Πώς να πάρετε Internet χωρίς καλώδιο ή τηλέφωνο

Συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων για να σας βοηθήσουμε να κόψετε το καλώδιο και να πάτε μόνο με την υπηρεσία Διαδικτύου

Το κόψιμο του καλωδίου, ή η κοπή του καλωδίου , από τη ζωή σας δεν είναι πάντα μόνο για την κλοπή της συνήθειας τηλεόραση ή την εναλλαγή σε ένα πακέτο βίντεο συνεχούς ροής. Μερικές φορές, τα χρήματα αποτελούν βασικό παράγοντα.

Πολλά νοικοκυριά έχουν βρει δημιουργικούς τρόπους για να εξοικονομήσουν τα μηνιαία γενικά έξοδα τους, αποφεύγοντας τις μεγάλες εταιρίες καλωδιακής τηλεφωνίας ή τους παρόχους τηλεφωνικών υπηρεσιών εντελώς όσον αφορά την απόκτηση της υπηρεσίας τους στο διαδίκτυο. Καθώς βελτιώνεται η τεχνολογία, υπάρχουν όλο και περισσότεροι τρόποι να εγγραφείτε για υπηρεσία Internet υψηλής ταχύτητας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για καλωδιακή ή τηλεφωνική υπηρεσία.

Πώς να βρείτε υπηρεσία Internet χωρίς καλώδιο ή μια τηλεφωνική γραμμή

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να μάθετε ποιες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτύου στην περιοχή σας. Αυτό θα περιλαμβάνει συχνά ένα ή δύο μεγάλα ονόματα όπως Comcast, AT & T ή Time Warner, μαζί με μικρότερους τοπικούς παρόχους ή μεταπωλητές υπηρεσιών DSL.

Η αγοραπωλησία και η συζήτηση με πολλούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας ακόμα και όταν υπάρχουν λίγες επιλογές, καθώς πολλοί πάροχοι διαδικτύου συχνά προσφέρουν εισαγωγικές προσφορές ή / και εκπτώσεις για τη μετάβαση στην υπηρεσία τους. Είναι μια καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή ταχύτητας στο Internet , παρεμπιπτόντως, για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο γρήγορα είναι η τρέχουσα ταχύτητά σας - και τι χρειάζεστε όταν κόβετε το καλώδιο.

Για να ξεκινήσετε:

  1. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο αναζήτησης του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου για να μάθετε ποιες εταιρείες εξυπηρετούν την περιοχή σας.
  2. Καλέστε κάθε εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες στην περιοχή σας για να μάθετε τι προσφέρουν.
  3. Συμβουλευτείτε τον παροχέα σας για να δείτε πώς συγκρίνουν τις προσφορές τους.

Να είστε βέβαιος να ρωτήσετε σχετικά με τις δαπάνες εγκατάστασης και εξοπλισμού, επίσης? κανείς δεν θέλει να βρει επιπλέον χρεώσεις για το λογαριασμό του πρώτου μήνα μετά την εγκατάσταση. Πάνω απ 'όλα, πάρτε το χρόνο σας και συγκρίνετε προσεκτικά τις επιλογές σας πριν εγγραφείτε για οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή ISP.

Συγκρίνοντας τις τιμές των υπηρεσιών Internet

Ορισμένες μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών είναι διαβόητες για την υπερφόρτιση των πελατών για βασικές υπηρεσίες και εξοπλισμό ή ακόμη και παραπλανούν τους καταναλωτές, κρύβοντας κρυφά κενά στη λεπτή εκτύπωση του συμβολαίου τους για να χρεώνουν τις υπηρεσίες που ισχυρίζονται ότι είναι δωρεάν.

Πριν μεταβείτε απευθείας σε μια σύμβαση, τότε υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε τον σωστό παροχέα υπηρεσιών Internet ( ISP ) χωρίς καλώδια:

Πόσο γρήγορα χρειάζεται το Internet μου;

Εκτός από το κόστος, η ταχύτητα του δικτύου είναι συνήθως ο αποφασιστικός παράγοντας όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου χωρίς καλώδιο ή τηλέφωνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ταχύτερη είναι πάντα καλύτερη. Πολλά νοικοκυριά δεν χρειάζονται πραγματικά σύνδεση υψηλής ταχύτητας για τις καθημερινές ανάγκες τους στο Διαδίκτυο. Αν σκοπεύετε να μεταδώσετε ήχο ή βίντεο ή να παίξετε online παιχνίδια, θα χρειαστείτε μια σύνδεση αρκετά υψηλής ταχύτητας.

Από την άλλη πλευρά, εάν σχεδιάζετε να περιηγείστε κυρίως στον ιστό και να απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια σύνδεση χαμηλής ταχύτητας πρέπει να είναι μια χαρά. Αν δεν υπάρχει σύνδεση υψηλής ταχύτητας στην περιοχή σας και εξακολουθείτε να θέλετε να προβάλλετε βίντεο, μην απογοητευτείτε. οι αναφορές έχουν διαπιστώσει ότι ταχύτητες τόσο χαμηλές όσο 5 Mbps είναι αρκετές για τη ροή του μεγαλύτερου περιεχομένου στο Netflix.

Δεδομένου ότι οι ταχύτερες συνδέσεις είναι συχνά πιο ακριβές, εξετάστε τις ανάγκες σας με σύνεση πριν επιλέξετε ένα σχέδιο διαδικτύου. Σημειώστε επίσης ότι οι διαφημιζόμενες ταχύτητες δεν ταιριάζουν πάντα με τις πραγματικές ταχύτητες που θα έχετε στο σπίτι. Ρωτήστε έναν πιθανό ISP εάν σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή στο σπίτι πριν εγγραφείτε.

Πρέπει να αγοράσω το δικό μου μόντεμ ή δρομολογητή;

Η σύγχρονη υπηρεσία διαδικτύου απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό (ένα μόντεμ , για παράδειγμα) που συχνά στερούνται τα τυπικά νοικοκυριά. Ενώ οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν να παρέχουν αυτό τον εξοπλισμό στους πελάτες τους, συχνά συνδέονται με μηνιαίες χρεώσεις. Οι περισσότεροι πάροχοι διαδικτύου χρεώνουν μεταξύ $ 10 και $ 20 κάθε μήνα για ενοικίαση μόντεμ και δρομολογητών πέραν των μηνιαίων τελών παροχής υπηρεσιών. Μετά από λίγα χρόνια, αυτά τα έξοδα μπορούν να ανέλθουν σε εκατοντάδες δολάρια.

Η αγορά του δικού σας μόντεμ ή / και δρομολογητή μπορεί να κοστίσει σημαντικά λιγότερο μακροπρόθεσμα και να σας δώσει την ελευθερία να διατηρείτε το στοιχείο εάν μετακινήσετε ή αλλάξετε ISP. Ενώ μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε ένα modem ή δρομολογητή, επενδύοντας στην πιο καινούργια, ταχύτερη τεχνολογία μπορεί να σας εξασφαλίσει τις καλύτερες ταχύτητες στο internet και τη μακροχρόνια χρήση.

Πριν αγοράσετε ένα μόντεμ ή δρομολογητή, συμβουλευτείτε τον ISP σας για να καθορίσετε τον τύπο του καθενός που θα χρειαστείτε και ποιες από αυτές θα σας συστήσουν. Μην πιέζετε να νοικιάσετε ένα από τον ISP σας εάν δεν χρειάζεται να το κάνετε. σχεδόν κάθε σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών μόντεμ και router και μάρκες.

Η εύρεση υπηρεσίας Internet σε μια αγροτική περιοχή

Δυστυχώς, εκατομμύρια αμερικανικά νοικοκυριά εξακολουθούν να μην διαθέτουν πολλές επιλογές όσον αφορά την ευρυζωνική πρόσβαση, ιδίως στις αγροτικές περιοχές. Μόνο λίγο περισσότερο από το 50% των αμερικανικών νοικοκυριών που ζουν σε αγροτικές περιοχές έχουν πρόσβαση στο ευρυζωνικό Διαδίκτυο. Για διάφορους οικονομικούς και τοπογραφικούς λόγους, η εγκατάσταση της απαιτούμενης υποδομής για ευρυζωνικό Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι δύσκολη σε αυτούς τους τομείς.

Αρκετές εταιρείες όπως το HughesNet και το WildBlue έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν αυτό το κενό παρέχοντας ευρυζωνικό δορυφορικό internet στις αγροτικές περιοχές. Ωστόσο, αυτοί οι δορυφορικοί πάροχοι εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι σε κάθε τοποθεσία. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα, δοκιμάστε το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει πολλά προγράμματα επιχορηγήσεων που αποσκοπούν στην ευρυζωνική πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές. Αυτά απαιτούν μακροχρόνια διαδικασία υποβολής αίτησης και έχουν περιορισμένους ετήσιους προϋπολογισμούς, αλλά μπορεί να είναι η τέλεια λύση σε ορισμένα μέρη της χώρας.

Η Google ξεκίνησε το έργο Loon για να εκπέμπει υψηλής ταχύτητας internet κάτω στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μπαλόνια, αλλά αυτά πιθανότατα θα παραμείνουν στη φάση του πρωτοτύπου για αρκετά ακόμα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, τα νοικοκυριά στις αγροτικές περιοχές έχουν τις επιλογές τους περιορισμένες.

Τι χρειάζομαι εάν χρειάζομαι ένα τηλέφωνο στο σπίτι;

Μην αφήσετε την ανάγκη για ένα τηλέφωνο στο σπίτι να σας κρατήσει από το κόψιμο του καλωδίου και τη μετάβαση σε ένα σχέδιο μόνο στο Διαδίκτυο. Χάρη σε μια τεχνολογία γνωστή ως Voice over Internet Protocol ή VoIP, είναι πλέον δυνατή η σύνδεση ενός τηλεφώνου στο διαδίκτυο και η χρήση του με τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσατε σταθερό τηλέφωνο. Υπάρχουν δεκάδες φορείς παροχής VoIP στην αγορά, αλλά όπως και κάθε τεχνολογία, υπάρχουν σαφείς προοπτικές .

Το Skype διαθέτει ένα πρόγραμμα συνδρομής το οποίο σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας, ενώ οι πάροχοι VoIP όπως το Ooma και το Vonage σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε ένα πραγματικό τηλέφωνο τηλεφώνου στο σπίτι. Όπως κάθε επιλογή χρησιμότητας, κάνετε την έρευνά σας πριν πηδήσετε σε μια δέσμευση. Λίγο σχεδιασμό μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στο τέλος.