Τα 8 καλύτερα ακουστικά Bose να αγοράσουν το 2018

Απολαύστε τις αγαπημένες σας εμπλοκές ακόμη περισσότερο με αυτά τα ακουστικά κορυφαίου επιπέδου

Η Bose δημιουργεί μία από τις πιο γνωστές και ευρέως αγαπημένες ηχητικές εμπειρίες στον κόσμο. Και τώρα που είμαστε ουσιαστικά πάντα "συνδεδεμένοι", οι άνθρωποι έχουν γίνει άβολοι για να βρουν τα καλύτερα ακουστικά. Είτε είναι ακυρωτικά, φιλικά προς τον προϋπολογισμό ή για τον εραστή γυμναστικής, η Bose δεν κάνει οστά για την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας και μερικές φορές αφήνει πίσω τους τους πελάτες που σκέφτονται για τον προϋπολογισμό. Το tradeoff είναι μια ηχητική εμπειρία υπογραφής που είναι ευχάριστη σε σχεδόν κάθε επίπεδο. Ενώ οι ανταγωνιστές της συχνά προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν με δυνατά μπάσα, η Bose ακολουθεί μια πιο ομοιόμορφη προσέγγιση παρέχοντας μια ομαλή και εντυπωσιακή τόνωση σε όλο το πλάτος. Δεν μπορώ να τυλίγω το κεφάλι σου γύρω από το ζεύγος που πρέπει να αγοράσεις; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις κορυφαίες συστάσεις μας.

Με μεγάλη γοητεία, καθώς ορισμένα από τα καλύτερα ακουστικά από την αυθεντική αγορά της αγοράς, το QuietComfort 35 της Bose (Σειρά II) κερδίζει εύκολα το κορυφαίο σημείο. Διαθέτει έναν ισοσταθμιστή βελτιστοποιημένου όγκου για ισορροπημένη απόδοση ήχου, σύνδεση Bluetooth, NFC, καθώς και φωνητικές προτροπές και ακύρωση θορύβου παγκόσμιας κλάσης. Αν και δεν είναι όλα τα ζευγάρια ακουστικών τέλεια, το QC35 είναι πολύ κοντά, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ώρες ανά φόρτιση σε ασύρματη λειτουργία και έως 40 ώρες σε ενσύρματη λειτουργία.

Περιλαμβάνεται με τα ακουστικά ένα καλώδιο φόρτισης USB, κομψή θήκη μεταφοράς, εφεδρικό καλώδιο ήχου για ενσύρματη ακρόαση και προσαρμογέα αεροπορικής εταιρείας. Πέρα από τα καλά εξοπλισμένα αξεσουάρ της, τα θορυβώδη ή θορυβώδη περιβάλλοντα δεν ταιριάζουν σε αυτό το ακουστικό με ένα σύστημα μικρόφωνο που απορρίπτει το θόρυβο και επιτρέπει τη σαφή κλήση και στα δύο άκρα της γραμμής. Ζυγίζοντας 8,32 ουγκιές, ο σχεδιασμός premium του QC35 κάνει για ώρες άνετη ακρόαση χωρίς κόπωση στο αυτί ή το κεφάλι.

Η εύρεση ενός φθηνού ζευγαριού ακουστικών Bose δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά τα ενσύρματα ακουστικά SoundTrue γύρω από το αυτί είναι ακατέργαστα διαμάντια. Ζυγίζοντας 6,4 ουγκιές, το ελαφρύ SoundTrue διατηρεί το επίπεδο άνεσης και ποιότητας του ήχου της Bose σε ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό πακέτο. Διατίθενται σε μαύρο μπλε και κάρβουνο μαύρο, υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες επιλογές τόσο για τις συσκευές Apple όσο και για τη Samsung / Android. Ο μαλακός επένδυση διαθέτει μαξιλάρια αφρού αφρού μνήμης, αλλά δεν διαθέτει ενεργή τεχνολογία ακύρωσης του θορύβου, η οποία αποτελεί ένα εμπόδιο για τη μειωμένη τιμή.

Ακόμα και χωρίς ενεργό ακύρωση θορύβου, ο σχεδιασμός γύρω από το αυτί θα μειώσει ακόμα το επίπεδο εξωτερικού θορύβου που ακούγεται κατά την αναπαραγωγή του ήχου. Επιπλέον, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας TriPort βοηθά το SoundTrue να προσθέσει μια λεπτή αλλά αξιοσημείωτη λεπτομέρεια στη μουσική, η οποία τον βοηθά να ζωντανέψει.

Πέρα από την ποιότητα ήχου, το πτυσσόμενο επίπεδο σχέδιο αποθηκεύει εύκολα στην παρεχόμενη θήκη μεταφοράς, ώστε να μπορεί εύκολα να χωρέσει στη μεταφορά ή στο σακίδιο χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Πρώτη διαθέσιμη το 2015, το ασύρματο ακουστικό ΙΙ της SoundLink για το ακουστικό είναι ένα ακουστικό all-star που προσφέρει έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση. Διαθέτοντας τεχνολογία Bluetooth, το SoundLink χειρίζεται όχι μόνο τον ήχο, αλλά και τη φωνή HD για σαφείς κλήσεις τόσο σε θορυβώδη όσο και σε θυελλώδη περιβάλλοντα. Επιπλέον, υπάρχει ένας διακόπτης που επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις σε δύο συσκευές με γρήγορη εναλλαγή, ώστε να μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να παρακολουθήσετε βίντεο σε έναν υπολογιστή ενώ είστε συνδεδεμένοι στο smartphone σας. Τα στοιχεία ελέγχου εκτύπωσης σάς βοηθούν να αλλάζετε τις κλήσεις και τη μουσική, καθώς και να ελέγχετε τη μουσική τόσο στις συσκευές Apple όσο και στις συσκευές Samsung / Android.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας TriPort και του ενεργού ισοσταθμιστή (EQ) δημιουργεί έναν ήχο τόσο τραγανό όσο και ισχυρό, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ένταση του ήχου. Φορώντας το ακουστικό για ώρες στο τέλος είναι ένα αεράκι, χάρη σε ένα ελαφρύ (6,88 ουγκιές) και άνετο σχέδιο με ανθεκτικά στην κρούση (διαβάστε: ανθεκτικά) υλικά.

Δείτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Κυκλοφόρησε το 2014, η 6.9-ουγκιά QuietComfort 25 παραμένει ένα υπέροχο σετ ακουστικών που αντανακλά τα σημερινά μοντέλα με aplomb. Η εστίαση στα υψηλά και τα πλούσια χαμηλά αυξάνει την ποιότητα των ακουστικών και οι λάτρεις του ήχου θα απολαμβάνουν ακόμα την εμπειρία QC25 ακόμα και όταν τα νέα μοντέλα θα βρεθούν στην αγορά. Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο, η βαθιά και δυνατή μουσική εμπειρία είναι ισορροπημένη, έτσι ώστε κάθε νότα να ακούγεται ξεκάθαρα. Το QC25 έχει εκτιμηθεί από καιρό για την ικανότητά του να συντονίζει τον θόρυβο του κινητήρα του αεροπλάνου, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ή να απολαύσετε την πιο πρόσφατη ταινία χωρίς περισπασμούς. Εάν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα για το QC25, είναι η έλλειψη ασύρματης συνδεσιμότητας, αλλά το ενσωματωμένο μικρόφωνο και απομακρυσμένο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη μουσική ή να λάβετε κλήσεις τόσο στις παραλλαγές της Apple όσο και της Samsung / Android.

Δείτε τα άλλα σχόλια των καλύτερων ακουστικών για ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Όταν σκέφτεστε συνήθως τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου, το over-the-ear έρχεται στο μυαλό, αλλά τα ασύρματα ακουστικά QuietControl 30 είναι εξαιρετικές επιλογές in-ear. Προσφέροντας παρόμοια επίπεδα ακύρωσης του θορύβου των αντιπάλων τους, ο QC30 περιλαμβάνει τεχνολογία που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του επιπέδου θορύβου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το συμπεριλαμβανόμενο μικρόφωνο μπορεί να χειριστεί το άνεμο και τα θορυβώδη περιβάλλοντα με την ευγενική προσφορά ενός συστήματος διπλού μικροφώνου που απορρίπτει το θόρυβο.

Το λαιμό μπορεί να μην είναι η επιλογή του σχεδιασμού για τον καθένα, αλλά από τη στιγμή που θα είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε. Πέρα από το σχεδιασμό, η τεχνολογία Bose λειτουργεί με ενεργή μείωση του θορύβου για να μετρήσει και να συγκρίνει τον όγκο του εξωτερικού θορύβου και στη συνέχεια να αντιδράσει δημιουργώντας ένα αντίθετο σήμα για να το εξουδετερώσει. Επιπλέον, οι συμβουλές StayHear + δημιουργούν μια σφραγίδα στο αυτί για πρόσθετη μείωση παθητικού θορύβου. Διαθέτει σειρά Bluetooth των 33 ποδιών και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες με πλήρη φόρτιση.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά που ακυρώνουν το θόρυβο που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Τα ακουστικά SoundSport είναι ιδανικά για γυμναστήριο, επειδή είναι ελαφριά, ασύρματα, καθώς και ανθεκτικά στον ιδρώτα και τις καιρικές συνθήκες. Με την τεχνολογία StayHear +, οι συμβουλές προσφέρουν μια σταθερή και πειστική εφαρμογή για να παραμείνουν στη θέση τους όταν τρέχουν στο δρόμο ή στο διάδρομο. Η αλλαγή του τραγουδιού, της έντασης του ήχου ή η λήψη κλήσεων μπορεί να γίνει εύκολα στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που βρίσκεται μόλις λίγα εκατοστά κάτω από το δεξί αυτί.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί έως και έξι ώρες, οπότε αν ξεχάσετε να φορτίσετε τη νύχτα, μην ανησυχείτε επειδή μπορείτε να πιέσετε σε μια ώρα καρδιο με μόλις 15 λεπτά φόρτισης. Η αντιστοίχιση με το smartphone σας είναι γρήγορη, χάρη στην αντιστοίχιση Bluetooth και NFC, καθώς και στην εφαρμογή Bose Connect, όπου έχετε επιπλέον έλεγχο του ισοσταθμιστή και της ηχητικής εμπειρίας. Τα συμπεριλαμβανόμενα επιπλέον σύνολα συμβουλών θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για το μέγεθος του αυτιού σας και να πάτε κατευθείαν στη ρουτίνα της προπόνησής σας χωρίς να χάσετε χρόνο.

Δείτε τα άλλα σχόλια των καλύτερων ακουστικών fitness που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Ενώ η Bose είναι περισσότερο γνωστή στους καταναλωτές ως ένα premium όνομα για ακουστικά, η εταιρεία πηγαίνει πέρα ​​από τους καταναλωτές δικαίωμα σε άλλες αγορές, όπως η αεροπορία με τα ακουστικά A20. Προσφέροντας 30% πιο ενεργό ακύρωση θορύβου και 30% λιγότερη δύναμη σύσφιξης από τα συμβατικά μοντέλα, το A20 είναι διαθέσιμο τόσο σε Bluetooth όσο και σε μη Bluetooth. Σχεδιασμένο για να είναι πιο άνετο από τα παραδοσιακά ακουστικά, το A20 δεν είναι φθηνό σε καμία από τις παραλλαγές, αλλά η λειτουργία plug-and-play, το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης και το προαιρετικό καλώδιο πηνίου χωρίς κώλυμα κάνουν αυτό μια ελκυστική επιλογή.

Ζυγίζοντας μόλις 12 ουγγιές, το A20 έχει μαξιλάρια προβάτων που βοηθούν στη διατήρηση του ελαφρύ σχεδιασμού και επιτρέπουν την μαλακή και άνετη ακρόαση. Η εργονομική μονάδα ελέγχου προσφέρει βοηθητική είσοδο ήχου, διακόπτη ενδοεπικοινωνίας, καθώς και ρυθμίσεις σίγασης και ανάμειξης που μπορούν να αλλάξουν από και προς την ισχύ μπαταρίας και την ισχύ του αεροσκάφους με ευκολία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .