Προσθήκη επαφών στη Viber

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσθέσετε επαφές στη Viber

Η Viber ενσωματώνεται αυτόματα με τη λίστα επαφών στα περισσότερα τηλέφωνα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσθέσετε όποιον δεν υπάρχει ήδη στην υπάρχουσα λίστα επαφών σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Viber.

Προσθήκη μιας επαφής από την οθόνη πληροφοριών Viber

Αν το άτομο που θέλετε να προσθέσετε στις επαφές σας Viber χρησιμοποιεί ήδη Viber, μπορείτε να τραβήξετε την οθόνη info του Viper του ατόμου και να τα προσθέσετε.

  1. Στο Viber, ανοίξτε την οθόνη πληροφοριών της επαφής .
  2. Αγγίξτε το κουμπί Προσθήκη επαφής , το οποίο είναι ένα σύμβολο συν στο iOS και ένα άτομο με εικονίδιο με συν το σύμβολο συν στα τηλέφωνα Android.
  3. Εισαγάγετε ένα εναλλακτικό όνομα για την επαφή, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα που εισήγαγε η επαφή στην οθόνη πληροφοριών.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος σημάτων στο Android ή επιλέξτε Αποθήκευση σε iPhone για να προσθέσετε το άτομο στη λίστα επαφών σας.

Μη αυτόματη προσθήκη επαφής από το τηλέφωνο Android ή iOS

Αν το άτομο δεν είναι ήδη μέλος, μπορείτε να εισάγετε τις πληροφορίες σας με μη αυτόματο τρόπο στο τηλέφωνό σας.

  1. Ανοίξτε την οθόνη Viber Contacts .
  2. Αγγίξτε το κουμπί Προσθήκη επαφής , το οποίο είναι ένα σύμβολο συν στο iOS και ένα άτομο με εικονίδιο με συν το σύμβολο συν στα τηλέφωνα Android .
  3. Καταχωρίστε τις πληροφορίες και τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου χρησιμοποιώντας τη διεθνή μορφή. Συμπεριλάβετε τον κωδικό περιοχής και τον διεθνή κώδικα που προηγείται με ένα σύμβολο +. Η Viber χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου για να τα αναγνωρίσει σε όλο τον κόσμο.
  4. Πατήστε Συνέχεια ή Τέλος .
  5. Επιλέξτε το Check Mark στο Android ή πατήστε Αποθήκευση στο iOS .

Εάν η νέα επαφή σας δεν είναι ακόμα χρήστης Viber, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαφή χρησιμοποιώντας τη Viber εκτός εάν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής της εφαρμογής για κλήση. Αυτή η υπηρεσία ονομάζεται Viber Out . Πρώτα αγοράζετε πίστωση για το λογαριασμό σας και πραγματοποιείτε μια κλήση. Εάν η επαφή σας δεν χρησιμοποιεί Viber, καλέστε τους να το κάνουν. Περιηγηθείτε στη λίστα επαφών στο Viber, η οποία σας δίνει πλήρη λίστα όλων των χρηστών Viber (και μη Viber). Επιλέξτε τον χρήστη και μεταβείτε στη σελίδα επαφών του. Κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσκληση . Η Viber κάνει το υπόλοιπο και στέλνει μια πρόσκληση με την οποία ζητά από το άτομο να εγκαταστήσει την εφαρμογή για λογαριασμό σας.

Αν το άτομο είναι ήδη χρήστης Viber, θα πρέπει να δείτε ένα μικρό πορφυρό σήμα τηλεφώνου με το Viber γραμμένο σε αυτό και την εικόνα προφίλ του Viber. Στη σελίδα τους εμφανίζονται όλες οι επιλογές επικοινωνίας με την επαφή.

Άλλοι τρόποι για να μπείτε σε επαφές Viber

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μπείτε σε επαφές Viber.