Πώς να διαγράψετε μηνύματα κειμένου από το iPhone σας

Τα μηνύματα κειμένου είναι γρήγορα, διαθέσιμα και έτοιμα να διαγραφούν μετά την ανάγνωση και την απάντησή τους. Αλλά δεν τα διαγράφουμε πάντα. Στην εποχή των μηνυμάτων και του WhatsApp, είμαστε πιο πιθανό να παραμείνουμε σε κείμενα μηνυμάτων κειμένου για να δούμε το ιστορικό των συνομιλιών μας.

Αλλά θα υπάρχουν πάντα ορισμένα μηνύματα κειμένου που θέλετε να διαγράψετε. Στα μηνύματα , η εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα iPhone και το iPod touch (και το iPad), όλα τα μηνύματα κειμένου σας με ένα μόνο άτομο ομαδοποιούνται σε συνομιλίες. Είναι εύκολο να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία, αλλά τι γίνεται με μεμονωμένα κείμενα μέσα στη συνομιλία;

Αυτό το άρθρο σάς διδάσκει πώς να διαγράψετε συνομιλίες και μεμονωμένα μηνύματα κειμένου στο iPhone. Πριν διαγράψετε οποιοδήποτε κείμενο, βεβαιωθείτε ότι το εννοείτε. Δεν υπάρχει επιστροφή κειμένων μετά τη διαγραφή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι οδηγίες αφορούν μόνο την εφαρμογή Μηνύματα της Apple στο iOS 7 και επάνω. Δεν ισχύουν για εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων τρίτου μέρους .

Πώς να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα κειμένου στο iPhone

Αν θέλετε να διαγράψετε μερικά μεμονωμένα μηνύματα από ένα νήμα αφήνοντας ανέγγιχτη τη συνολική συνομιλία σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Μηνύματα για να το ανοίξετε
  2. Πατήστε τη συνομιλία με τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε σε αυτήν
  3. Όταν η συνομιλία είναι ανοικτή, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε μέχρι να εμφανιστεί το μενού. Στη συνέχεια, πατήστε Περισσότερα στο μενού
  4. Ένας κύκλος εμφανίζεται δίπλα σε κάθε μεμονωμένο μήνυμα
  5. Πατήστε τον κύκλο δίπλα σε ένα μήνυμα για να επισημάνετε το μήνυμα για διαγραφή. Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζεται ένα πλαίσιο ελέγχου, το οποίο δηλώνει ότι θα διαγραφεί
  6. Ελέγξτε όλα τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε
  7. Αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης
  8. Πατήστε το κουμπί Διαγραφή μηνύματος στο αναδυόμενο μενού (παλαιότερες εκδόσεις του iOS ενδέχεται να έχουν ελαφρώς διαφορετικές επιλογές στα μενού, αλλά είναι αρκετά παρόμοιες ώστε να μην προκαλούν σύγχυση.

Αν επιλέξατε Επεξεργασία ή Περισσότερα από λάθος και δεν θέλετε να διαγράψετε κείμενα, μην αγγίξετε κανέναν από τους κύκλους. Απλώς πατήστε Ακύρωση για έξοδο χωρίς να διαγράψετε τίποτα.

Διαγραφή συνομιλίας μηνυμάτων ολόκληρου κειμένου

  1. Για να διαγράψετε ολόκληρο το νήμα συνομιλίας μηνυμάτων κειμένου, ανοίξτε τα Μηνύματα
  2. Αν συζητήσατε όταν χρησιμοποιήσατε τελευταία την εφαρμογή, θα επιστρέψετε σε αυτήν. Σε αυτή την περίπτωση, πατήστε Μηνύματα στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στη λίστα συνομιλιών. Αν δεν συζητήσατε ήδη, θα δείτε τη λίστα με όλες τις συνομιλίες σας
  3. Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε. Έχετε δύο επιλογές: Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά σε αυτό ή μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί Επεξεργασία στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης και στη συνέχεια να πατήσετε τον κύκλο στα αριστερά κάθε συνομιλίας που θέλετε να διαγράψετε
  4. Εάν μεταβιβάσατε όλη τη συνομιλία, εμφανίζεται ένα κουμπί Διαγραφή στα δεξιά. Αν χρησιμοποιήσατε το κουμπί Επεξεργασία, εμφανίζεται ένα κουμπί Διαγραφή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης αφού επιλέξετε τουλάχιστον μία συνομιλία
  5. Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί για να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία.

Και πάλι, το κουμπί Ακύρωση μπορεί να σας εξοικονομήσει από τη διαγραφή οτιδήποτε, αν δεν εννοούσατε να αποκαλύψετε το κουμπί Διαγραφή.

Εάν χρησιμοποιείτε το iOS 10, υπάρχει ακόμα πιο γρήγορη μέθοδος. πιέστε τη συνομιλία για να την εισαγάγετε. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα μήνυμα και έπειτα πιέστε Περισσότερα στο αναδυόμενο παράθυρο. Στην επάνω αριστερή γωνία, πατήστε Διαγραφή όλων . Στο αναδυόμενο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε Διαγραφή συνομιλίας .

Τι να κάνετε όταν τα διαγραμμένα κείμενα συνεχίζουν να εμφανίζονται

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κείμενα που έχετε διαγράψει εξακολουθούν να βρίσκονται στο τηλέφωνό σας. Αυτό μπορεί να μην είναι μια μεγάλη υπόθεση, αλλά αν προσπαθείτε να κρατήσετε κάποιες πληροφορίες ιδιωτικές μπορεί σίγουρα να είναι ένα πρόβλημα.

Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα ή θέλετε να μάθετε πώς να το αποφύγετε στο μέλλον, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο: Διαγραμμένα μηνύματα εξακολουθούν να εμφανίζονται; Κάνε αυτό.