Τι σημαίνει "DH" για;

Το DH είναι ένα ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται στα κοινωνικά μέσα και τα μηνύματα κειμένου

Το DH είναι ένας από τους όρους αργκό του διαδικτύου που πρωτοεμφανίστηκαν σε φόρουμ και επεκτάθηκαν σε μηνύματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σημασίες της DH

DH συνήθως σημαίνει "αγαπητός σύζυγος" ή "αγαπητός σύζυγος". Συνήθως, αυτή είναι μια μορφή γραπτού έρωτα που χρησιμοποιούν οι συζύγοι στο διαδίκτυο όταν αναφέρονται στους συζύγους τους. Το "αγαπητό" μερικές φορές ερμηνεύεται ως σαρκαστικό, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τον αποστολέα ή την κατάσταση για να διακρίνετε τις έννοιες.

Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Άλλα αρκτικόλεξα σχέσης

Παρόμοια οικογενειακά ακρωνύμια περιλαμβάνουν:

Άλλα κοινά αρκτικόλεξα σχέσης είναι:

Πότε να χρησιμοποιείτε ακρωνύμια διαδικτύου

Το DH, όπως και άλλα αρκτικόλεξα διαδικτύου, είναι κατάλληλο για χρήση σε φόρουμ, σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, σε προσωπικά κείμενα και σε απλά μηνύματα μεταξύ συγγενών και φίλων. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε ακρωνύμια σε επιχειρηματικές επικοινωνίες οποιουδήποτε είδους. Ο παραλήπτης μπορεί να μην κατανοεί το νόημα και η χρήση άγνωστων ακρωνύμων θεωρείται μη επαγγελματική στις επιχειρηματικές επικοινωνίες.

Ορισμένα ακρωνύμια διαδικτύου έχουν περάσει στην ομιλούμενη γλώσσα μας. Μπορεί να ακούσετε έναν έφηβο να αναφέρει το BFF της ή μια μαμά να αναφέρεται στην κόρη της ως DD της σε μια συνομιλία. Αυτά τα αρκτικόλεξα και άλλοι εντάχθηκαν στην πανταχού παρούσα LOL (γελώντας δυνατά) και στην OMG (oh my god) στην ομιλούμενη γλώσσα.

Σχετικά Άρθρα:

Γλωσσάριο των συντομογραφιών του Διαδικτύου και των εκφράσεων στενογραφίας

Τι σημαίνει η LOL;

Τι σημαίνει MTFBWY;

Τα πιο κοινά ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται online το 2016