Τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Labs Gmail

Μπορούν να αλλάξουν, να σπάσουν ή να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Gmail είναι στα εργαστήριά του. Τα Εργαστήρια Gmail είναι ένα πεδίο δοκιμών για πειραματικές δυνατότητες που δεν είναι έτοιμες για πρωινό. Μπορούν να αλλάξουν, να σπάσουν ή να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Το πειραματικό είναι φυσικό, φυσικά, αλλά σίγουρα όχι επικίνδυνο.

Παρεμπιπτόντως: Εάν (όταν) μια λειτουργία Labs σπάσει, και έχετε πρόβλημα να φορτώσετε τα εισερχόμενά σας, υπάρχει μια καταπακτή διαφυγής. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0.

Ακολουθούν οι πιο χρήσιμες λειτουργίες του Gmail Labs για να δοκιμάσετε τώρα.

01 από 13

Εικονίδιο ελέγχου ταυτότητας για τους επαληθευμένους αποστολείς

Οι spammers μπορούν να παραβιάσουν ένα μήνυμα για να φανεί σαν να στέλνεται από έναν πραγματικό ιστότοπο ή εταιρεία που μπορεί να εμπιστευτείτε.

Εάν ενεργοποιήσετε αυτό το εργαστήριο, θα δείτε ένα εικονίδιο κλειδιού δίπλα από τα πιστοποιημένα μηνύματα από αξιόπιστους αποστολείς, όπως το Πορτοφόλι Google, το eBay και το PayPal, τα οποία πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

Περισσότερο "

02 από 13

Αυτόματη προώθηση

Εμφανίζει αυτόματα την επόμενη συνομιλία αντί για τα εισερχόμενά σας αφού διαγράψετε, αρχειοθετήσετε ή σβήσετε μια συζήτηση. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα προχωρήσετε στην επόμενη ή την προηγούμενη συνομιλία στη σελίδα "Γενικές" Ρυθμίσεις. Περισσότερο "

03 από 13

Συντονισμένες απαντήσεις

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τους πραγματικά τεμπέληδες. Αποθηκεύστε και, στη συνέχεια, στείλτε τα κοινά σας μηνύματα χρησιμοποιώντας ένα κουμπί δίπλα στη φόρμα σύνταξης. Επίσης, στέλνετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας φίλτρα. Περισσότερο "

04 από 13

Συνδεδεμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου

Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις αντιστοιχίσεις συντομεύσεων πληκτρολογίου. Προσθέτει μια νέα καρτέλα Ρυθμίσεις από την οποία μπορείτε να μετατρέψετε τα κλειδιά σε διάφορες ενέργειες. Περισσότερο "

05 από 13

Gadget Ημερολογίου Google

Προσθέτει ένα πλαίσιο στην αριστερή στήλη που δείχνει το Ημερολόγιο Google. Δείτε τα επερχόμενα συμβάντα, τοποθεσίες και λεπτομέρειες. Περισσότερο "

06 από 13

Σημειώστε ως κουμπί ανάγνωσης

Έχετε κουραστεί να ξοδέψετε όλη αυτή την προσπάθεια για να κάνετε κλικ στο μενού με περισσότερες ενέργειες κάθε φορά που θέλετε να επισημάνετε τα μηνύματα ως αναγνωσμένα χωρίς να τα διαβάσετε; Τώρα απλά ενεργοποιήστε αυτό το εργαστήριο και αυτό είναι μόνο ένα κλικ κλικ μακριά! Περισσότερο "

07 από 13

Πολλαπλά εισερχόμενα

Προσθέστε επιπλέον λίστες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας για να δείτε ακόμη πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα. Οι νέες λίστες με θέματα μπορούν να είναι ετικέτες, τα μηνύματα με αστέρι, τα σχέδια ή οποιαδήποτε αναζήτηση που θέλετε, να είναι διαμορφωμένα στις Ρυθμίσεις. Περισσότερο "

08 από 13

Εικόνες σε συνομιλία

Δείτε τις φωτογραφίες του προφίλ των φίλων σας όταν συνομιλείτε μαζί τους Περισσότερα »

09 από 13

Προεπισκόπηση παραθύρου

Παρέχει ένα παράθυρο προεπισκόπησης για την ανάγνωση αλληλογραφίας δίπλα στη λίστα συνομιλιών σας, καθιστώντας την ανάγνωση ταχυδρομείου πιο γρήγορη και προσθέτοντας περισσότερα περιβάλλοντα. Περισσότερο "

10 από 13

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Προσθέτει ένα κουτάκι στην αριστερή στήλη που σας δίνει πρόσβαση με 1 κλικ σε οποιαδήποτε διευθύνσιμη διεύθυνση URL στο Gmail. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση συχνών αναζητήσεων, σημαντικών μεμονωμένων μηνυμάτων και πολλά άλλα. Περισσότερο "

11 από 13

Παράθεση επιλεγμένου κειμένου

Παραθέστε το κείμενο που έχετε επιλέξει όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα. (Τώρα λειτουργεί και με το ποντίκι!) Περισσότερα »

12 από 13

Smartlabels

Κατηγοριοποιεί αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα μαζικής ενημέρωσης, ειδοποίησης ή φόρουμ. Τα φίλτρα δημιουργούνται για την επισήμανση αλληλογραφίας με αυτές τις κατηγορίες και το Bulk φιλτράρεται από τα Εισερχόμενα από προεπιλογή. Χρησιμοποιήστε τις Ρυθμίσεις -> Φίλτρα για να τροποποιήσετε αυτές τις προεπιλογές ή για να δημιουργήσετε νέα φίλτρα. Αναφέρετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εσφαλμένης κατηγοριοποίησης από το αναπτυσσόμενο μενού "Απάντηση". Περισσότερο "

13 από 13

Μη αναγνωσμένο εικονίδιο μηνύματος

Δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα βρίσκονται στα εισερχόμενά σας με μια γρήγορη ματιά στο εικονίδιο της καρτέλας. Αυτό το εργαστήριο λειτουργεί μόνο με το Chrome (έκδοση 6 και παραπάνω), τον Firefox (έκδοση 2 και παραπάνω) και την Opera. Περισσότερο "