Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό iTunes χωρίς πιστωτική κάρτα

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να τοποθετήσετε τις κάρτες σας σε αρχεία εταιρικών βάσεων δεδομένων, κλειδώνετε από τη διασκέδαση του iTunes; Παρόλο που υπάρχει αρκετό δωρεάν περιεχόμενο για λήψη, υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός iTunes χωρίς πιστωτική κάρτα;

Για αρκετό καιρό, η απάντηση ήταν όχι. Θα έπρεπε να έχετε μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο στον λογαριασμό σας στο iTunes για να μπορέσετε να κάνετε λήψη από το iTunes, ανεξάρτητα από το αν έχετε κατεβάσει ένα δωρεάν στοιχείο ή όχι. Αλλά, με την εισαγωγή του App Store, αυτό άλλαξε. Με τόσες πολλές εφαρμογές που είναι δωρεάν, ήταν λογικό ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό iTunes, ακόμη και αν δεν βάζετε μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο με την Apple.

Κάνοντας αυτό, όμως, δεν είναι το ίδιο με τη δημιουργία ενός κανονικού λογαριασμού iTunes. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Ξεκινήστε μεταβαίνοντας στο App Store στο iTunes (πρέπει να είναι το App Store, αυτό δεν θα λειτουργήσει αν προσπαθείτε να κατεβάσετε μουσική) ή στην εφαρμογή App Store στη συσκευή σας iOS (βεβαιωθείτε ότι είστε αποσυνδεδεμένος οποιοσδήποτε λογαριασμός μπορεί να υπάρχει στον υπολογιστή ή τη συσκευή)
  2. Βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή και ξεκινήστε τη λήψη της
  3. Όταν το κάνετε αυτό, εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας ζητά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ή να συνδεθείτε σε ένα υπάρχον. Επιλέξτε Δημιουργία νέου λογαριασμού
  4. Συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις του iTunes
  5. Συμπληρώστε τις βασικές πληροφορίες λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε
  6. Στη σελίδα πληροφοριών πληρωμής, επιλέξτε Κανένα
  7. Συμπληρώστε τις άλλες πληροφορίες που ζητήσατε (διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λπ.) και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού.
  8. Αυτό δημιουργεί το νέο σας λογαριασμό iTunes. Θα σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για την επιβεβαίωση του λογαριασμού.
  9. Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν περιεχόμενο - εφαρμογές, μουσική, βίντεο κλπ. Από το iTunes Store όποτε θέλετε. Φυσικά, αν θέλετε κάτι που έχει μια τιμή που συνδέεται με αυτό, θα πρέπει ακόμα να παράσχετε ένα μέσο πληρωμής - που μας οδηγεί στο επόμενο σημείο μας.

Δύο άλλοι τρόποι: Κάρτες δώρων και PayPal

Αν αγοράζετε κάτι που δεν είναι δωρεάν, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιο τρόπο να πληρώσετε την Apple. Αν εξακολουθείτε να μην θέλετε να τοποθετήσετε μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο, πρέπει να έχετε επιλογές: μια κάρτα δώρου ή το PayPal.

Για να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα δώρου για τη δημιουργία ενός λογαριασμού χωρίς πιστωτική κάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδεθεί από λογαριασμούς σε αυτόν τον υπολογιστή, εξαργυρώστε την κάρτα (ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εξαργύρωσης μιας κάρτας δώρου για να προσθέσετε αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό σας) , και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό όταν εμφανιστεί το παράθυρο δημιουργίας / σύνδεσης. Μόλις χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από αυτήν την κάρτα δώρου, θα χρειαστεί να έχετε κάποιο άλλο τρόπο να πληρώσετε για μη-δωρεάν περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε PayPal αντί για Κανένα στο βήμα 6 παραπάνω. Αυτό χρεώνει τις αγορές που πραγματοποιείτε στο iTunes σε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής είναι πιστωτική κάρτα, υπόλοιπο PayPal ή τραπεζικό λογαριασμό - που χρησιμοποιείτε στο PayPal.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Νοεμβρίου 2013