Θα έπρεπε να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο;

Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο;

Μερικές φορές αυτό που είναι παλιό και χρησιμοποιημένο δημιουργεί νέα έκκληση στους λάτρεις όλων των εποχών vintage. Η ιδέα της αγοράς των χρησιμοποιημένων κινητών τηλεφώνων και των ανακαινισμένων κινητών τηλεφώνων μπορεί να σας ταιριάζει είτε σαν γυαλιστερό παντόφλο είτε να θυμίζει ανεκπλήρωτα συναισθήματα μη ισορροπίας στο πιο αιμορραγικό άκουσμα. Επειδή είναι σήμερα η συνήθης πρακτική για τους μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας να εγγυηθούν προϊόντα με πολιτικές επιστροφής 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις, ο νόμος δεν μπορεί να ταξινομήσει ένα τηλέφωνο ως "νέο" εάν επιστρέψει για οποιονδήποτε λόγο στο χρονικό αυτό παράθυρο. Αυτή η κατηγορία των χρησιμοποιημένων τηλεφώνων είναι συχνά εφευρέθηκε "τύψεις αγοραστών". Έτσι πότε είναι σωστό για σας να αναβιώσει το προηγούμενο νέο κινητό τηλέφωνο κάποιου άλλου και να το φτιάξετε το δικό σας ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο; Πότε είναι λάθος; Τι προειδοποιήσεις θα πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε την παλιότερη τηλεφωνική βύθιση; Πού θα πρέπει να κοιτάξετε να αγοράσετε ένα; Αυτός είναι ο οδηγός σας σε αυτές τις ερωτήσεις.

Συμβουλή: Όλες οι παρακάτω πληροφορίες πρέπει να ισχύουν για όλους τους κατασκευαστές κινητών συσκευών (iPhone και Android) ανεξάρτητα από την εταιρεία που κάνει το τηλέφωνο Android σας, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Πότε να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο

Ο πρώτος παράγοντας που σας προσκαλεί σε ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να είναι η εξοικονόμηση κόστους. Ένα χρησιμοποιημένο κινητό τηλέφωνο θα είναι σχεδόν σίγουρα φθηνότερο από ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Εάν δεν είναι, σκοντάψτε σιωπηλά για τον εαυτό σας και κοιτάξτε αλλού. Στην ηλεκτρονική των καταναλωτών, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αν πληρώνετε για κάτι που κάποιος άλλος έχει ήδη αγαπήσει, που χρησιμοποιείται για μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια επέστρεψε ή και κακοποιηθεί, ένα δεύτερο χέρι τηλέφωνο πρέπει να έρθει με πτώση των τιμών. Ένας άλλος λόγος για ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο μπορεί να είναι σωστό για είστε αν πιστεύετε στη δύναμη των μικρών αποφάσεων που έχουν αντίκτυπο στον πλανήτη γενικότερα. Με τη ζεστή πράσινη κίνηση της δεκαετίας, η αγορά ενός ανακαινισμένου κινητού τηλεφώνου το κρατά έξω από τους χώρους υγειονομικής ταφής. Αν η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ένας παράγοντας που παρακινεί τον εαυτό σας, ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας αυτής της απόφασης θα μπορούσε να είναι ακριβώς το κάρμα που ζητάτε. οι εταιρείες αυτές τις μέρες έχουν αναπτυχθεί έντονα με τον πλανήτη-ζημιογόνο χαρακτήρα εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων που καταλήγουν τακτικά σε χώρους υγειονομικής ταφής. Έχουν επιτεθεί στο πρόβλημα μέσω της ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων.

Ακόμα, αγοράζοντας ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο σημαίνει ότι έχετε κάνει το μέρος σας για να εγγυηθεί ότι ένα τηλέφωνο δεν θα λασκάρει το έδαφός μας στον κόσμο. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο μπορεί να είναι "είναι εκτός στυλ, αλλά θέλω οπωσδήποτε "παράγοντας. Πείτε το τηλέφωνό σας να αισθάνεται σαν το σπίτι και τελικά κλωτσάει τον κάδο. Πείτε ότι απλά θέλετε το ίδιο τηλέφωνο ξανά επειδή το ξέρετε, αισθάνεστε δεσμευμένο σε αυτό και δεν θέλετε να αποσυνδέσετε τη σχέση. Ενώ το μοντέλο του τηλεφώνου μπορεί να έχει αντικατασταθεί από συσκευές που έχουν φουσκώσει και φανταχτερά, η αγορά ανακαινισμένων μπορεί να σας επιτρέψει να γυρίσετε πίσω χρόνο και να βρείτε ξανά τον παλιό σας φίλο. Οι ηλικιωμένοι πελάτες που απολαμβάνουν την παράκαμψη της αλλαγής και έχουν μια δύσκολη στιγμή με την τεχνολογία μπορεί να βρουν αυτόν τον λόγο ελκυστικό.

Όταν δεν πρέπει να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο τηλέφωνο

Αν είστε ο τύπος του καταναλωτή που αντικαθιστά πάντα το κινητό σας τηλέφωνο κάθε χρόνο ή έτσι επειδή τα νέα χαρακτηριστικά είναι ο καλύτερος φίλος σας, η αγορά ανακαινισμένο μπορεί να σας κάνει να μην σας παρακαλώ. Παρόλο που η αγορά σας θα μπορούσε να είναι σχετικά νέα σε σύγκριση με αυτά που υπάρχουν εκεί στην αγορά, ίσως εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι δεν είναι αρκετά νέα.

