Αναθεώρηση: Επανάσταση του πολιτισμού για το iPad

Η επανάσταση του πολιτισμού είναι μια προσπάθεια να φέρουμε το πιο δημοφιλές franchise για το παιχνίδι στρατηγικής PC σε κονσόλες και κινητές συσκευές και από την άποψη της αναπαραγωγής του ίδιου παιχνιδιού με τοξικομανείς και του δέος να κινηθεί ένας πολιτισμός μέσω της ιστορίας, η προσπάθεια είναι μια ηχηρή επιτυχία. Η Επανάσταση του Πολιτισμού συνδυάζει τόσο το παλιό όσο και το νέο, με συντομότερες περιόδους παιχνιδιού που θυμίζουν τον αρχικό πολιτισμό και μερικές από τις μεγάλες προσθήκες που έγιναν στο franchise με τα χρόνια, όπως μοναδικά στρατεύματα για τον συγκεκριμένο πολιτισμό.

Οι μακρινοί παίκτες της σειράς δεν θα εκπλαγούν να μάθουν ότι η Επανάσταση του Πολιτισμού ξεκινά με έναν ενιαίο οικιστή που θέλει να καθιερώσει την πρωτεύουσα του πολιτισμού τους. Από αυτή την ενιαία πόλη, ο παίκτης ξεκινά το παιχνίδι εξερευνώντας το χάρτη, βρίσκοντας τόσο επιθετικούς βάρβαρους όσο και άλλους πολιτισμούς, αναζητώντας τις καλύτερες τοποθεσίες για μελλοντικές πόλεις.

10 Πρέπει να έχετε παιχνίδια που δεν θα σκοτώσουν το πορτοφόλι σας

Ο παίκτης επιλέγει επίσης ποιες επιστημονικές ανακαλύψεις πρέπει να επιδιώξει, και μέσω αιχμηρών αποφάσεων που οδηγεί έμπειρους παίκτες να αποκαλύψουν βασικές ανακαλύψεις που θα τους βοηθήσουν στη στρατηγική τους για νίκη στο παιχνίδι. Και αυτή η στρατηγική δεν είναι πάντα η ίδια. Δεδομένου ότι η νίκη μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους, η στρατηγική που συμμετέχει στην έρευνα νέων τεχνολογιών θα αλλάξει. Ένα στρατιωτικό ερευνητικό πρόγραμμα είναι σπουδαίο όταν πηγαίνει για παγκόσμια κυριαρχία, ενώ δίνει μεγαλύτερη προσοχή στη θρησκεία και οι τέχνες θα είναι το κλειδί για μια πολιτιστική νίκη.

Αλλά ακόμη και για αυτούς τους παίκτες που αγαπούν την ειρήνη, ο πόλεμος γίνεται μερικές φορές αναγκαιότητα. Ένα τακτοποιημένο πράγμα στην επανάσταση του πολιτισμού είναι η ικανότητα να συγκροτούν τις μονάδες μαζί σε μια στοίβα των τριών, αυξάνοντας έτσι την ικανότητά τους να καταστρέφουν τον εχθρό. Η μάχη διαδραματίζεται στην κλασική μόδα του Πολιτισμού, με μονάδες που βομβαρδίζουν ο ένας τον άλλον στο χάρτη του παιχνιδιού και η νίκη επιτυγχάνεται σε σχετικά σύντομη σειρά.

Η Civilization Revolution είναι εύκολα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στρατηγικής για το iPad. Παραμένει πιστή στη σειρά, που περιλαμβάνει την άνοδο και την πτώση του πολιτισμού ενώ προσφέρει πολλαπλούς τρόπους για να παίξει το παιχνίδι. Από την άποψη αυτή, η έκδοση του iPad του παιχνιδιού είναι αρκετά επιτυχημένη. Το ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη σε απευθείας σύνδεση πολλών παικτών, η οποία κατακλύζει την ικανότητα να αλέθουν τους φίλους σας στη σκόνη του χρόνου.

Περισσότερα Παιχνίδια στρατηγικής iPad