Οι 5 καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 150

Εξοικονομήστε χρήματα με καλές, φθηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Εάν δεν έχετε ψωνίσει για ένα σημείο και φωτογραφίζετε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να βρείτε καλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Οι καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προϋπολογισμού προσφέρουν ένα ωραίο μείγμα στυλ, χαρακτηριστικών και αξίας. Δεν πρόκειται συνήθως να προσφέρουν κορυφαίες λειτουργίες, αλλά οι περισσότεροι αρχάριοι φωτογράφοι δεν τις χρειάζονται. Με αυτό είπε, εδώ είναι οι καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προϋπολογισμού για κάτω από $ 150.

Με μια λίστα προδιαγραφών όπως αυτές που βρέθηκαν στο Sony H300, θα περίμενε κανείς να κοστίσει πάνω από $ 250. Αλλά αυτός ο ικανός μικρός σκοπευτής μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 150 - μια κλοπή με οποιοδήποτε μέτρο. Διαθέτει αισθητήρα Super HAD CCD 20,1 megapixel, ο οποίος θα πρέπει να παρέχει ποιοτικές εικόνες στις περισσότερες συνθήκες φωτισμού. Το οπτικό ζουμ 35x προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και η σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot διασφαλίζει ότι οι εικόνες αυτές δεν θα παραβιασθούν από θόλωση. Οι φίλοι των DSLR θα βρουν μια οικεία αίσθηση στο σώμα, η οποία ενισχύεται από το ηλεκτρονικό σκόπευτρο και την οθόνη LCD τριών ιντσών. Διαθέτει επίσης μια σειρά από λειτουργίες λήψης, επιλογές και φίλτρα, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας πανοραμικής σάρωσης 360 ° και μιας λειτουργίας Party που προσαρμόζει αυτόματα το ISO, την έκθεση και τον κορεσμό για να αντισταθμίσει τις δύσκολες καταστάσεις φωτισμού. Όταν πρόκειται για την τιμή των 150 δολαρίων, δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε πολύ καλύτερα από αυτό.

Το Sony W830 φαίνεται να συσκευάζει τόσο μεγάλη ισχύ και ευελιξία όσο θα μπορούσε κανείς σε ένα πακέτο υπο-$ 150. Περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό (για το εύρος τιμών) φακό Zeiss 20,1-megapixel με φακό ζουμ 8x. Διαθέτει σταθεροποίηση εικόνας Optical Steady Shot, εγγραφή βίντεο 720p HD, λειτουργία λήψης πανοραμικών 360 °, ανίχνευση προσώπου και τεχνολογία κλείστρου χαμόγελου, καθώς και μια φωτογραφία LCD 2,7 ιντσών. Είναι επίσης εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ, ζυγίζει μόλις πάνω από ένα τετράμηνο λίβρα. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσατε να πάρετε ή να φύγετε, αλλά αυτό που πραγματικά στοχεύετε είναι ότι ο αισθητήρας 20,1 megapixel, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα νικήσει οποιαδήποτε κάμερα smartphone που το βάζετε ενάντια. Και αναφέραμε ότι κοστίζει λιγότερο από $ 100; Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα κιτ αξεσουάρ, τα οποία εξακολουθούν να είναι μόνο περίπου $ 130.

Οι κάμερες Instax έχουν γίνει ένα είδος βιομηχανικού προτύπου για στιγμιαίες, εκτυπώσιμες φωτογραφίες ... τόσο για τη νοσταλγία τους που προκαλεί το αφιέρωμα στα πρωτότυπα Polaroid, όσο και για το απλό γεγονός ότι λειτουργούν σωστά. Η σειρά Mini 90 αναβαθμίζει τα εννέα μοντέλα με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που περιλαμβάνει αυτόματη ανίχνευση φωτεινότητας, ανοιχτό λαμπτήρα, λειτουργία μακράς έκθεσης για εκπληκτικές φωτογραφίες διαδρομής φωτός, λειτουργία μακροεντολών που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε θέματα που βρίσκονται σε απόσταση 30-60 cm και ακόμη και μια υπερ-γρήγορη λειτουργία κλείστρου για τη λήψη κατοικίδιων ζώων, παιδιών ή άλλων ολισθηρών, γρήγορα κινούμενων θεμάτων. Ο ρετρό σχεδιασμός της κλασικής εκδοχής αποδίδει επίσης φόρο τιμής στις κλασικές κάμερες Fujifilm του παρελθόντος.

Ανατρέξτε στις άλλες κριτικές μας σχετικά με τις καλύτερες άμεσες κάμερες διαθέσιμες στην αγορά σήμερα.

Η αδιάβροχη κάμερα δύο διαστάσεων από την Kingsgear κερδίζει το "βέλτιστο αδιάβροχο" σημείο μας για πολλούς λόγους. Πρώτα, τραβάει το βάρος της σε γενική ποιότητα εικόνας με αισθητήρα 24mp, 14 διαφορετικές επιλογές ανάλυσης και ενσωματωμένο φλας LED. Αλλά όπου αυτό το πράγμα πραγματικά λάμπει είναι στις επιλογές διπλής οθόνης, επειδή όταν παίρνετε πυροβολισμούς δράσης κάτω από το νερό, ή, ξέρετε, κατά τη διάρκεια αυτών των εκδρομών Jet Ski, θα θελήσετε να δείτε τι παίρνετε προτού το πάρετε. Η οθ νη του πίσω φύλλου είναι ομορφιά 2,7 ιντσών LCD, ενώ ο μπροστινός πίνακας είναι μια έγχρωμη οθόνη TFT 1,8 ιντσών (άφθονη για τους εαυτούς). Το πράγμα μπορεί να αντέξει σε υποβρύχια χρήση έως και 10 πόδια. Το σύστημα αποθήκευσης απαιτεί έως 32GB MicroSD και είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Είναι δύσκολο να βρεθεί μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για κάτω από $ 150 που επίσης πακέτα σε μια επαγγελματική επιλογή ζουμ (στοιχηματίζουμε γι 'αυτό είστε εδώ σε αυτό το μικρό άρθρο εδώ). Αυτή η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί ένα οπτικό ζουμ 42x, οπότε δεν θα χρειαστεί να βασίζεστε σε ψηφιακή ή μετά την παραγωγή ζουμ - αν και αν το κάνετε, ο αισθητήρας 16 MP θα σας δώσει περισσότερο χώρο για να σφίξετε. Ο φακός ευρείας γωνίας 24 mm εξασφαλίζει ότι παίρνετε τα πάντα στη λήψη για εκείνα τα πλάνα του τοπίου ταξιδιού. Υπάρχουν μερικά πιο φαινομενικά χαρακτηριστικά, όπως η ανίχνευση προσώπου που λειτουργεί για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα, καθώς και μια λειτουργία ανίχνευσης χαμόγελου / αναλαμπής για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να επαναλάβετε την εικόνα χιλιάδες φορές. Υπάρχουν ακόμα και εσωτερικές δυνατότητες αφής ενσωματωμένες στη συσκευή, καθώς και πανοραμική λειτουργία για αυτές τις φωτογραφίες "wow".

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .