Οι καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές για το iPad

Μεγάλες εφαρμογές iPad για μάθηση στην τάξη

Το iPad χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για την εκπαίδευση, είτε από γονείς που ελπίζουν να ξεκινήσουν την εκπαίδευση του παιδιού τους με εφαρμογές που απευθύνονται σε προ-Ks είτε σε σχολεία που εκτοξεύουν iPads στην τάξη. Αυτός ο κατάλογος εφαρμογών περιέχει μερικές εξαιρετικές επιλογές για την εκμάθηση σε πρώιμο στάδιο, με εφαρμογές επικεντρωμένες σε μαθήματα εκμάθησης, ανάγνωση και μαθηματικά. Οι περισσότερες από αυτές τις εκπαιδευτικές εφαρμογές είναι δωρεάν, αν και μερικές περιλαμβάνουν αγορές εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε επιπλέον μαθήματα.



Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για μικρά παιδιά

Khan Academy

Η πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εφαρμογή που διατίθεται για το iPad, Khan Academy καλύπτει τα θέματα K-12 που κυμαίνονται από τα μαθηματικά, τη βιολογία, τη χημεία, τη χρηματοδότηση και την ιστορία μεταξύ πολλών άλλων. Η εφαρμογή iPad περιλαμβάνει πάνω από 4.200 βίντεο σχεδιασμένα για παιδιά που ξεκινούν απλά την πορεία τους στην εκμάθηση μέχρι την προετοιμασία για το SAT. Η Khan Academy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός επικεντρωμένος στην παροχή δωρεάν εκπαίδευσης. Αν και δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο κάποιες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, είναι το μόνο που συγκεντρώνει όλα τα μαθήματα και όλα τα επίπεδα μάθησης σε μια ενιαία δωρεάν εφαρμογή.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

BrainPOP νεώτερος κινηματογράφος της εβδομάδας

Εστιάζοντας σε μια ποικιλία θεμάτων για τα παιδιά K-3, το BrainPOP Jr's Movie of the Week προσφέρει μια διασκεδαστική ματιά στην ανάγνωση, τη γραφή, τα μαθηματικά, τις κοινωνικές σπουδές και άλλα θέματα. Η δωρεάν ταινία περιλαμβάνει επίσης υλικά μπόνους όπως κουίζ και άλλες δραστηριότητες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης δύο συνδρομές: τον Explorer, ο οποίος περιλαμβάνει τρία σχετικά βίντεο (και το υλικό μπόνους τους) εκτός από την ταινία της εβδομάδας και πλήρη πρόσβαση, τα οποία επιτρέπουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Προσχολικά και Νηπιαγωγικά Παιχνίδια

Προσχολικά και νηπιαγωγεία Παιχνίδια μάθησης είναι η πρώτη σε μια σειρά από εκπαιδευτικές εφαρμογές που προσφέρονται από τον Kevin Bradford. Αυτές οι βασικές εφαρμογές μπορούν να είναι σπουδαία εργαλεία μάθησης για βασικό αλφάβητο, αριθμούς, γλωσσικές και μαθηματικές δεξιότητες. Κάθε εφαρμογή έρχεται με μερικά δωρεάν παιχνίδια για να σας επιτρέψει να το δοκιμάσετε, με τα υπόλοιπα παιχνίδια διαθέσιμα μέσω μιας αγοράς εντός εφαρμογής. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό των παιχνιδιών είναι ο μηχανισμός διαφάνειας-κλεισίματος για έξοδο από ένα παιχνίδι. Αυτό είναι ιδανικό για μικρά παιδιά και μικρά παιδιά που διαφορετικά θα μπορούσαν κατά λάθος να εξέλθουν από τη δραστηριότητα.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Μαθηματικά κίνησης: Πεινασμένα ψάρια

Η σειρά Motion Math μετατρέπει τα βασικά μαθήματα μάθησης σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το Hungry Fish προσθέτει ένα παιχνίδι με ετικέτες φυσαλίδες, επιτρέποντας στα παιδιά να προσθέσουν φυσαλίδες μέχρι έναν ορισμένο αριθμό, ώστε τα πολύ πεινασμένα (αλλά πολύ επιλεκτικά) ψάρια να τα φάνε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την προσθήκη και την έλξη. Άλλες εφαρμογές της σειράς επεκτείνουν αυτά τα μαθήματα και διαθέτουν άλλα πλάσματα και δραστηριότητες.

