Τι είναι το Δωρεάν Λεξικό;

Το TheFreeDictionary.com είναι ένα απίστευτα χρήσιμο λεξικό, θησαυρός και εγκυκλοπαιδική τοποθεσία Web που συνδυάζει περιεχόμενο από μια μεγάλη ποικιλία πηγών στον Ιστό. Το TheFreeDictionary ανήκει στην Farlex, μια εταιρεία που κατέχει επίσης το The Free Library, Definition-Of.com, και αγοράζουμε ιστότοπους. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια καταπληκτική ποικιλία από ελεύθερους πόρους, οτιδήποτε από θησαυρό σε ιατρικό λεξικό σε όλα τα είδη διαφορετικών γλωσσικών πόρων σε ένα άρθρο της ημέρας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη ιστοσελίδα με αυτόν τον ιστότοπο, προσθέτοντας και αφαιρώντας μονάδες στη σελίδα ή προσθέτοντας ροές RSS από τους αγαπημένους σας ιστότοπους.

Διαθέσιμοι πόροι

Το TheFreeDictionary.com προσφέρει ένα χρήσιμο φάσμα πόρων για τους ερευνητές του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων λεξικών σε διάφορες γλώσσες, ιατρικά λεξικά, νομικά και οικονομικά λεξικά, αναζητήσεις ακρωνυμιών και πρόσβαση σε διάφορες διαφορετικές εγκυκλοπαιδικές πηγές. Το TheFreeDictionary.com είναι ένα λεξικό, ένας θησαυρός και μια εγκυκλοπαίδεια, όλα έσκαψαν σε έναν χρήσιμο πόρο.

Πώς να βρείτε αυτό που ψάχνετε

Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας στη γραμμή αναζήτησης του TheFreeDictionary.com και θα μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε με ελάχιστη αναστάτωση. Για πιο προηγμένες αναζητήσεις, κάντε κλικ στο ερωτηματικό δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των κουμπιών επιλογής κάτω από τη γραμμή αναζήτησης για να φιλτράρετε τις αναζητήσεις σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα στην οποία αναζητάτε. κάντε κλικ στο μικρό πληκτρολόγιο δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγια συγκεκριμένων γλωσσών σε δέκα διαφορετικές γλώσσες.

Διαθέσιμα πρόσθετα

Το TheFreeDictionary.com προσφέρει αρκετά χρήσιμα εργαλεία για χρήστες που αναζητούν στο Web, όπως μια δωρεάν γραμμή εργαλείων με επεκτάσεις, εφαρμογές για κινητά και τη δυνατότητα προσαρμογής της αρχικής σελίδας του TheFreeDictionary.com, αναδιατάσσοντας υπάρχουσες πληροφορίες ή προσθέτοντας το δικό σας περιεχόμενο από άλλες πηγές στον Ιστό.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο περιλαμβάνουν το χαρακτηριστικό της σημερινής γενεθλίων, την προσφορά της ημέρας, τη σημερινή διακοπή, τον καιρό, ένα παιχνίδι αντιστοιχίας που βασικά δοκιμάζει το λεξιλόγιό σας και φυσικά κάθε είδος λεξικού που θα μπορούσατε να φανταστείτε, Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ελληνικά, Αραβικά, Πολωνικά, Τουρκικά, Ρωσικά. καθώς και πηγές ιατρικού, νομικού και οικονομικού λεξικού, συντομογραφίες, ιδιωματισμοί και μάλιστα βιβλιοθήκη αναφοράς βιβλιογραφίας.

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί επίσης ως μηχανή αναζήτησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν όχι μόνο τη δέσμη πόρων του Free Dictionary, αλλά και το Google και το Bing. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω λέξης-κλειδιού, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το "Ξεκινά με", "Τελεί με" ή απλά πληκτρολογήστε κείμενο. Οι δυνατότητες προηγμένης αναζήτησης είναι διαθέσιμες εδώ. αλλά όχι απαραίτητα: Πληκτρολόγησα σε μια απλή αναζήτηση (ερώτημα: "ποίημα αγάπης") και έλαβα έξυπνα αποτελέσματα, όπως ποίηση, παραδείγματα γνωστών ποίησης και συγγραφέων, τους πιο γνωστούς όρους της αγγλικής λογοτεχνίας που σχετίζονται με την ποίηση. μεγάλη ποικιλία ποιητών με συνδέσμους στο σώμα τους. Πολύτιμος πόρος!