Αποκτήστε το μέγιστο από τα τηλεοπτικά σας εφέ

Απολαύστε την προετοιμασία της τηλεόρασης και του home theatre για το Oscar Nite!

Τα ετήσια Βραβεία της Ακαδημίας γιορτάζουν το καλύτερο σε ταινίες που κυκλοφόρησαν κατά το προηγούμενο έτος και παρακολουθούνται στην τηλεόραση από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Τα Βραβεία της Ακαδημίας, τα οποία αναγνωρίζουν ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, μεταδίδονται σε παγκόσμιο ακροατήριο ετησίως στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου.

Η τηλεοπτική εκπομπή Oscar του 2019 προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Για τους τηλεθεατές των Η.Π.Α., η τηλεοπτική εκπομπή θα παρουσιαστεί ζωντανά ξεκινώντας από τις εορταστικές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί στις 6:30 μ.μ. EST / 3:30 μμ PST (το τμήμα των βραβείων ξεκινάει στις 8 μ.μ. EST / 5 PST) μέσω της τηλεφωνικής έδρας ABC της έδρας. (Εάν η ημερομηνία και οι χρόνοι αλλάξουν όσο το 2019 πλησιάζει, οι πληροφορίες θα ενημερωθούν).

Λήψη και παρακολούθηση της τηλεοπτικής εκπομπής

Για τους κεραίες, τους καλωδιακούς και τους δορυφόρους, εδώ είναι μερικές σημαντικές συμβουλές που θα σας επιτρέψουν να έχετε την καλύτερη λήψη και να βλέπετε τα αποτελέσματα.

Ο Ήχος των Όσκαρ

Τα Όσκαρ θα τηλεοπτικοποιηθούν με Dolby Digital 5.1 Channel Surround Sound (ανάλογα με το πώς οι τοπικές θυγατρικές, καλωδιακές ή δορυφορικές υπηρεσίες ABC σας περνούν κατά μήκος του σήματος Dolby Digital). Είτε έτσι είτε αλλιώς, για να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία ήχου για τα Όσκαρ υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πάνε, ανάλογα με το τι πρέπει να εργαστείτε.

Μόλις το σύστημα σας είναι έτοιμο για εγκατάσταση και έχετε ένα iPhone, iPad ή iPad mini, ελέγξτε τη χρήσιμη εφαρμογή THX Home Thene-Up.

Streaming Τα Όσκαρ

Για να συμπληρωθεί η εκπομπή τηλεοπτικών εκπομπών Oscars μέσω κεραίας, καλωδιακού ή δορυφορικού, τμήματα της τελετής, καθώς και ειδικές παρασκηνιακές εμφανίσεις προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας The Oscars Live.

Επιπλέον, η εκτεταμένη κάλυψη συνεχούς ροής Oscar Night είναι διαθέσιμη μέσω του ABC.com και της εφαρμογής ABC για κινητά. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάλυψη ροής των Αγώνων του ABC, δείτε το συνοδευτικό μας άρθρο: Πώς να κάνετε Live Stream Τα Όσκαρ Online .