Τι σημαίνει WUD Mean;

Αυτό το ακρωνύμιο μπορεί πραγματικά να γραφτεί με δύο διαφορετικούς τρόπους

Μήπως κάποιος σας ρωτήσει "WUD;" σε ένα κείμενο ή κάπου στο διαδίκτυο; Δεν μπορείτε να απαντήσετε αν δεν έχετε ιδέα τι είναι το ερώτημα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι σημαίνει αυτό το αρκτικόλεξο.

Το WUD σημαίνει:

Τι κάνεις?

Αυτή είναι μια φράση / ερώτηση αργαλειών που χρησιμοποιείται αντί για το γραμματικά σωστό, "Τι κάνεις;" Η λέξη "είναι" αφήνεται για σύντομη και απλότητα.

Πώς χρησιμοποιείται το WUD

Το WUD χρησιμοποιείται συνήθως στην αρχή μιας συνομιλίας στο διαδίκτυο ή μέσω κειμένου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει μια συζήτηση και να πάρει την μπάλα τροχαίο ή λίγο μετά τη συζήτηση έχει αρχίσει να συνεχίσει να πηγαίνει.

Η χρήση του WUD είναι ένα από τα ευκολότερα ακρωνύμια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείξετε ενδιαφέρον για το άλλο πρόσωπο / άτομα που συμμετέχουν στη συζήτηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για να τη διατηρήσει βασική ή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες λέξεις / φράσεις για την αναγνώριση περιβάλλοντος.

Το WUD μπορεί ή δεν μπορεί να συνοδεύεται από ένα ερωτηματικό στο τέλος. Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι το ερωτηματικό, πρέπει πάντα να χρησιμοποιηθεί ως ερώτηση.

Παραδείγματα χρήσης WUD

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: " Hey"

Φίλος # 2: " Yo"

Φίλος # 1: "Wud"

Φίλος # 2: "Nmu;"

Εδώ είναι ένα εξαιρετικά βασικό παράδειγμα για το πώς μια συζήτηση κειμένου μπορεί να ξεκινήσει μεταξύ δύο φίλων. Αφού έρθει σε επαφή, ο Φίλος # 1 προσπαθεί να κρατήσει τη συζήτηση σε εξέλιξη χρησιμοποιώντας το WUD για να ρωτήσει το Friend # 2 σε ποια στιγμή βρίσκονται. Ο φίλος # 2 απαντά με το NMU , που σημαίνει τίποτα πολύ, εσύ;

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: " Wud μετά από 5 αύριο; Θέλετε να κρεμάσετε; "

Φίλος # 2: " Έχω δουλειά μέχρι τις 5:30, αλλά μετά από αυτό είμαι ελεύθερος να χαλαρώσω "

Αυτό το δεύτερο παράδειγμα δείχνει πώς μπορεί να επεκταθεί η ερώτηση WUD με πρόσθετες πληροφορίες. Ο φίλος # 1 δεν θέλει απλώς να μάθει τι κάνει το Friend # 2 αυτή τη στιγμή. θέλουν να ξέρουν τι θα κάνουν ειδικά μετά τις 5 το απόγευμα την επόμενη μέρα.

Παράδειγμα 3

Facebook κατάσταση ενημέρωση: "Αν u σκέφτομαι idk wud όταν u όπως το προφίλ μου pic τότε ur λάθος! Ξέρω ur συντριβή σε μένα?)"

Τέλος, αυτό το τελευταίο παράδειγμα δείχνει πώς μπορεί να χωρέσει το WUD σχεδόν οπουδήποτε σε μια πρόταση, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά. Αυτός ο χρήστης του Facebook επιλέγει να το χρησιμοποιήσει σε μια δήλωση if / then απευθείας πριν από ένα άλλο ακρωνύμιο - IDK , το οποίο σημαίνει "Δεν ξέρω".

WUD εναντίον WYD

Ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει ότι στο WUD, το γράμμα U χρησιμοποιείται για να αναπαριστά τη λέξη αντί να ακολουθήσετε το πρότυπο των λέξεων χρησιμοποιώντας το πρώτο γράμμα της λέξης που αντιπροσωπεύει. Αν συνέβαινε αυτό, το ακρωνύμιο θα ήταν η WYD.

Αποδεικνύεται ότι τόσο το WUD όσο και το WYD είναι ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται εξίσου στο κείμενο που μιλούν και στο διαδίκτυο, και τα δύο αποτελούν το ίδιο πράγμα. Το ακρωνύμιο που ένα άτομο επιλέγει να χρησιμοποιήσει πραγματικά έρχεται μόνο σε ένα θέμα προσωπικής προτίμησης, ή το ακρωνύμιο που είναι πιο εύκολο να ερμηνεύσει σωστά.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να συγχέονται από το U στη μέση του αρκτικόλεξου αφού δεν ακολουθεί το πρώτο γράμμα των δύο άλλων λέξεων, οπότε η WYD θα ήταν το καλύτερο ακρωνύμιο που θα χρησιμοποιούσε. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο συνηθισμένοι να βλέπουν τη λέξη που αντικαταστήσατε με το γράμμα U που WUD θα τους έδινε περισσότερη λογική.

Παρόμοια Ακρωνύμια με την WUD / WYD

Πολλά άλλα ακρωνύμια ακολουθούν το ίδιο πρότυπο πρώτου γράμματος λέξεων και στυλ αργαλειών ως WUD και WYD. Αυτά περιλαμβάνουν:

WYM : Τι σημαίνει εσύ; ( Τι εννοείς;)

WYS: Τι λέτε; (Τι λες?)

WYW: Τι θέλετε; (Εσυ τι θελεις?)

WYN: Τι χρειάζεστε; (Τι χρειάζεσαι?)

WYA: Πού βρίσκεστε; (Που είσαι?)

WYG: Πού πηγαίνετε; (Πού πηγαίνεις?)

WYC: Γιατί φροντίζετε; (Γιατί ενδιαφέρεσαι?)