παιχνίδια είναι ένα είδος διασκέδασης για να δοκιμάσετε μια φορά, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο ηλίθια και ασταμάτητα ποτέ δεν θα τα αγγίξετε πάλι. Ήταν σαν η ιδέα του σχεδιασμού πυρήνα ήταν απλώς να στριμώξω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα χωρίς να ανησυχούν για το αν κάποια από αυτά ήταν πραγματικά διασκεδαστικά ή όχι. Λοιπόν, δεν είναι. Προσπέρασέ το.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.