Τα καλύτερα εργαλεία μηνυμάτων κειμένου ομάδας

Για Android και Apple και Desktop

Υπάρχουν δεκάδες εργαλεία που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε μηνύματα κειμένου ένα προς πολλά. Αυτές οι επόμενες 4 εφαρμογές ξεχωρίζουν επειδή προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες για μια τιμή freemium.

Εάν είστε εκτελεστικός αδελφός, ένας διοργανωτής αθλητικών ομάδων, ένας ηγέτης μιας μικρής ομάδας εργασίας του έργου ή ο διοργανωτής ενός σκι, τότε σκεφτείτε σίγουρα αυτές τις επόμενες 4 εφαρμογές για τη σύνδεση των ανθρώπων σας με τα smartphones, τα tablet και τους επιτραπέζιους υπολογιστές!

01 από 05

Γιατί μηνύματα κειμένου ομάδας;

Ομαδικά Μηνύματα Κειμένου - Λειτουργεί !. Robberts / Getty

Πολύ περισσότερο από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το μήνυμα κειμένου και τις κινητές συσκευές ακολουθούν τους ανθρώπους παντού. Οι επικοινωνίες "μεγέθους μπουκιάς" ακολουθούν τους ανθρώπους σε αίθουσες διδασκαλίας, συναντήσεις, ποδηλασία και εκδρομές, ακόμα και στο μπάνιο. Αν θέλετε η ομάδα σας εθελοντών ή αθλητών ή μελών του συλλόγου να παραμείνει σε επαφή, η ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων θα τα φτάσει πριν από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

02 του 05

GroupMe

Ομάδα μηνυμάτων κειμένου GroupMe.

GroupMe είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο γιατί είναι τόσο εύκολο να ξεκινήσετε. Εάν η ομάδα σας δεν χρησιμοποιείται για την ομαδοποίηση μηνυμάτων κειμένου και πρέπει να την πείσετε πολιτιστικά για να την χρησιμοποιήσετε, τότε το GroupMe είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επικοινωνήσετε μεταξύ τους.

Το ημερολόγιο, η επιφάνεια εργασίας και η κοινή χρήση φωτογραφιών είναι όλα πολύ χρήσιμα στο GroupMe. Αν δεν γνωρίζετε πώς θα χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου ομάδας, ξεκινήστε με το GroupMe ως το πρώτο σας πείραμα. Περισσότερο "

03 του 05

WhatsApp

WhatsApp Ομάδα μηνυμάτων κειμένου.

Το WhatsApp είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, οπότε μπορεί να είναι ευκολότερο να πουλήσετε αυτό το εργαλείο στην ομάδα χρηστών σας. Είναι η μία εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα, ωστόσο, που δεν διαθέτει περιβάλλον εργασίας επιφάνειας εργασίας, επομένως περιορίζεστε να πληκτρολογείτε το smartphone και το tablet σας. Είναι επίσης ένα εργαλείο που χρεώνει ένα μικρό τέλος για ετήσια συνδρομή.

Εάν δεν είστε σίγουροι σε ποιο εργαλείο θέλετε να δοκιμάσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου ομάδας, δώστε GroupMe μια δοκιμαστική μονάδα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε το WhatsApp επόμενο. Περισσότερο "

04 του 05

Χαλαρότητα

Εφαρμογή μηνυμάτων κειμένου Slack Group

Το Slack είναι ένα ωραίο εργαλείο ομάδας μηνυμάτων που χωράει ανάμεσα σε «casual group» και «σοβαρή ομάδα έργου».

Αν δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε κρίσιμες προθεσμίες και να ομαδοποιείτε ροές εργασίας όπως εργασίες / ενημερώσεις / υπενθυμίσεις / ημερομηνίες, τότε το Slack είναι πραγματικά μια καλή επιλογή για τις λειτουργίες συνομιλίας ομάδας και one-on-one. Το κοινόχρηστο τεκμηρίωση είναι σίγουρα χρήσιμο για ορισμένες ομάδες. Περισσότερο "

05 του 05

Google Hangouts

Μηνύματα κειμένου ομάδων Google Hangouts.

Το Google Hangouts είναι πολύ ισχυρό και προσφέρει ταυτόχρονα μηνύματα κειμένου σε ομάδες και τηλεδιάσκεψη με βίντεο / τηλέφωνο σε ένα μέρος. Υποκειμενικά, δεν έχει αρκετά την οικεία και ζεστή «αίσθηση» του GroupMe και του Slack. Χρειάζεται επίσης αρκετό υπολογιστή για να πλοηγηθείτε μεταξύ του Google Hangouts, του Google Drive και του Ημερολογίου Google.

Το Google Hangouts είναι ένα ισχυρό εργαλείο για μια ομάδα χρηστών που είναι πιο σοβαροί για τα μηνύματά τους και για τη χρήση πολλαπλών εργαλείων. Περισσότερο "