Πώς να εγκαταστήσετε υπαίθρια στερεοφωνικά ηχεία στον κήπο σας

01 του 06

Επιλέξτε ένα μέρος για στερεοφωνικά ηχεία στον κήπο

Pixabay / Δημόσιος τομέας
Βρείτε μια κατάλληλη θέση για στερεοφωνικά ηχεία όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο στον κήπο, όπως κοντά σε έναν πάγκο ή την πισίνα, ίσως κάτω από ένα δέντρο. Επιλέξτε μια θέση όπου τα ηχεία θα προστατεύονται από τους ψεκαστήρες ή την άμεση υγρασία και τοποθετήστε τα ηχεία. Τα ροκ ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν στο έδαφος, αλλά τα ηχεία κουτιού πρέπει να τοποθετηθούν πάνω από το έδαφος, σε έναν πόλο ή στον τοίχο.

02 του 06

Βρείτε μια διαδρομή για τα καλώδια του ηχείου και μετρήστε την απόσταση

Η μικρότερη απόσταση από το σπίτι έως τα ηχεία είναι καλύτερη, ανάλογα με τα εμπόδια και τις δομές στο μονοπάτι, όπως φυτευτές, πεζοδρόμια κλπ. Εάν δεν υπάρχουν εμπόδια, σκάβετε μια τάφρο 4 "-6" στο έδαφος στο ηχείο και βάλτε το καλώδιο στην τάφρο. Χρησιμοποιείτε πάντα Direct Burial Wire κατά την τοποθέτηση των καλωδίων ηχείων κάτω από το έδαφος. Εάν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο, όπως ένας συγκεκριμένος διάδρομος, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

03 του 06

Εάν είναι απαραίτητο, κάντε μια τρύπα κάτω από σκυρόδεμα χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτιάξετε μια τρύπα κάτω από το σκυρόδεμα, όπως ένας διάδρομος, είναι να συνδέσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου στο τέλος ενός τεμαχίου σωλήνα 4'-6 'και να χρησιμοποιήσετε την πίεση νερού για να τρυπήσετε μια τρύπα. Ένα ακροφύσιο σάρωσης στο άκρο του σωλήνα για να εστιάσετε το σπρέι βοηθά επίσης. Η ιδέα είναι να πλυθεί η πίεση του νερού αρκετά έδαφος για να ωθήσει τον αγωγό. Ανάλογα με το χώμα σας, ένας συνδυασμός πίεσης νερού και ωμής δύναμης θα φέρει μια τρύπα κάτω από ένα πεζοδρόμιο ή άλλη δομή σκυροδέματος.

04 του 06

Εκτελέστε το καλώδιο του ηχείου μέσω του σωλήνα

Όταν τελειώσετε τη διάτρηση της οπής, αφήστε τον σωλήνα στη θέση του και βγάλτε το καλώδιο. Εάν πραγματοποιείτε γεώτρηση σε διάστημα μεγαλύτερο από 10 ', εξερευνήστε άλλες επιλογές, όπως μια υπηρεσία κοπής σκυροδέματος.

05 του 06

Εκτελέστε συρματόσχοινο άμεσης τομογραφίας στο ηχείο

Χρησιμοποιείτε πάντα το Direct Burial Wire υπόγεια, το οποίο αντιμετωπίζεται για έκθεση στο χώμα και τα στοιχεία. Εκτελέστε το καλώδιο στη θέση των ηχείων και αφήστε περίπου έξι ίντσες του επιπλέον σύρμα στο τέλος.

06 του 06

Συνδέστε το καλώδιο του ηχείου στο δέκτη και τα ηχεία και ελέγξτε το σύστημα

Αφαιρέστε τα καλώδια των ηχείων από περίπου 1/2 "μόνωσης και συνδέστε τα καλώδια στα ηχεία και τον δέκτη και ενεργοποιήστε το σύστημα με χαμηλή ένταση ήχου Εάν το σύστημα λειτουργεί σωστά, αντικαταστήστε το έδαφος στην τάφρο. και δοκιμάστε ξανά το σύστημα.