Πώς να διαγράψετε μόνιμα μηνύματα κειμένου στο iPhone

Όλοι θέλουν να διαγράψουν μερικές φορές τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνουμε στα iPhones μας. Είτε αυτό συμβαίνει επειδή θέλετε να κρατήσετε την εφαρμογή μηνυμάτων σας τακτοποιημένη είτε επειδή θέλετε να κρατήσετε ένα μήνυμα ιδιωτικό, ένα απλό κτύπημα συνήθως φροντίζει τα πράγματα.

Ή μήπως; Αποδεικνύεται ότι η διαγραφή μηνυμάτων κειμένου από το iPhone σας δεν είναι τόσο απλή.

Δοκιμάστε αυτό: διαγράψτε ένα μήνυμα SMS από το iPhone σας, μετά πηγαίνετε στο Spotlight και αναζητήστε το κείμενο του μηνύματος που μόλις διαγράψατε. Σε πολλές περιπτώσεις, συμβαίνει κάτι ενοχλητικό: το μήνυμα κειμένου εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης . Αυτό συμβαίνει επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις όταν κάνετε αναζήτηση μέσα στην εφαρμογή Μηνύματα.

Αυτά τα μηνύματα κειμένου που σκέφτηκα ότι είχαν φύγει όταν τα διαγράψατε εξακολουθούν να κρέμονται γύρω από το iPhone σας, περιμένοντας να βρεθούν από κάποιον που είναι αποφασισμένος και ξέρει πώς να τα βρει.

Γιατί τα μηνύματα κειμένου δεν έχουν πραγματικά διαγραφεί

Τα μηνύματα κειμένου κρέμονται γύρω αφού τα "διαγράψετε" εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο το iPhone διαγράφει δεδομένα. Όταν "διαγράφετε" κάποια είδη αντικειμένων από το iPhone, δεν καταργούνται. Αντίθετα, έχουν επισημανθεί για διαγραφή από το λειτουργικό σύστημα και έχουν αποκρυφτεί, ώστε να φαίνεται ότι έχουν φύγει. Αλλά είναι ακόμα στο τηλέφωνο. Αυτά τα αρχεία, όπως τα μηνύματα κειμένου, δεν διαγράφονται πραγματικά μέχρι να συγχρονίσετε το iPhone με το iTunes.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα μηνύματα κειμένου iPhone

Εάν θέλετε να διαγράψετε αληθινά και μόνιμα τα μηνύματα κειμένου από το iPhone σας, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Sync Regularly Sync με iTunes ή iCloud είναι αυτό που πραγματικά διαγράφει τα στοιχεία που έχετε επισημάνει για διαγραφή. Συνεπώς, συγχρονίζετε τακτικά. Εάν διαγράψετε ένα κείμενο και στη συνέχεια συγχρονίσετε το iPhone σας, το μήνυμα θα πάει πραγματικά καλά.

Κατάργηση εφαρμογής μηνυμάτων από την προβολή επιτόπου - Τα διαγραμμένα μηνύματά σας δεν μπορούν να εμφανιστούν σε μια αναζήτηση Spotlight εάν το Spotlight δεν τα αναζητά. Μπορείτε να ελέγξετε ποιες εφαρμογές αναζητούν Spotlight και τις οποίες αγνοεί. Για να γινει αυτο:

Από την αρχική οθόνη , πατήστε Ρυθμίσεις

Πατήστε Γενικά

Αγγίξτε την Αναζήτηση Spotlight

Εντοπίστε τα μηνύματα και μετακινήστε το ρυθμιστικό στη θέση off / white.

Τώρα, όταν εκτελείτε αναζήτηση Spotlight στο τηλέφωνό σας, τα μηνύματα κειμένου δεν θα περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα.

Διαγράψτε όλα τα δεδομένα ή επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις - Αυτά είναι αρκετά ακραία βήματα, επομένως δεν συνιστούμε να τα χρησιμοποιείτε ως την πρώτη επιλογή, αλλά επιλύουν το πρόβλημα. Η διαγραφή όλων των δεδομένων στο iPhone σας κάνει ακριβώς αυτό που ακούγεται: σβήνει όλα τα αποθηκευμένα στη μνήμη του iPhone, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων κειμένου που έχουν επισημανθεί για διαγραφή. Φυσικά, διαγράφει τη μουσική, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τις εφαρμογές σας και όλα τα άλλα, αλλά λύνει το πρόβλημα.

Το ίδιο ισχύει και για την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του iPhone. Αυτό επιστρέφει το iPhone στην κατάσταση στην οποία έφτασε όταν ήρθε από το εργοστάσιο. Και πάλι, διαγράφει τα πάντα , αλλά τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου σίγουρα θα φύγουν.

Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης - Ένας τρόπος για να αποτρέψετε τους ανθρώπους που νοσταλγούν από την ανάγνωση των μηνυμάτων κειμένου που έχουν διαγραφεί είναι να τους κρατήσει από την πρόσβαση στο iPhone σας στην πρώτη θέση. Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βάλετε έναν κωδικό πρόσβασης στο iPhone σας που πρέπει να εισέλθουν πριν το ξεκλειδώσετε. Ο συνήθης κωδικός πρόσβασης iPhone είναι 4 ψηφία, αλλά για προστασία ενάντια στην αντοχή, δοκιμάστε τον ασφαλέστερο κωδικό που αποκτάτε απενεργοποιώντας την επιλογή Απλός κωδικός πρόσβασης . Χάρη στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID στο iPhone 5S και πάνω, μπορείτε να έχετε ακόμα πιο ισχυρή ασφάλεια.

Εφαρμογές - Τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου δεν μπορούν να βρεθούν εάν δεν αποθηκευτούν καθόλου. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει μια εγγραφή, χρησιμοποιήστε εφαρμογές μηνυμάτων που διαγράφουν αυτόματα τα μηνύματά σας μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Το Snapchat λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Ακολουθούν μερικές παρόμοιες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store:

Γιατί τα κείμενα δεν πέφτουν ποτέ πραγματικά

Ακόμα κι αν αφαιρέσετε ένα μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνό σας, μπορεί να μην είναι αληθινά φύγει. Αυτό συμβαίνει επειδή θα μπορούσε να αποθηκευτεί στους διακομιστές της εταιρείας τηλεφωνίας σας. Τα κανονικά μηνύματα κειμένου μεταφέρονται από το τηλέφωνό σας στην εταιρεία τηλεφώνου σας, στον παραλήπτη. Η τηλεφωνική εταιρεία διατηρεί ένα αντίγραφο μηνυμάτων. Αυτά μπορούν να παραπεμφθούν από την επιβολή του νόμου σε ποινικές υποθέσεις, για παράδειγμα.

Αν χρησιμοποιείτε το iMessage της Apple, όμως, τα μηνύματα κρυπτογραφούνται από άκρο σε άκρο και δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν, ακόμα και από την επιβολή του νόμου .