Ένας άλλος λόγος που αγοράζετε ανακαινισμένο δεν μπορεί να είναι η γυάλινη παντόφλα σας όταν - αν και πληρώνετε λιγότερα - δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πάρετε έναν ποιοτικό κίνδυνο. Ένα ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο συνήθως επιστρέφεται σε έναν κατασκευαστή εντός 30 ημερών από τη χρήση λόγω κάποιας που άλλαξε το μυαλό τους, άλλαξε την κατάστασή τους ή μια συσκευή all-out δυσλειτουργία. Ανακαινισμένα κινητά τηλέφωνα έρχονται συνήθως είτε με εγγύηση είτε "προσπαθώ μου καλύτερη δέσμευση "ότι το τηλέφωνο έχει αποκατασταθεί στη νέα κατάσταση ακριβώς όπως όταν εγκατέλειψε αρχικά το εργοστάσιο. Η ποιότητα της αποκατάστασης εξαρτάται συχνά από τον λόγο για τον οποίο επιστράφηκε το τηλέφωνο και από το πόσο καλά ο πωλητής όντως αποκατέστησε το προϊόν.Αν το κινητό σας τηλέφωνο χρειάζεται απολύτως να λειτουργεί ως αξιοπιστία όσο ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει κάθε μέρα και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ακόμη και ένα ενιαίο iota δυσλειτουργίας που είναι δυνατό στον ανανεωμένο κόσμο του τηλεφώνου, ο κίνδυνος μπορεί να μην αξίζει την ανταμοιβή για σας.

Κόκκινες σημαίες να αναζητήσουν όταν αγοράζουν ανακατασκευασμένα κινητά τηλέφωνα

Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να είναι στο μυαλό σας κατά την αγορά ανακαινισμένο είναι ποιος έχει ανακαινιστεί από. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία; Έχουν ένα καλό ιστορικό; Έχετε άλλους πελάτες ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι με τα ανακαινισμένα προϊόντα τους; Ακριβώς όπως αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μην φοβάστε να κάνετε κάποια εργασία εδώ.

Ο πωλητής από τον οποίο αγοράζετε θα πρέπει να είναι σε θέση να σας πείσει γιατί η μείωση των τιμών που λαμβάνετε από ένα χρησιμοποιημένο κινητό τηλέφωνο έρχεται ακόμα με σταθερή ποιότητα που θα σας κρατήσει στο μέλλον. Αν δεν αποκαλύψουν τη διαδικασία για την επαγγελματική αποκατάσταση του τηλεφώνου, έχουν κάτι να κρύψουν.

Μια άλλη ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε όταν εξετάζετε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο αφορά την εγγύησή του. Τα νέα τηλέφωνα έρχονται πάντα με εγγυήσεις, οπότε γιατί δεν πρέπει να ανακαινιστούν επαγγελματικά τα τηλέφωνα; Ενώ θα βρείτε πιθανώς τις εγγυήσεις στο ανακαινισμένο κινητό τηλέφωνο να είναι πιο αδύναμη και μικρότερη, σιγουρευτείτε ότι καλύπτεται για μια λογική χρονική περίοδο και δεν αγοράζετε φθηνότερο προϊόν που έχει την ευπάθεια να είναι νεκρός κατά την άφιξη.Για παράδειγμα , τα νέα τηλέφωνα μπορεί να έρθουν με εγγύηση ενός έτους ενώ ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο μπορεί να έχει μόνο 90 ​​ημέρες εγγύησης ή καθόλου. Να είστε προσεκτικοί εδώ, να ρωτήσετε την ερώτηση εγγύησης και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε τι εισέρχεστε.

Πού να αγοράσετε ανακατασκευασμένα κινητά τηλέφωνα

Πολλοί ασύρματοι μεταφορείς προσφέρουν ανακαινισμένα τηλέφωνα άμεσα ως έναν τρόπο να ξεφορτωθούν τα παλαιότερα αποθέματα και να ανακτήσουν κάποια μετρητά αντί να πάρουν μια πλήρη απώλεια. Χτυπήστε αυτό τον σύνδεσμο AT & T, για παράδειγμα, για να δείτε "ανανεώσεις εκπτώσεων" σε μερικές από τις απογραφές του. Αυτά τα τηλέφωνα κυμαίνονται από $ 40 έως $ 150 από τις τιμές των νέων τηλεφώνων. Εκτός από την αγορά ανακαινισμένων τηλεφώνων σε ασύρματους μεταφορείς απευθείας, πολλές ανεξάρτητες εταιρείες που υπάρχουν ρητά για το σκοπό αυτό. Οι πελάτες έχουν απολαύσει εμπειρίες ποιότητας από την ReCellular, για παράδειγμα, "Η κορυφαία επιχείρηση αειφορίας στον κόσμο". Μπορείτε να αγοράσετε ανακαινισμένα και χρησιμοποιημένα τηλέφωνα, να πουλήσετε τα χρησιμοποιημένα τηλέφωνα και ακόμη και να δωρίσετε χρησιμοποιημένα τηλέφωνα στο ReCellular.

Επιπλέον, PhoneDog.com έχει μια ποιοτική αγορά κινητού τηλεφώνου για την αγορά και πώληση των χρησιμοποιημένων τηλεφώνων. Το CellularCountry.com προσφέρει επίσης ποιοτικά κινητά τηλέφωνα για διάφορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αλλά γνωρίζετε ότι έχετε μόνο μια εγγύηση 30 ημερών. Τέλος, η WirelessGalaxy.com είναι μια άλλη επιλογή για ανακαινισμένα κινητά τηλέφωνα, ενώ το RefurbDepot.com είναι εργοστάσιο-απευθείας κατάστημα πώλησης για τα ανακαινισμένα τηλέφωνα σε κρεατικά εκπτώσεις.