Οι 8 καλύτερες βιντεοκάμερες που αγοράζουν για παιδιά το 2018

Κρατήστε τα παιδιά σας διασκέδαση με αυτές τις μεγάλες βιντεοκάμερες

Το δίλημμα: Θέλετε τα παιδιά σας να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια επαγγελματική βιντεοκάμερα που πιθανόν να χαθεί ή να σπάσει. Ευτυχώς, οι βιντεοκάμερες έχουν πέσει σε τιμή για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους σε μια αγορά όπου τα κινητά τηλέφωνα καταγράφουν το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο. Αλλά αν θέλετε το παιδί σας να έχει λίγο πιο δημιουργικό έλεγχο, τότε μια ανέξοδη βιντεοκάμερα είναι μια εξαιρετική λύση. Οι βιντεοκάμερες αυτής της λίστας είναι βιντεοκάμερες εισόδου και μέσης εμβέλειας που δεν θα σπάσουν την τράπεζα και είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσουν τον εκκολαπτόμενο σκηνοθέτη.

Αν δεν εμπιστεύεστε τα παιδιά σας με μια ακριβή βιντεοκάμερα, αυτή η συσκευή εγγραφής βίντεο barebones 1080P είναι μια ωραία επιλογή. Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα COMS που υποστηρίζει ποιότητα εικόνας έως 24 megapixel για φωτογραφίες και πραγματικό HD για βίντεο. Διαθέτει επίσης ζουμ μέχρι 16x, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να καταγράφουν αθλητικούς αγώνες ή συναυλίες ενώ κάθεται μακριά. Τα παιδιά μπορούν να αποθηκεύσουν μέχρι και 32GB βίντεο στην εσωτερική κάρτα ή να προσθέσουν μια κάρτα SD για επιπλέον αποθήκευση. Η μπαταρία λιθίου 1250mAh μπορεί να βγάλετε βίντεο για έως και 2,5 ώρες, ενώ πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως αντι-κούνημα, εσωτερικό μικρόφωνο και αυτόματη απενεργοποίηση παρέχουν προστιθέμενη αξία για την τιμή του προϋπολογισμού. Αυτή είναι μια φθηνή επιλογή, αλλά είναι μεγάλη για αρχάριους.

Οι νέες βιντεοκάμερες είναι λίγες και απέχουν πολύ μεταξύ αυτών των ημερών, αλλά η Canon κυκλοφόρησε αυτό το μοντέλο VIXIA στις αρχές του 2017 για να δείξει ότι μια κάμερα μεσαίου μεγέθους είναι ακόμα καλύτερη από το smartphone σας για τη λήψη εξαιρετικών βίντεο. Αυτή η βιντεοκάμερα υπερέχει ιδιαίτερα στο ζουμ. Στην πραγματικότητα, το VIXIA έχει μέχρι 57x προηγμένο ζουμ και το SuperRange OIS. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξίσου καλή κάνοντας κάτι ακριβώς μπροστά από σας καθώς συλλαμβάνει πλάνα εκατοντάδες πόδια μακριά. Το παιδί σας θα απολαύσει τη διαχείριση 15 επιπέδων ρυθμίσεων Zoom Speed, επιτρέποντάς τους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Η Δυναμική Σταθεροποίηση Εικόνας βοηθά στην αποφυγή του κουνήματος της κάμερας, ενώ ο οριζόντιος, κάθετος και άξονας κύλισης οδηγούν σε βίντεο χωρίς παραμόρφωση. Τα παιδιά δεν έχουν το σταθερότερο χέρι, έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά αυτά να παρέχουν τη διασφάλιση ότι το τελικό προϊόν θα βγει OK.

Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα εικόνας Full HD CMOS 3,2 megapixel για τη λήψη λήψεων υψηλής ανάλυσης με φυσικό χρώμα σε ρυθμό μετάδοσης 1080p και 35 Mbps, με αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας βίντεο. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν λειτουργία υψηλής προτεραιότητας για την αποφυγή απώλειας λεπτομέρειας και υψηλών επιπέδων φωτεινότητας. Διαθέτει επίσης υποστήριξη πλαισίωσης ζουμ, εγγραφή αργής κίνησης και λειτουργία κλειδώματος αρχείων.

