Πώς να κάνετε αυτόματη κλήση επεκτάσεων στο Android

Εάν καλείτε πολλές διαφορετικές επιχειρηματικές επαφές κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας, ίσως καταλάβετε την απογοήτευση που πρέπει να προσπαθήσετε να θυμηθείτε δεκάδες αριθμούς επέκτασης . Για μένα, αυτό περιλάμβανε μια βιαστική αναζήτηση για μια λίστα με αριθμούς επέκτασης που σημειώθηκαν σε ένα κομμάτι χαρτί ή, αν βγήκαν από το γραφείο, χάθηκαν αρκετά λεπτά για να ακούσουν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα. Αλλά αυτό ήταν πριν ανακάλυψα αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό Android .

Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται εδώ και θα μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε αριθμούς επέκτασης στον αριθμό τηλεφώνου των επαφών και να το καλέσετε αυτόματα όταν πραγματοποιείτε μια κλήση. Ναι, αυτό είναι σωστό, και εσείς μπορεί να κυλήσει αντίο στη λίστα σας επέκτασης.

Σημείωση: Υπάρχουν δύο ελαφρώς διαφορετικές μέθοδοι για την προσθήκη αριθμών επέκτασης στις επαφές σας. Ποια μέθοδος επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το αν μπορείτε να εισάγετε την επέκταση μόλις απαντηθεί η κλήση ή αν πρέπει να περιμένετε να τελειώσει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα. Είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και τις δύο μεθόδους σε κάποιο σημείο, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσετε για κάθε επαφή.

01 από 05

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο παύσης

Φωτογραφία © Russell Ware

Αυτή η μέθοδος προσθήκης αριθμών επέκτασης στον αριθμό τηλεφώνου μιας επαφής πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου ο αριθμός επέκτασης μπορεί κανονικά να εισαχθεί μόλις απαντηθεί η κλήση.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή επαφών στο τηλέφωνό σας Android και βρείτε την επαφή στον αριθμό του οποίου θέλετε να προσθέσετε μια επέκταση. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τη λίστα επαφών μέσω του τηλεφωνικού επιλογέα.

2. Για να επεξεργαστείτε μια επαφή, αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το όνομά τους μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού ή ανοίξτε τη σελίδα πληροφοριών επαφών τους και στη συνέχεια επιλέξτε Επεξεργασία επαφής.

02 του 05

Εισαγωγή του συμβόλου παύσης

Φωτογραφία © Russell Ware

3. Αγγίξτε την οθόνη στο πεδίο αριθμού τηλεφώνου, βεβαιώνοντας ότι ο δρομέας βρίσκεται στο τέλος του αριθμού τηλεφώνου. Εμφανίζεται το πληκτρολόγιο οθόνης .

4. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο Android, εισαγάγετε ένα κόμμα ακριβώς δεξιά από τον αριθμό τηλεφώνου (σε μερικά πληκτρολόγια, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S3 που εμφανίζεται εδώ, θα εμφανιστεί αντί για το κουμπί "Παύση").

5. Μετά το κόμμα ή παύση, χωρίς να αφήσετε κενό, πληκτρολογήστε τον αριθμό επέκτασης για την επαφή. Για παράδειγμα, εάν ο αριθμός είναι 01234555999 και ο αριθμός επέκτασης είναι 255, ο πλήρης αριθμός πρέπει να μοιάζει με 01234555999,255 .

6. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες επαφών. Την επόμενη φορά που θα καλέσετε την επαφή, ο αριθμός προέκτασης θα καλείται αυτόματα μόλις απαντηθεί η κλήση.

03 του 05

Αντιμετώπιση προβλημάτων της μεθόδου παύσης

Φωτογραφία © Russell Ware

Όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο παύσης , μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επέκταση καλείται πολύ γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι το αυτοματοποιημένο σύστημα τηλεφώνου που καλείτε δεν το εντοπίζει. Κανονικά, όταν χρησιμοποιούνται αυτοματοποιημένα τηλεφωνικά συστήματα, η κλήση απαντά σχεδόν αμέσως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, το τηλέφωνο μπορεί να χτυπήσει μία ή δύο φορές πριν από τη λήψη του αυτοματοποιημένου συστήματος.

Εάν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε να εισάγετε περισσότερα από ένα κόμματα μεταξύ του αριθμού τηλεφώνου και του αριθμού επέκτασης. Κάθε κόμμα πρέπει να προσθέσει μια παύση δύο δευτερολέπτων πριν από την κλήση του αριθμού επέκτασης.

04 του 05

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αναμονής

Φωτογραφία © Russell Ware

Αυτή η μέθοδος προσθήκης αριθμού επέκτασης στον αριθμό τηλεφώνου μιας επαφής θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου ο αριθμός επέκτασης δεν μπορεί κανονικά να εισαχθεί μέχρι να ακούσετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα.

1. Όπως και με την προηγούμενη μέθοδο, ανοίξτε την εφαρμογή επαφών στο τηλέφωνό σας Android και βρείτε την επαφή του οποίου θέλετε να προσθέσετε μια επέκταση. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τη λίστα επαφών μέσω του τηλεφωνικού επιλογέα.

2. Για να επεξεργαστείτε μια επαφή, αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το όνομά τους μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού ή ανοίξτε τη σελίδα πληροφοριών επαφών τους και στη συνέχεια επιλέξτε Επεξεργασία επαφής.

05 του 05

Εισαγωγή του σύμβολο αναμονής

Φωτογραφία © Russell Ware

3. Αγγίξτε την οθόνη στο πεδίο αριθμού τηλεφώνου, βεβαιωθείτε ότι ο κέρσορας βρίσκεται στο δεξιό άκρο του αριθμού τηλεφώνου. Εμφανίζεται το πληκτρολόγιο οθόνης.

4. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο Android, εισάγετε ένα μόνο ερωτηματικό αμέσως στα δεξιά του αριθμού τηλεφώνου. Ορισμένα πληκτρολόγια, συμπεριλαμβανομένου του ενός στο Galaxy S3, θα έχουν ένα κουμπί "αναμονής" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού.

5. Μετά το ερωτηματικό, χωρίς να αφήσετε χώρο, πληκτρολογήστε τον αριθμό επέκτασης για την επαφή. Για παράδειγμα, εάν ο αριθμός είναι 01234333666 και ο αριθμός επέκτασης είναι 288, ο πλήρης αριθμός πρέπει να μοιάζει με 01234333666 · 288 .

6. Όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο αναμονής, μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στην οθόνη όταν ολοκληρωθεί το αυτοματοποιημένο μήνυμα. Αυτό θα σας ρωτήσει αν θέλετε να καλέσετε τον αριθμό επέκτασης, δίνοντάς σας την επιλογή να προχωρήσετε ή να ακυρώσετε την κλήση.

Δεν χρησιμοποιείτε το Android;

Αυτές οι μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε αριθμούς επέκτασης σε επαφές σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο κινητού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του iPhone και των περισσότερων συσκευών Windows Phone 8 . Τα ακριβή βήματα θα διαφέρουν, αλλά ισχύουν οι βασικές πληροφορίες.