Χρησιμοποιώντας την λειτουργία Up Next στο iTunes

Χάρη στον DJ iTunes (αρχικά ονομάζεται Party Shuffle), οι χρήστες του iTunes απολάμβαναν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα τυχαίο playlist από τις μουσικές βιβλιοθήκες τους, ώστε να μπορούν να συντονιστούν με τη σωστή σειρά τραγουδιών. Με την εισαγωγή του iTunes 11, όμως, ο iTunes DJ δεν βρήκε πουθενά. Αντ 'αυτού, το iTunes DJ αντικαταστάθηκε με Up Next , ένα χαρακτηριστικό που σχεδιάστηκε για να κάνει μερικά - αλλά σημαντικά, όχι όλα, όπως θα δούμε αργότερα - από τα πράγματα που έκανε το iTunes DJ.

Η Επόμενη Επόμενη εμφανίζει μια λίστα τραγουδιών που έχουν οριστεί για αναπαραγωγή, καλά, στη συνέχεια. Τα τραγούδια μπορούν να προστεθούν αυτόματα από το iTunes, η λίστα μπορεί να δημιουργηθεί αυτόματα και στη συνέχεια να επεξεργαστεί από τον χρήστη, ή μπορείτε να το συντάξετε με το χέρι.

Το μενού Up Up (Επόμενο Επόμενο) είναι το εικονίδιο που δείχνει τρεις γραμμές στα δεξιά της περιοχής προβολής στην κορυφή του iTunes. Για να δείτε τα τραγούδια στη λίστα Up Next, κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο.

Προσθήκη τραγουδιών προς τα επάνω Επόμενο

Το Επόμενο δεν συμπληρώνεται αυτόματα με τραγούδια (Δεν μπορεί να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα, αν ακούτε μια λίστα αναπαραγωγής που έχει μήκος μόνο ενός τραγουδιού, δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο), έτσι ώστε να χρησιμοποιήστε το, πρέπει να προσθέσετε τραγούδια σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να καθαρίσετε πλήρως τη λίστα Up Next και να ξεκινήσετε ξανά, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Up Next και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Clear .

Επεξεργασία της επόμενης ουράς επάνω

Μόλις προσθέσετε κάποια τραγούδια στο Up Next, δεν έχετε κολλήσει να τα ακούτε με τη σειρά που τα έχετε προσθέσει. Έχετε δύο επιλογές για την επεξεργασία της σειράς αναπαραγωγής τους.

Χρήση με τυχαία σειρά

Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του iTunes DJ ήταν ότι θα μπορούσε να ανακατευτεί μέσω της μουσικής σας βιβλιοθήκης, δίνοντάς σας μια ατελείωτη λίστα αναπαραγωγής και να σας επιτρέψει να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να αναδιατάξετε τραγούδια καθώς έπαιξε. Ενώ το Up Next δεν λειτουργεί ακριβώς με αυτό τον τρόπο, προσφέρει μια έκδοση αυτής της δυνατότητας. Για να χρησιμοποιήσετε το Up Next (Επόμενο) για να αναπαράγετε τυχαία τραγούδια από τη βιβλιοθήκη σας και να ελέγχετε τη σειρά της αναπαραγωγής, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βρείτε πρώτα το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε (ίσως είναι πιο εύκολο να το κάνετε αυτό από την προβολή Τραγουδιών). Ξεκινήστε να παίζετε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί ανακατέματος (δύο βέλη συνυφασμένα) στο επάνω μέρος της οθόνης iTunes.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Up Up Next για να δείτε την τρέχουσα ουρά.
  4. Επεξεργαστείτε την ουρά - για να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να επανατοποθετήσετε τραγούδια - σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επόμενο Ιστορικό

Για να δείτε την προηγούμενη ουρά Up Next που χρησιμοποιήσατε και για να την ακούσετε ξανά, αν θέλετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο Επάνω επόμενο και έπειτα στο εικονίδιο ρολογιού. Η ιστορία είναι μόνο ένα επίπεδο βαθιά, ώστε να βλέπετε μόνο την τελευταία ουρά σας.

Αλλά δεν είναι DJ iTunes DJ

Ενώ το Up Next είναι, ουσιαστικά, η αντικατάσταση του iTunes DJ στην έκδοση 11 και υψηλότερη, δεν ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προσφέρει ο DJ. Στην πραγματικότητα, λείπει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν το iTunes DJ τόσο δημοφιλές σε μερικούς χρήστες (μου συμπεριλαμβάνεται). Χαρακτηριστικά που ήταν στο iTunes DJ που δεν υπάρχουν στο Up Next, και ότι φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να αναδημιουργηθεί, περιλαμβάνουν: