Συχνές ερωτήσεις για το Smartphone του Android

Εάν είστε εντελώς νέοι στη χρήση smartphone Android ή ακόμα και αν σκέφτεστε μόνο να αναβαθμίσετε το χαρακτηριστικό σας τηλέφωνο σε κάτι λίγο πιο ισχυρό και ενημερωμένο, πιθανότατα έχετε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το είδος του τηλεφώνου που κουνάει γύρω στο κεφάλι σας . Μετά από πολλά χρόνια που είναι το ανεπίσημο Android know-it-all στους φίλους μου, την οικογένειά μου και ακόμα και τις γνωριμίες μου, μου φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που τίθενται ξανά και ξανά. Αυτή η λίστα δεν είναι μια εξαντλητική Q και A στα τηλέφωνα Android, αλλά σίγουρα θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικά από αυτά τα ερωτήματα για αρχάριους που ίσως έχετε.

1. Τι είναι το Android;

Το μεγάλο! Η ερώτηση που έχω ρωτήσει περισσότερες φορές από ό, τι πιθανότατα οποιοδήποτε άλλο όταν πρόκειται για μιλάμε για smartphones. Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας που ανήκει στην Google και χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές smartphone ως λογισμικό συστήματος στις συσκευές τους. Ο ευκολότερος τρόπος να κατανοήσετε τι σημαίνει αυτό είναι να συγκρίνετε το smartphone σας με τον οικιακό υπολογιστή. Ο υπολογιστής μπορεί να κατασκευαστεί από την Dell ή το Mesh, αλλά το λειτουργικό σύστημα (Windows), το οποίο κατασκευάζει η Microsoft, είναι αυτό που μετατρέπει από μια συλλογή από μαύρα κουτιά σε ένα χρήσιμο εργαλείο, συνδέοντας τα στοιχεία που βλέπετε στην οθόνη με το εσωτερικό του υλικού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Android εδώ .

2. Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές;

Μια σχεδόν αδύνατη ερώτηση για απάντηση, καθώς εξαρτάται εντελώς από το τι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για το smartphone σας. Οι εφαρμογές που είναι οι καλύτερες για μένα, πιθανότατα δεν πρόκειται να είναι οι εφαρμογές που είναι οι καλύτερες για εσάς. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που όλοι φαίνεται να χρησιμοποιούν, όπως το Facebook και το Twitter. Γενικά, ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε εφαρμογές είναι είτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για λίγο και να επεξεργαστείτε αν υπάρχει κάτι που λείπει από αυτό που θέλετε να κάνετε και, στη συνέχεια, αναζητήστε μια εφαρμογή που το κάνει ή συζητώντας με τους φίλους σας που χρησιμοποιήστε επίσης το Android. Εάν οι περισσότεροι φίλοι σας χρησιμοποιούν το WhatsApp Messenger και το SnapChat, είναι λογικό να τα δοκιμάσετε επίσης.

3. Έχουν όλες οι συσκευές Smartphone οθόνη αφής;

Τεχνικά, όχι. Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία έχει μια χωρητική οθόνη αφής αυτές τις μέρες. Μια οθόνη αφής θεωρείται συχνά ως βασικό χαρακτηριστικό σε αυτό που κάνει ένα smartphone ένα smartphone. Η BlackBerry, η Nokia και αρκετοί άλλοι κατασκευαστές παράγουν τηλέφωνα που θα πέσουν στην κατηγορία smartphone (με προηγμένες λειτουργίες όπως email, browser κ.λπ.), αλλά δεν διαθέτουν οθόνη αφής ή τουλάχιστον ένα φυσικό πληκτρολόγιο ως εναλλακτική είσοδο μεθόδου σε μια χωρητική οθόνη .

4. Χρειάζομαι πραγματικά έναν Λογαριασμό Google;

Θα χρειαστεί να εισαγάγετε λεπτομέρειες ενός υπάρχοντος λογαριασμού Google ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης σχεδόν όλων των τηλεφώνων Android. Αν έχετε λογαριασμό Gmail, YouTube ή Picasa ή λογαριασμό για κάποιο από τα άλλα δημοφιλή προϊόντα Google, έχετε ήδη τα στοιχεία σύνδεσης που χρειάζεστε. Η Google μετεδέχθη όλους τους ξεχωριστούς λογαριασμούς προϊόντων σε έναν ενιαίο ενοποιημένο λογαριασμό πριν από αρκετά χρόνια. Χωρίς λογαριασμό Google, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από όλες τις χρήσιμες εφαρμογές που είναι προ-εγκατεστημένες σε όλα τα τηλέφωνα Android και καθώς διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, φαίνεται ανόητο να το κάνετε αυτό πρόβλημα.

5. Είναι τα widgets όπως οι εφαρμογές;

Όχι πραγματικά. Παρόλο που κάποια widget φαίνεται να έχουν αυτόνομες λειτουργίες (όπως το ρολόι ή το widget συναγερμού), πάντοτε συνδέονται με μια πλήρη εφαρμογή ή μια ρύθμιση συστήματος, επιτρέποντάς σας να βλέπετε ενημερώσεις ή ειδοποιήσεις από την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε πλήρως. Το widget ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα, μπορεί να ρυθμιστεί για να εμφανίσει είτε το πιο πρόσφατο μήνυμα είτε τους τίτλους των τελευταίων πέντε μηνυμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα αν έχετε σημαντικά μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σκεφτείτε widgets ως διαδραστικές συντομεύσεις αρχικής οθόνης.

6. Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο Android;

Και πάλι, είναι δύσκολο να συστήσει κάποιον συγκεκριμένο ακουστικό σε κάποιον χωρίς να ξέρει τι σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει. Εάν θέλετε κάτι που θα παίξει με όλα τα μέσα σας με ευκολία, πηγαίνετε για κάτι με μια μεγάλη οθόνη και καλό επεξεργαστή όπως το Galaxy S4 ή το HTC One . Αν η κύρια ανησυχία σας είναι μια καλή φωτογραφική μηχανή, επιλέξτε μία από τις σειρές Nokia Lumia ή το Zoom Galaxy. Όπως και με τις εφαρμογές, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ρωτήσετε τους φίλους σας γιατί αγαπούν τα τηλέφωνά τους και να δουν αν οι ανάγκες σας ταιριάζουν.