Μίνι σχόλια των πρώτων παιχνιδιών εικονικής κονσόλας GBA του Wii U

Μικρά παιχνίδια χτύπησε τη μεγάλη οθόνη με ποικίλα αποτελέσματα

Τον Απρίλιο του 2014, η Game Boy Advance ήρθε στην εικονική κονσόλα του Wii U με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για κάθε φορητό υπολογιστή. Εδώ είναι μια γρήγορη ματιά σε αυτές τις πρώτες προσφορές.

Προκαταρκτικοί πόλεμοι

Nintendo

*****

Η αγαπημένη μου στρατηγική σειρά βασίζεται σε μεγάλη οθόνη στη μεγάλη οθόνη. Τα γραφικά δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αλλά είναι λειτουργικά και το gameplay είναι τόσο μαγευτικό όσο ποτέ. Το βασικό μου πρόβλημα με το πρωτότυπο ήταν ότι όταν το έπαιξα στο μετρό θα γινόμουν τόσο βυθισμένο που θα χάσω τη στάση μου, οπότε είναι ωραίο να μην ανησυχείς για να χαθείς στο παιχνίδι.

Mario & Luigi: Σούπερ σταρ

Nintendo

*****

Για μένα, τα action / RPGs του Mario & Luigi είναι από τα καλύτερα πράγματα που η Nintendo έχει στείλει ποτέ και έχω την επιθυμία για κάποιο χρονικό διάστημα να αναπτύξουν μια έκδοση κονσόλας στο σπίτι. Αυτό δεν μπορεί ποτέ να συμβεί, αλλά βρήκα όταν παίζω Superstar Saga ότι είναι εξίσου εκπληκτικό όπως θυμάμαι. Το Superstar ενισχύει την πεποίθησή μου ότι τα γραφικά δεν έχουν σημασία , διότι ακόμα κι αν δεν φαίνονται πολλά, θα μπορούσα να τα παίξω όλη μέρα.

Metroid Fusion

Nintendo

**** ½

Το αρχικό Metroid Fusion ήταν ένα συναρπαστικό, προκλητικό, συναρπαστικό παιχνίδι. Ήταν επίσης ένα παιχνίδι με ένα σύστημα κακής αποταμίευσης, επειδή μπορείτε να παίξετε για μισή ώρα χωρίς να φτάσετε στο σημείο αποθήκευσης, να πεθάνετε και να επαναλάβετε την μισή ώρα, ξανά και ξανά.

Αυτό κάνει την έκδοση του Wii U ένα δώρο, επειδή μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε εικονικό παιχνίδι οποτεδήποτε θέλετε. Έτσι λοιπόν τώρα παίρνω Metroid Fusion χωρίς την επιδείνωση της επανάληψης τεράστιων swathes του παιχνιδιού κάθε φορά που πέθανα Όσον αφορά μου, Fusion για το Wii U είναι καλύτερη από τη Fusion στο GBA. Και γραφικά φαίνεται πραγματικά ανώτερη από τα περισσότερα από τα σύγχρονα παιχνίδια που προσπαθούν να αναδημιουργήσουν το στυλ του ρετρό.

Golden Sun

Nintendo

****

Το Golden Sun έλαβε κριτικές από το rave όταν βγήκε από το ενδιαφέρον του παιχνιδιού και τα εκπληκτικά γραφικά. Δεδομένου ότι κάποιος που ποτέ δεν ήταν οπαδός αυτών των παλαιών σχολικών τριών τετάρτων βλέπει τα στρογγυλά RPG με μικρά παιδιά που περιπλανιούνται γύρω, δεν άργησα αμέσως το παιχνίδι, αλλά παρόλο που είναι πολύ τρελός και τα γραφικά δεν έκαναν τίποτα για εγώ, καθώς έπαιξα περισσότερο, άρχισα να βλέπω το βαθύ βάθος που κάνει αυτό το τόσο δημοφιλές. Αν είστε fan αυτού του subgenre JRPG, αυτό είναι ένα must-play.

Kirby & ο εκπληκτικός καθρέφτης

Nintendo

*** ½

Στο NES Remix 2 , ήμουν έκπληκτος από το πόσο δύσκολο και περίπλοκο ήταν τα επίπεδα του Kirby. Η εμπειρία μου με τον Kirby ήταν πάντα περισσότερο σαν το Amazing Mirror , όπου είναι διασκεδαστικό και φανταστικό, αλλά δεν προσφέρει καμία πρόκληση. Γραφικά κρατάει ωραία, και παρά την ευκολία της, είναι αστείο να περιπλανηθείτε μέσα από τους ατελείωτους καθρέφτες.

WarioWare, Inc .: Mega Microgame $

Nintendo

*** ½

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της λαμπρής σειράς WarioWare και το κράτησε αρκετά καλά. Η ιδέα πίσω από τα παιχνίδια - απλές προκλήσεις σε μερικά δευτερόλεπτα - δεν αλλάζει πολύ από τη μια επανάληψη στην άλλη (εκτός από την έξυπνη παραλλαγή στο τμήμα WarioWare της Game & Wario ), αλλά είναι τόσο σπουδαίος τύπος που δεν το κάνει Δεν έχει σημασία. Αυτό είναι το ίδιο απλό gameplay, τρελαμένα κινούμενα σχέδια, και αδυσώπητα, κουραστικά κοψίματα που τυπώνουν τη σειρά WarioWare .

Από κάθε παιχνίδι GBA που έπαιξα στο Wii U, αυτή είναι αυτή που υποφέρει λιγότερο από την επέκταση της μεγάλης οθόνης, επειδή τα γραφικά είναι τόσο καθαρά και απλά. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια WarioWare , χρειάζεστε αυτό το.

Νησί του Γιοσί: Super Mario Advance 3

Nintendo

*** ½

Το νησί του Yoshi είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική πλατφόρμα. Μου άρεσε πολύ όταν βγήκε. Είναι ένα έξυπνο και γοητευτικό παιχνίδι που αξίζει να παίξετε. Αλλά δεν λειτουργεί τόσο καλά στη μεγάλη οθόνη, όπου τα pixelated γραφικά δίνουν στο παιχνίδι μια ξεθωριασμένη εμφάνιση. Είναι ακόμα ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά ένα από όπου είσαι πολύ συνειδητό ότι σχεδιάστηκε για μικρότερη οθόνη.

Super Mario Bros 3

Nintendo

Δεν είμαι απλώς οπαδός των πλατφορμών του Mario Bros., έτσι δεν θα δώσω γνώμη για το gameplay. Εάν είστε οπαδός αυτών των παιχνιδιών, θεωρείται μια κλασική σειρά. Γραφικά, το παιχνίδι έχει μια απογυμνωμένη, μάλλον πρωτόγονα ματιά σε αυτό, αλλά περιέχει επίσης ότι Nintendo ιδιοτροπία.

F-Zero: Μέγιστη ταχύτητα

Nintendo

Είμαι αμηχανία από το γιατί αυτό το παιχνίδι θεωρείται ίσο με τις πολλές λαμπρές αρχικές εκδόσεις GBA για το εικονικό κανάλι του Wii U. Τα γραφικά είναι υποτονικά και το gameplay δεν φαίνεται ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Αλλά προφανώς είναι ένα είδος κλασικό, έτσι ώστε σε κάθε δικό τους.