Μπορείτε να παίξετε το Netflix σε ένα Chromebook;

Παρά μια δύσκολη αρχή, το Netflix τρέχει άψογα στα τρέχοντα Chromebook

Τα πρώτα Chromebook αντιμετώπισαν προβλήματα με την εκτέλεση του Netflix, αλλά το πρόβλημα αυτό έχει επιλυθεί πολύ καιρό. Οι φορητοί υπολογιστές Chromebook εκτελούν το Chrome OS της Google αντί για Windows ή macOS, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μεταδίδουν Netflix από το διαδίκτυο. Τα Chromebook λειτουργούν καλύτερα όταν είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο και τα περισσότερα από τα έγγραφα και οι εφαρμογές τους είναι βασισμένα σε σύννεφο. Είναι εύκολο στη χρήση, έχουν προστασία από ιούς και ενημερώνονται αυτόματα.

Ποια προϊόντα Chromebook επηρεάστηκαν;

Νωρίτερα στην ιστορία των Chromebook, ένα μειονέκτημα τόσο στο πιλοτικό πρόγραμμα όσο και στην αρχική έκδοση του καλοκαιριού του 2011 ήταν ότι οι χρήστες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην Netflix , τη δημοφιλή εφαρμογή ροής ταινιών. Το ζήτημα αυτό επιλύθηκε γρήγορα.

Ενημέρωση των πρόωρων Chromebooks

Παρόλο που οι ενημερώσεις είναι αυτόματες στα τρέχοντα Chromebook, αν το Chromebook σας είναι εκείνης της πρώτης γενεάς και δεν θα παίξει το Netflix, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση. Για τα πρώτα Chromebook:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί στο επάνω μέρος της οθόνης.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Σχετικά με το Google Chrome.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.
  4. Κάντε λήψη όλων των διαθέσιμων ενημερώσεων.

Αφού ενημερώσετε το Chrome, η αναπαραγωγή ταινιών Netflix είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση στο λογαριασμό Netflix και η ροή τους όπως ακριβώς και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Απαιτείται συνδρομή Netflix.

Σχετικά με το Chrome OS

Το λειτουργικό σύστημα Chrome OS σχεδιάστηκε από την Google και ξεκίνησε το 2011. Η διεπαφή χρήστη είναι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που εκτελούνται στο Chrome OS βρίσκονται στο σύννεφο. Το Chrome OS είναι το πιο κατάλληλο για χρήστες που περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στον ιστό και χρησιμοποιούν εφαρμογές ιστού. Αν έχετε συγκεκριμένα προγράμματα υπολογιστών που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς, θα πρέπει να βρείτε παρόμοιες εφαρμογές ιστού ή να παραμείνετε μακριά από το Chrome OS.

Η εμπειρία της εργασίας αποκλειστικά από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι δύσκολο για ορισμένους χρήστες. Δοκιμάστε το για λίγες μέρες χωρίς να ανοίξετε κανένα τοπικό πρόγραμμα στο φορητό υπολογιστή σας για να δείτε αν μπορείτε να προσαρμόσετε. Το Chrome OS είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που αισθάνονται άνετα να εργάζονται αποκλειστικά με εφαρμογές ιστού.