Τιμή: Δωρεάν

Geoboard

Θέλετε έναν οπτικό τρόπο να μάθετε γεωμετρία; Το Geoboard επιτρέπει τη σχεδίαση διαφορετικών σχημάτων από ένα τρίγωνο σε ένα τετράγωνο σε διάφορα άλλα πολύγωνα. Αυτό επιτρέπει στην οπτική εκμάθηση να βοηθήσει στην κατακράτηση αντικειμένων όπως περίμετρο, περιοχή, γωνίες κλπ. Το Geoboard διαθέτει καρφίτσες που επιτρέπουν στους μαθητές να δημιουργούν τα διάφορα σχήματα, με την έκδοση iPad συμπεριλαμβανομένου του τυποποιημένου πίνακα 25 πινιόν και ενός διογκωμένου πίνακα 150 πείρων.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Εικονικά χειριστήρια

Οι εικονικοί χειρισμοί προορίζονται ως βοηθητικό μέσο διδασκαλίας αντί για ένα μίνι παιχνίδι ή για ένα πλήρες μάθημα στο iPad. Η εφαρμογή είναι ιδανική για τους στοιχειώδεις καθηγητές μαθηματικών που αναζητούν έναν οπτικό τρόπο για να βοηθήσουν στη διδασκαλία της έννοιας των κλασμάτων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής των κλασμάτων σε ποσοστά και δεκαδικά ψηφία. Αυτό δεν προορίζεται ως app-learn-on-your-own.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Μαθήματα Μπίνγκο

Ενώ οι Virtual Manipulatives της ABCya χρειάζονται έναν δάσκαλο, το Math Bingo μετατρέπει τα βασικά μαθηματικά σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Αντί να περιμένετε να καλούνται τα γράμματα και οι αριθμοί στους σωστούς συνδυασμούς για να δοθεί ένα τετράγωνο, το Math Bingo προτρέπει τα παιδιά να λύσουν ένα μαθηματικό πρόβλημα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει παιχνίδια με βάση την προσθήκη, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό, διαίρεση ή ένα all-inclusive παιχνίδι.

Τιμή: $ .99 Περισσότερα »

ABC Magic Phonics

Αυτή η απλή εφαρμογή είναι ένα οπτικοακουστικό σύνολο καρτών flash που διδάσκουν τη βασική φωνητική, περνώντας από το αλφάβητο και ακούγοντας το πρώτο γράμμα λέξεων. Τα παιδιά μπορούν να περάσουν από τις κάρτες flash με διαδοχική σειρά, μεταφέροντας το δάχτυλό σας στην οθόνη ή πατώντας το τυχαίο κουμπί στο κάτω μέρος για μια τυχαία κάρτα. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα καλό ξεκίνημα στην πορεία της απόκτησης δεξιοτήτων ανάγνωσης.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Numbler

Ένα άλλο σπουδαίο μαθηματικό παιχνίδι μάθησης, ο Numbler μετατρέπει τις βασικές δεξιότητες μαθηματικών σε ένα παιχνίδι scrabble. Αντί για γράμματα, τα πλακάκια αποτελούνται από αριθμούς και βασικά μαθηματικά σύμβολα όπως το σύμβολο συν, το σύμβολο μείον και το ισότιμο σημάδι. Ενώ στο Scrabble το αντικείμενο είναι να δημιουργήσετε λέξεις από τις επιστολές σας, ο Numbler δίνει έμφαση στη δημιουργία "μαθηματικών λέξεων" όπως "7 9 = 16". Τα βασικά του παιχνιδιού παίζονται παρόμοια με το Scrabble, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης στις υπάρχουσες μαθηματικές λέξεις εξισώσεων ή χρησιμοποιώντας έναν μόνο αριθμό ή ένα σύμβολο σε μια νέα λέξη μαθηματικών.

Τιμή: $ .99 Περισσότερα »

Ο Bill Nye ο επιστήμονας

Αυτή η πραγματικά δροσερή εφαρμογή παίρνει μια προσέγγιση sandbox για την εκμάθηση της επιστήμης. Μετά τη σύνδεση μέσω του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα παιδιά ενθαρρύνονται να παίζουν με αντικείμενα στο γραφείο του Bill Nye. Αυτά τα αντικείμενα οδηγούν σε διάφορα μαθήματα για την επιστήμη και τα μίνι παιχνίδια που μπορούν να παίξουν και να μάθουν τα παιδιά.

Τιμή: Δωρεάν

Η Elmo αγαπά τους ABCs

Μία από τις πιο ακριβές εφαρμογές αυτής της λίστας, το Elmo Loves ABCs μπορεί να είναι καλύτερο για τους γονείς που θέλουν να κλωτίσουν την ικανότητα του μικρού παιδιού να μάθουν το αλφάβητο και όχι ένα περιβάλλον στην τάξη. Τα παιδιά αγαπούν το Elmo και στο Elmo Loves ABCs, ο αγαπημένος τους χαρακτήρας του Sesame Street θα τα εισαγάγει στα γράμματα του αλφαβήτου.

Τιμή: $ 4.99 Περισσότερα »

Μάθε με τον Όμηρο

Μάθετε με το Homer διαθέτει μια ποικιλία από διαφορετικά διαδραστικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωνητικής μάθησης προς ανάγνωση δραστηριότητας που τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν μαζί για να μάθουν τους διαφορετικούς ήχους και τα μαθήματα για τη φύση και τον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει εγγραφή και λειτουργεί καλύτερα με ενεργοποιημένο το Wi-Fi για λήψη νέων μαθήματα. Πρόσθεσε πρόσφατα νέα μαθήματα διαθέσιμα ως αγορές εντός εφαρμογής.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »