Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver

01 από 07

Εισαγωγή πρόσθετου πολυμέσων

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Insert Plugin Media. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Χρησιμοποιήστε το Dreamweaver για να προσθέσετε μουσική φόντου στις σελίδες σας

Η προσθήκη ήχου σε ιστοσελίδες είναι κάπως συγκεχυμένη. Οι περισσότεροι συντάκτες ιστού δεν έχουν ένα απλό κουμπί για να κάνουν κλικ για να προσθέσουν ήχο, αλλά είναι δυνατό να προσθέσετε μουσική υπόκρουση στην ιστοσελίδα του Dreamweaver χωρίς πολύ κόπο - και κανένας κώδικας HTML για μάθηση.

Θυμηθείτε ότι η μουσική υποβάθρου που αναπαράγεται αυτόματα χωρίς να τον σβήσετε μπορεί να ενοχλεί πολλούς ανθρώπους, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε προσεκτικά αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό το σεμινάριο εξηγεί πώς μπορείτε να προσθέσετε ήχο με έναν ελεγκτή και μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να παίζει αυτόματα ή όχι.

Το Dreamweaver δεν έχει κάποια συγκεκριμένη επιλογή εισαγωγής για ένα αρχείο ήχου, οπότε για να το βάλετε στην προβολή Design, πρέπει να εισαγάγετε ένα γενικό plugin και στη συνέχεια να πείτε στο Dreamweaver ότι είναι ένα αρχείο ήχου. Στο μενού Εισαγωγή, μεταβείτε στο φάκελο πολυμέσων και επιλέξτε "Plugin".

02 του 07

Αναζητήστε το αρχείο ήχου

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Αναζητήστε το αρχείο ήχου. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Dreamweaver θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου "Επιλογή αρχείου". Περιηγηθείτε στο αρχείο που θέλετε να ενσωματώσετε στη σελίδα σας. Προτιμώ να έχω τις διευθύνσεις URL μου σε σχέση με το τρέχον έγγραφο, αλλά μπορείτε επίσης να τις γράψετε σε σχέση με τη ρίζα του ιστότοπου (ξεκινώντας από την αρχική κάθετο).

03 του 07

Αποθηκεύστε το Έγγραφο

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Αποθηκεύστε το έγγραφο. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Εάν η ιστοσελίδα είναι καινούργια και δεν έχει αποθηκευτεί, το Dreamweaver θα σας ζητήσει να το αποθηκεύσετε έτσι ώστε να μπορεί να υπολογιστεί η σχετική διαδρομή. Μέχρι να αποθηκευτεί το αρχείο, το Dreamweaver αφήνει το αρχείο ήχου με μια διαδρομή: // // URL.

Επίσης, εάν το αρχείο ήχου δεν βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο με την τοποθεσία Dreamweaver στο Web, το Dreamweaver θα σας ζητήσει να το αντιγράψετε εκεί. Αυτή είναι μια καλή ιδέα, ώστε τα αρχεία ιστότοπων στο Web να μην είναι διάσπαρτα σε ολόκληρο το σκληρό σας δίσκο.

04 του 07

Το εικονίδιο Plugin εμφανίζεται στη σελίδα

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Το εικονίδιο Plugin εμφανίζεται στη σελίδα. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Dreamweaver εμφανίζει το ενσωματωμένο αρχείο ήχου ως εικονίδιο plugin στην προβολή σχεδίασης. Αυτό θα κάνουν οι πελάτες που δεν διαθέτουν το κατάλληλο plugin.

05 του 07

Επιλέξτε το Εικονίδιο και Ρυθμίστε τα Χαρακτηριστικά

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Επιλέξτε το εικονίδιο και να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Όταν επιλέγετε το εικονίδιο της προσθήκης, το παράθυρο Ιδιότητες θα αλλάξει στις ιδιότητες του plugin. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος (πλάτος και ύψος) που θα εμφανιστεί στη σελίδα, ευθυγράμμιση, κλάση CSS, κάθετος και οριζόντιος χώρος γύρω από το αντικείμενο (v χώρο και h χώρο) και το περίγραμμα. Εκτός από τη διεύθυνση URL προσθήκης. Γενικά αφήνω όλες αυτές τις επιλογές κενές ή τις προεπιλεγμένες, επειδή οι περισσότερες από αυτές μπορούν να οριστούν με CSS.

06 του 07

Προσθέστε δύο παραμέτρους

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Προσθέστε δύο παραμέτρους. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορείτε να προσθέσετε στην ετικέτα ενσωμάτωσης (τα διάφορα χαρακτηριστικά), αλλά υπάρχουν δύο που πρέπει πάντα να προσθέσετε σε αρχεία ήχου:

07 του 07

Προβολή της πηγής

Πώς να προσθέσετε ήχο στο Dreamweaver Προβολή της πηγής. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Εάν είστε περίεργοι πώς το Dreamweaver εγκαθιστά το αρχείο ήχου σας, δείτε την πηγή στην προβολή κώδικα. Εκεί θα δείτε την ετικέτα ενσωμάτωσης με τις παραμέτρους που έχετε ορίσει ως χαρακτηριστικά. Θυμηθείτε ότι η ετικέτα ενσωμάτωσης δεν είναι έγκυρη ετικέτα HTML ή XHTML, επομένως η σελίδα σας δεν θα επικυρωθεί εάν την χρησιμοποιήσετε. Αλλά επειδή τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δεν υποστηρίζουν την ετικέτα αντικειμένου, αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα.