Πάρτε τον έλεγχο του απομακρυσμένου υπολογιστή Apple με αυτές τις συμβουλές

Αποκτήστε ακόμα περισσότερα από το εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο της Apple

Ακόμα και με μόλις έξι κουμπιά, το Apple TV Siri Remote είναι ένα ισχυρό τηλεχειριστήριο και είναι πάντα τόσο εύκολο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις βασικές ικανότητές του. Προχωρώντας πέρα ​​από αυτά, εδώ είναι οκτώ πραγματικά χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό το απομακρυσμένο (ή ακόμα και ένα σωστά διαμορφωμένο εναλλακτικό απομακρυσμένο ). Αυτά μπορεί να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την Apple TV σας.

Επανεκκίνηση γρήγορα

Αυτά τα κουμπιά επανεκκινήστε την Apple TV σας.

Λείπει όγκος; Χαλαρά μενού; Παιχνίδια παγίδευσης;

Μην φοβάστε πάρα πολύ, μάλλον δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε την ευρυζωνικότητα σας ή να στείλετε την Apple TV πίσω στο κατάστημα - το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε το σύστημα.

Ευτυχώς υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό:

Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν μια επανεκκίνηση δεν λύσει τα πράγματα τότε μπορεί να χρειαστείτε μία από αυτές τις πιο προηγμένες συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ύπνος κατ 'απαίτηση

Πήγαινε για ύπνο!.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να θέσετε το σύστημά σας - και τη συμβατή τηλεόρασή σας - σε κατάσταση ηρεμίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Home (αυτό που μοιάζει με οθόνη τηλεόρασης) έως ότου οι εικ νες στην οθ νη θολώνουν γκρι και εμφανίζεται το μήνυμα " Sleep Now ". Αγγίξτε το και η Apple TV και η τηλεόραση θα εισέλθουν και οι δύο σε λειτουργία αναμονής μέχρι την επόμενη φορά που θα τις χρειαστείτε.

Επιδιόρθωση σφαλμάτων εισόδου κειμένου

Χτυπήστε το κουμπί, λέξτε "Clear".

Όταν χρησιμοποιείτε το Siri Remote για να εισάγετε κείμενο στην Apple TV, θα κάνετε μερικές φορές λάθη (ακόμα και αν υπαγορεύσετε το κείμενο ). Ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα λάθη είναι να χρησιμοποιήσετε το Siri Remote, να πατήσετε το μικρόφωνο και να πείτε " Clear " και η Siri θα διαγράψει ό, τι γράψατε ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε ξανά.

Περισσότερα μενού για σας

Πολλαπλές βρύσες: Πολλαπλά εργαλεία.

Το κουμπί μενού κάνει τρία πράγματα για εσάς:

Επεξεργαστής εφαρμογών για εύκολη πλοήγηση

Αλλαγή εφαρμογών γρήγορα.

Οι εφαρμογές Apple TV εκτελούνται στο παρασκήνιο μόλις τις εκκινήσετε, ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. (Δεν είναι ενεργές εφαρμογές, και δεν κάνουν τίποτα, βλέπουν ότι είναι σε κατάσταση κράτησης μέχρι την επόμενη φορά που τις χρειάζεστε). Το tvOS, το λειτουργικό σύστημα που διαχειρίζεται την Apple TV, είναι αρκετά σταθερό για να το χειριστεί αυτό, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έναν πολύ γρήγορο τρόπο για να μετακινήσετε τις εφαρμογές. Έτσι γίνεται:

Πατήστε δύο φορές το πλήκτρο Hom e και θα πρέπει να εισαγάγετε την προβολή App Switcher (δοκιμάστε ξανά εάν δεν το κάνετε). Αυτό είναι σαν ένα καρουζέλ όλων των ενεργών εφαρμογών που εμφανίζουν προεπισκοπήσεις εφαρμογών για καθένα από αυτά.

Μόλις βρίσκεστε σε αυτήν την προβολή, μπορείτε να σύρετε το αριστερό και το δεξί μεταξύ των εφαρμογών, να πατήσετε δύο φορές μια εφαρμογή και να ξεκινήσετε αμέσως τη χρήση της ή να σύρετε μια προεπισκόπηση μιας εφαρμογής επάνω για να κλείσετε πραγματικά την εφαρμογή. Αυτός μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορος τρόπος για να περιηγηθείτε ανάμεσα σε εκείνες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Γρήγορη Καπέλα

Κάνει περισσότερο από το παιχνίδι και παύση.

Όταν πληκτρολογείτε στο πεδίο εισαγωγής χαρακτήρων χρησιμοποιώντας το Siri Remote, μια γρήγορη κλήση του κουμπιού Play / Pause θα προκαλέσει την αυτόματη ενεργοποίηση του επόμενου χαρακτήρα που πληκτρολογείτε.

Αυτή είναι μια από τις πολλές χρήσιμες συμβουλές εισαγωγής κειμένου για την Apple TV. Πρέπει να ξέρετε περισσότερα. Μία από τις καλύτερες συμβουλές εισαγωγής κειμένου είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Remote για iPad, iPhone ή iPod Touch για εισαγωγή κειμένου.

Υπότιτλοι Ενώ μια ταινία παίζει

Σύρετε προς τα κάτω για πρόσβαση στις δυνατότητες αναπαραγωγής.

Εάν αρχίσετε να παρακολουθείτε μια ταινία σε διαφορετική γλώσσα από τη δική σας, αλλά ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους προτού αρχίσετε να παρακολουθείτε την ταινία, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά την ταινία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ενώ μια ταινία παίζει στην Apple TV σας - δεν θα χάσετε (ή επαναλάβετε) την ενέργεια μιας στιγμής:

Βυθίστε το βίντεο

Αφαίρεση τρίβει. Καθαρίστε δεξιά.

Εάν είστε σαν εμένα, μπορείτε να βρείτε το τρίψιμο μέσω ενός βίντεο χρησιμοποιώντας Apple TV είναι ένα κομμάτι μιας αποκτηθείσας ικανότητας, αλλά θα πρέπει να επιμείνουμε. Όταν θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα μεταξύ των στοιχείων της ταινίας σας, θυμηθείτε ακριβώς αυτές τις τρεις άκρες:

  1. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή / Παύση για να διακόψετε αυτό που παρακολουθείτε πριν από το πλύσιμο.
  2. Μπορείτε να σπρώξετε προς τα αριστερά ή να σύρετε προς τα δεξιά για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός και προς τα πίσω στο βίντεο.
  3. Ένα ακόμα πράγμα, η ταχύτητα καθαρισμού ανταποκρίνεται στην ταχύτητα της κίνησης των δακτύλων σας - έτσι μια γρήγορη κίνηση θα μετακινηθεί μέσω του βίντεο γρηγορότερα από ένα αργό.

Έτσι πολύ περισσότερα για να εξερευνήσετε