Εάν τα παιδιά σας είναι ο ενεργός τύπος, τότε θα θέλουν να πάρουν το GoPro HERO5 μαζί τους σε όλες τις περιπέτειές τους. Η πιο πρόσφατη επανάληψη της εικονικής βιντεοκάμερας είναι απλούστερη από ποτέ. Διαθέτει λειτουργία με ένα πλήκτρο που ενεργοποιεί την κάμερα και αρχίζει αυτόματα την καταγραφή σε 4Κ. Έχει όμως επίσης hands-free φωνητικό έλεγχο, που σημαίνει ότι μπορείτε να το ξεκινήσετε αν είναι συνδεδεμένο με οποιοδήποτε από τα βολικά τοποθετημένα.

Η ποιότητα της εικόνας είναι η καλύτερη που έχει ποτέ με το GoPro, η καταγραφή σε βίντεο 4K και η λήψη φωτογραφιών σε 12MP. Ακόμα κι αν το παιδί σας κάνει σέρφινγκ ή σκι, το βίντεο θα βγει απαλά, χάρη στη σταθεροποίηση της εικόνας. Μπορούν να μεταφορτώσουν υλικό σε κοινωνικά μέσα με την εφαρμογή σύννεφο και η άκαμπτη κατασκευή τους θα το κρατήσει ασφαλές, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Αυτή η βιντεοκάμερα Sony είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή φορητή συσκευή σε εξαιρετική τιμή. Διαθέτει φακό Zeiss ευρείας γωνίας 26,8 mm που μπορεί να καταγράφει όμορφα πλάνα ευρείας οθόνης. Έχει 30x οπτικό ζουμ και 60x καθαρό ζουμ εικόνας, που καταγράφει τη φύση ή την ψυχαγωγία σταδίων από απόσταση σε υψηλή ευκρίνεια. Η κάμερα διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot και της δυνατότητας αυτόματης δημιουργίας στιγμιότυπων βίντεο στο MP4 από κλιπ που έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Η μπαταρία διαρκεί δύο ώρες και λειτουργεί με χαμηλό φωτισμό. Αυτή η φωτογραφική μηχανή μπορεί να μην έχει τις πιο προηγμένες λειτουργίες, αλλά το ζουμ και η ποιότητα της εικόνας καθιστούν αυτή μια εξαιρετική επιλογή μεσαίας εμβέλειας.

Αυτή η μικρή και συμπαγής βιντεοκάμερα είναι ιδανική για παιδιά που παίζουν έξω το βράδυ. Αν θέλουν να συλλάβουν τις περιπέτειές τους ή να κινηματογραφήσουν μια ταινία ζόμπι με τους φίλους τους, τότε θα αγαπήσουν τον απίστευτο οπίσθιο φωτισμό που καταγράφει καθαρό υλικό ακόμα και τη νύχτα. Η κάμερα καταγράφει λήψεις σε 30FPS και έχει ζουμ 16X με αισθητήρα CMOS 5MP. Έρχεται με μια ωραία μαύρη θήκη μεταφοράς και μια κάρτα SD 32GB για την αποθήκευση του footage. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν το Snapchat θα αγαπήσουν την εκπομπή σε πραγματικό χρόνο. Μια λειτουργία Wi-Fi που ελέγχεται από ένα smartphone ή tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απομακρυσμένη συσκευή για τον έλεγχο ροής σε πραγματικό χρόνο του βίντεο πλήρους HD.

