Πώς να διορθώσετε το Lame_enc.dll Δεν βρέθηκαν σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Lame_enc.dll

Όλα τα σφάλματα lame_enc.dll προκαλούνται από το στοιχείο που λείπει από τον κωδικοποιητή MP3 LAME ή από κάποιο άλλο ζήτημα που έχει το πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιείτε με τον κωδικοποιητή MP3 LAME.

Οποιοδήποτε μήνυμα λάθους που αφορά λείπει το αρχείο DLME lame_enc.dll αναφέρεται σε κάποιο ζήτημα που το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε έχει με τον κωδικοποιητή MP3 LAME.

Τα πρώτα δύο σφάλματα, που δημιουργούνται από το πρόγραμμα λογισμικού Audacity, είναι κατά πολύ τα πιο συνηθισμένα απλά επειδή η Audacity είναι η πιο κοινή εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον κωδικοποιητή MP3 LAME.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Audacity, το μήνυμα σφάλματος θα είναι διαφορετικό και μπορεί να φαίνεται πιο σαν τα δύο τελευταία παραδείγματα παρακάτω.

Το Audacity δεν εξάγει αρχεία MP3 απευθείας, αλλά χρησιμοποιεί την ελεύθερα διαθέσιμη βιβλιοθήκη LAME για την επεξεργασία κωδικοποίησης αρχείων MP3. Πρέπει να λάβετε ξεχωριστά το lame_enc.dll, κατεβάζοντας τον κωδικοποιητή MP3 LAME και, στη συνέχεια, εντοπίστε αυτό το αρχείο για Audacity. Χρειάζεται μόνο να το κάνετε αυτό μία φορά. Θέλετε να εντοπίσετε το lame_enc.dll τώρα; Το Audacity χρειάζεται το αρχείο lame_enc.dll για τη δημιουργία αρχείων MP3. Το αρχείο LAME_ENC.DLL δεν βρέθηκε Σφάλμα φόρτωσης lame_enc.dll

Τα λάθη Lame_enc.dll εμφανίζονται μερικές φορές όταν το πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιείτε ανοίγει για πρώτη φορά. Άλλες φορές, το σφάλμα lame_enc.dll θα εμφανιστεί όταν επιχειρήσετε να αποθηκεύσετε το έργο ήχου στο οποίο εργάζεστε ως αρχείο MP3 .

Το μήνυμα λάθους lame_enc.dll ισχύει για οποιοδήποτε πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιεί τον κωδικοποιητή MP3 LAME.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε και το λειτουργικό σας σύστημα , μπορείτε να δείτε το σφάλμα lame_enc.dll στα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Μερικά κοινά προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούν τον κωδικοποιητή MP3 LAME και που μπορεί να δημιουργήσουν σφάλματα lame_enc.dll περιλαμβάνουν Audacity, MuseScore, FFmpeg, VideoLAN, jRipper, CDex, REAPER, LameDropXPd, DVDx, OmniEncoder, LAMEX, RazorLame, Audigrabber, RipTrax, WinAmp, UltraISO , VirtualDJ, TextAlound MP3, και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα λάθη Lame_enc.dll

Σημαντική σημείωση: Μην κατεβάζετε ξεχωριστά το αρχείο DLME lame_enc.dll από οποιαδήποτε "τοποθεσία λήψης αρχείων DLL". Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η λήψη των αρχείων DLL από αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα . Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τοποθεσιών που προσφέρουν το lame_enc.dll για λήψη, αλλά υπάρχουν λίγες νόμιμες ιστοσελίδες που θα ήθελα να συστήσω.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη κατεβάσει το αρχείο lame_enc.dll από έναν από τους εν λόγω δικτυακούς τόπους λήψης αρχείων DLL, αφαιρέστε το από όπου και αν το τοποθετήσατε και συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

  1. Κλείστε και ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα ήχου που δημιούργησε το σφάλμα lame_enc.dll. Audacity ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να έχει ένα προσωρινό πρόβλημα που μπορεί να διορθώσει μια επανεκκίνηση.
  2. Κατεβάστε το τελευταίο πακέτο κωδικοποιητή MP3 LAME. Το αρχείο ZIP σε αυτόν τον ιστότοπο που έχει εγκριθεί από το Audacity περιέχει την τελευταία έκδοση του αρχείου lame_enc.dll και των σχετικών αρχείων.
    1. Σημείωση: Η πραγματική θέση προέλευσης για τον κωδικοποιητή MP3 LAME βρίσκεται στην τοποθεσία LAME στο SourceForge.net, αλλά τα αρχεία εδώ δεν είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμα από το πρόγραμμα ήχου.
  3. Εξαγάγετε το αρχείο DLL από το αρχείο ZIP που λήφθηκε στο Βήμα 2.
    1. Συμβουλή: Τα Windows έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες αποσυμπίεσης αρχείων, αλλά εάν προτιμάτε ένα ειδικό πρόγραμμα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το 7-Zip ή το PeaZip.
  4. Αντιγράψτε το αρχείο lame_enc.dll σε οποιαδήποτε θέση απαιτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήχου. Ή, εγκαταστήστε την εκτελέσιμη έκδοση από το Βήμα 2.
    1. Σημείωση: Ορισμένα προγράμματα δεν απαιτούν το αρχείο lame_enc.dll να βρίσκεται σε συγκεκριμένους φακέλους. Το Audacity, για παράδειγμα, απαιτεί μόνο εσείς να το πείτε σε ποιο είναι το αρχείο lame_enc.dll - δεν ενδιαφέρει πού.
    2. Αν έχετε προβλήματα με το lame_enc.dll με το Audacity, χρησιμοποιήστε το μενού Επεξεργασία> Προτιμήσεις ...> Βιβλιοθήκες για να βρείτε την ενότητα Βιβλιοθήκη MP3 . Επιλέξτε " Εντοπίστε ..." και στη συνέχεια " Αναζήτηση ..." για να επιλέξετε το αρχείο DLL.
    3. Εάν έχετε εγκαταστήσει την έκδοση EXE για Windows, το αρχείο DLL θα πρέπει να αποθηκεύεται στο φάκελο C: \ Program Files (x86) \ Lame For Audacity \ .
  1. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που δημιουργεί το σφάλμα DLL, εάν τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργούν, δεν ισχύουν για το πρόγραμμά σας ή είναι υπερβολικά συγκεχυμένα. Η επανεγκατάσταση του λογισμικού θα πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο DLL, αν είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που είναι απλά κατεστραμμένο.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώσατε το ακριβές μήνυμα λάθους lame_enc.dll που βλέπετε και ποια είναι τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν θέλετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.