Γιατί η CCleaner με ρωτάει να πληρώσω; Νομίζω ότι ήταν δωρεάν!

Η CCleaner είπε ότι ήταν δωρεάν, αλλά τώρα ζητά χρήματα! Τι δίνει;

CCleaner είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα δωρεάν καθαριστικά μητρώου που υπάρχουν, αλλά είναι πραγματικά δωρεάν;

Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες αντιφατικές πληροφορίες για την CCleaner - δεν μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν, αλλά και ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα που σας αναγκάζει να πληρώσετε πριν ο καθαρισμός του μητρώου να λειτουργήσει πραγματικά!

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

Γιατί η CCleaner με ρωτάει να πληρώσω για αυτό; Είναι στη λίστα δωρεάν προγραμμάτων! & # 34;

Το CCleaner είναι δωρεάν. Απολύτως, θετικά.

Το πρόγραμμα είναι 100% δωρεάν, τουλάχιστον από την τελευταία ανασκόπηση μου . Αυτό σημαίνει ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση στο σύνολό της. Με άλλα λόγια, η σάρωση του μητρώου είναι δωρεάν, όπως και το πραγματικό τμήμα "καθαρισμού".

Θυμηθείτε επίσης ότι το CCleaner είναι πολύ περισσότερο από ένα καθαρότερο μητρώο και έτσι όλες οι άλλες πτυχές του προγράμματος είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν πλήρως. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα χαρακτηριστικών εδώ.

Γιατί λοιπόν υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση για την CCleaner; Γιατί λαμβάνω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε εβδομάδα ή παραπονούνται ότι το μέρος ή όλο το πρόγραμμα ζητάει πληρωμή;

Δυστυχώς, ένα ή περισσότερα άλλα προγράμματα που δεν είναι τόσο ελεύθερα μεταμφιέζονται ως CCleaner , συχνά σε μεγάλες διαφημίσεις banner σε μερικές ιστοσελίδες, εξαγριώνοντας τουλάχιστον μερικούς ανθρώπους να κατεβάσουν το πρόγραμμά τους.

Αφού εντοπίσετε πολλά "προβλήματα" και ίσως μολύνει τον υπολογιστή σας με κάποιο κακόβουλο λογισμικό, απαιτεί να πληρώσετε για να διορθώσετε.

Το φτωχό θύμα έπειτα ψάχνει για περισσότερα για την CCleaner, με βρίσκει, και ... καλά, εδώ είμαστε.

Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι κατεβάζετε μόνο το CCleaner από εδώ, τη σελίδα "Builds" στον ιστότοπο της Piriform, τον μοναδικό κατασκευαστή του λογισμικού. Αυτή είναι και η μόνη σελίδα που συνδέω με την κριτική μου.

Ανατρέξτε στον οδηγό λογισμικού "Πώς μπορείτε να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε με ασφάλεια" για μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης ότι λαμβάνετε αυτό που περιμένετε όταν κάνετε λήψη προγραμμάτων.

Εκτός αυτού, νομίζω ότι υπάρχει επίσης μερικές φορές κάποια σύγχυση με τις εκδόσεις της CCleaner που προσφέρει το Piriform.

Για οικιακούς χρήστες, η Piriform προσφέρει το CCleaner (την δωρεάν έκδοση με την οποία έχω ήδη συνδέσει), καθώς και μια έκδοση Professional and Professional Plus. Και οι δύο προσφέρουν κάποια προαιρετικά πρόσθετα και δεν κοστίζουν χρήματα, αλλά σαφώς χαρακτηρίζονται ως τέτοια στην περιοχή τους.

Διάφορες εμπορικές εκδόσεις της CCleaner προσφέρονται επίσης για επιχειρηματικούς χρήστες αλλά είναι επίσης σαφώς επισημασμένες.

Εάν χρησιμοποιείτε το CCleaner ως καθαριστικό μητρώου, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τίποτα πέρα ​​από την ελεύθερη έκδοση. Δεν υπάρχουν λειτουργίες καθαρισμού μητρώου μπόνους που προσφέρονται σε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις του CCleaner για πληρωμές.