Έργα Θερμοστάτη Arduino

Ελέγξτε τη θέρμανση και την ψύξη με αυτά τα έργα Arduino

Τα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) οικιακής χρήσης είναι συνήθως μια οικιακή τεχνολογία που δεν έχει πρόσβαση στον κοινό ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο εξοπλισμός για τη διαχείριση αυτών των συστημάτων ήταν ο τομέας μόνο μερικών εταιρειών και στο παρελθόν οι θερμοστάτες δεν ήταν εύκολοι στη χρήση ή τον έλεγχο.

Ωστόσο, οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει αυτόν τον τομέα ιδιοκτησίας πιο διαφανή για τον μέσο καταναλωτή και η δημοτικότητα των τεχνολογιών όπως ο θερμοστάτης μάθησης Nest έχει αποδείξει ότι υπάρχει ζήτηση για καλύτερες διεπαφές και μεγαλύτερο έλεγχο αυτών των πτυχών του σπιτιού.

Μερικοί ενθουσιώδες τεχνολογιών έχουν πάρει αυτή την επιθυμία για έλεγχο ένα βήμα παραπέρα και πειραματίζονται με τον Arduino να αναπτύξουν το δικό τους έθιμο υλικό για τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο σπίτι και σε άλλους τομείς της οικιακής ζωής. Ελέγξτε αυτά τα έργα με θερμοστάτη με βάση το Arduino για μερικές ιδέες για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Arduino για να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο θερμοστάτη.

Τα έργα αυτά θα πρέπει να δώσουν μια ιδέα για το πώς το Arduino μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη πύλη για να γίνει αυτό που κάποτε ήταν απρόσιτη πτυχή του εγχώριου ελέγχου και της τεχνολογίας που ήταν διαθέσιμη στον καθημερινό παίκτη. Το Arduino έχει πολλές δυνατότητες για να ανοίξει δυνατότητες προγραμματισμού για καθημερινά αντικείμενα. Εάν ενδιαφέρεστε για άλλες επιλογές για την ανάπτυξη του Arduino, μπορείτε να ελέγξετε άλλες δυνατότητες όπως έργα αισθητήρα κίνησης Arduino ή συσκευές κλειδαριάς Arduino.