Το αναβαθμισμένο μοντέλο Besteker είναι ακόμα προσιτό, αλλά φέρνει μερικές επιπλέον προμήθειες από το φθηνότερο ξάδερφό του αφήνει έξω. Η κύρια διαφορά είναι μια οθόνη αφής TFT-LCD τριών ιντσών που μπορεί να περιστραφεί κατά 270 μοίρες. Καταγράφει επίσης λήψεις σε 1920 x 1080P σε 30FPS. Έχει ένα αισθητήρα Sony οκτώ megapixel και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες έως και 24 megapixel. Η φορητή και ελαφριά βιντεοκάμερα είναι συμπαγής και εύκολη στη συγκράτησή της και μπορεί να καταγράψει μέχρι και δύο ώρες βίντεο με τη μπαταρία ιόντων λιθίου 1250mAh. Έχει επίσης ένα εσωτερικό μικρόφωνο, σύλληψη προσώπου, αντι-κούνημα και ψηφιακό ζουμ 16X. Έχει σύνδεση WiFi και υπέρυθρες για λήψη στιγμιότυπων τη νύχτα. Τα παιδιά θα αγαπήσουν όλα τα χαρακτηριστικά και το υψηλής ποιότητας λήψης κάμερας, ενώ θα εκτιμήσετε την τιμή.

Αυτή η βιντεοκάμερα από την Panasonic είναι λίγο ακριβότερη από τις περισσότερες επιλογές του καταλόγου, αλλά η πρόσθετη επένδυση καταβάλλει τεράστια μερίσματα ποιότητας. Έχει περισσότερα επαγγελματικά χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι τα παιδιά σας μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τα έργα τους και μπορείτε να το δανειστείτε για να καταγράψετε ένα γάμο ή επαγγελματικό γεγονός. Η επαγγελματική ποιότητα προέρχεται από ένα εξαιρετικά δυναμικό χαρακτηριστικό που μειώνει τα φωτεινά σημεία για επαγγελματική εμφάνιση. Η καταγραφή HDR επιτρέπει δυναμική λήψη ανεξάρτητα από το φωτισμό και το οπτικό ζουμ 20x σας φέρνει πιο κοντά στη δράση. Τα παιδιά σας μπορούν να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις με τακτοποιημένα χαρακτηριστικά όπως αργή κίνηση Full-HD, μινιατούρα, σιωπηλή ταινία και ηχογράφηση.

Το άλλο χαρακτηριστικό premium στην κάμερα είναι η προηγμένη λειτουργικότητα WiFi. Διαθέτει NFC για σύνδεση σε tablet ή smartphone με ένα πάτημα, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εικόνας Panasonic ως τηλεχειριστήριο για προηγμένες λειτουργίες. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην ανάλυση Full HD της USTREAM. Πολλοί επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία ως οθόνη μωρών, καθώς η εφαρμογή δίνει μια ειδοποίηση ώθησης στο τηλέφωνο ή το tablet σας εάν το μωρό αρχίσει να κλαίει.

Ο σχεδιασμός της βιντεοκάμερας YI 4K είναι μια ευχάριστη αναχώρηση από τα παραδοσιακά (και χρονολογημένα) σχέδια βιντεοκάμερας. Μετρώντας 1,7 x 2,6 x 1,2 ίντσες και ζυγίζοντας μόλις 3,36 ουγκιές, είναι πολύ πιο τσέπης φιλικό από τα άλλα σχέδια. Καταγράφει βίντεο 4K / 30fps (100mbps), 1080p / 120fps, 720p / 240fps χρησιμοποιώντας τον φακό ευρείας γωνίας 155 μοιρών με διάφραγμα F2.8 και διαθέτει οθόνη αφής 2,2 ιντσών, 330ppi Retina, ορατό από 160 μοίρες και αναθεώρηση των πυροβολισμών σας ένα αεράκι. Με ενσωματωμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) με γυροσκόπιο 3 αξόνων και επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων, θα τραβάτε σταθερό βίντεο ακόμη και όταν η μηχανή κουνηθεί.

Με την συνοδευτική εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα κλιπ, να προσθέσετε φίλτρα και να εισαγάγετε μουσική και, στη συνέχεια, να μοιραστείτε τα δίκτυα κοινωνικών δικτύων σε πραγματικό χρόνο. Μεγάλη ιστορία σύντομη, είναι μια εξαιρετική stand-in για το GoPro HERO5, και με το μισό κόστος, μια πιο ρεαλιστική επιλογή για ενεργά παιδιά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .