Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σακραμέντο προσφέρει ένα εργαστήριο εκτύπωσης 3D

Σύντομη σειρά προφίλ σε τοπικές βιβλιοθήκες που προσφέρουν εκτύπωση 3D

Οι 3D εκτυπωτές κινούνται σε σχεδόν ταχύτητα φωτός, φαίνεται, από την άποψη της ανάπτυξής τους. Δύο από τις θετικές πτυχές είναι ότι η ποιότητα συνεχίζει να αυξάνεται και οι τιμές συνεχίζουν να μειώνονται. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αγοράσουν, το οποίο είναι κατανοητό. Έτσι, ξεκίνησα μια λίστα τρισδιάστατης εκτύπωσης στις δημόσιες βιβλιοθήκες, ώστε να μπορείτε να βρείτε, τουλάχιστον στις Η.Π.Α. για να ξεκινήσετε, έναν εκτυπωτή 3D χαμηλού κόστους κοντά σας.

Κάθε λίγες εβδομάδες εργάζομαι σε ένα πιο εμπεριστατωμένο προφίλ για μια συγκεκριμένη βιβλιοθήκη, για να σας δώσω μια αίσθηση του τι είναι διαθέσιμο και για να σας δώσει έναν πόρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τη δημόσια βιβλιοθήκη σας να αποφασίσει να προσθέσετε έναν 3D εκτυπωτή .

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Σακραμέντο διαθέτει ένα Εργαστήριο Τρισδιάστατης Εκτύπωσης στον κλάδο της Arcade. Το εργαστήριο στεγάζεται σε μια περιοχή που ονομάζεται "The Design Point". Διαθέτει τρεις εκτυπωτές 3D (3 μηχανές Makerbot Replicator 2, 1 PrintrBot Jr.) και υπολογιστές με το λογισμικό AutoCAD και Photoshop. Αυτός ο εξοπλισμός, τα βιβλία και ο προγραμματισμός Σχεδιασμού Spot έγιναν διαθέσιμα με χρηματοδότηση που παρέχεται από επιχορήγηση από την κρατική βιβλιοθήκη της Καλιφόρνια. Ο στόχος αυτής της νέας περιοχής που επικεντρώνεται στην τεχνολογία 3D προορίζεται να εμπνεύσει ένα νέο σχέδιο ενδιαφέροντος για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Οι δύο εκτυπωτές 3D, όπως αυτοί στο The Design Spot, χρησιμοποιούν υλικό PLA. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με διάφορα υλικά στο LINK LINK, αλλά το PLA (Πολυγαλακτικό Οξύ) είναι ένα βιοπλαστικό που παράγεται από καλαμπόκι και έτσι ανακυκλώνεται. Η βιβλιοθήκη δεν χρεώνει για εκτυπώσεις 3D, σε χρόνο συμπίεσης. Όπως συμβαίνει με πολλές δημόσιες τοποθεσίες, υπάρχουν όρια σε ό, τι μπορείτε να εκτυπώσετε. Πάντως, ελέγχετε πάντοτε με οποιοδήποτε κοινό εργαστήριο εκτύπωσης 3D πριν ξεκινήσετε την εκτύπωση.

Το Design Point προσφέρει τάξεις στο 3D Design για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των δημόσιων βιβλιοθηκών που προσφέρουν χώρους δημιουργίας και εργαστήρια 3D εκτύπωσης, αλλά δεν είναι πάντα μια εύκολη υπηρεσία, οπότε αν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό σας ενθαρρύνω να σταματήσετε από την τοπική βιβλιοθήκη σας για να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Στη δημόσια λίστα της βιβλιοθήκης μου, ανέφερα την επίσκεψη στο Κέντρο Teen της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Ντιτρόιτ το οποίο φιλοξενεί έναν διαμορφωμένο χώρο δημιουργίας εφήβων / νέων ενηλίκων: Το ονομάζουν HYPE: Βοήθεια Νέων Excel. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η αποστολή τους είναι λίγο πιο ευρέως καθορισμένη πέρα ​​από την 3D εκτύπωση, κάτι που ακούω πολλές κοινότητες να μιλάνε. HYPE προσφέρει ένα Makerbot Replicator, καθώς και πολλά DIY ηλεκτρονικά πράγματα, επίσης: Raspberry Pi's, Arduinos και πολλά άλλα. Είναι τακτικοί χρήστες του Tinkercad, 123D Catch και άλλων εύχρηστων δωρεάν εφαρμογών που αγαπούν οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Οι δημόσιες βιβλιοθήκες είναι συχνά η πρώτη θέση που κάνουν οι άνθρωποι όταν προσπαθούν να μάθουν για μια νέα τεχνολογία. Έτσι, εάν είστε μέρος μιας προσπάθειας, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή, όπως θα ήθελα να ακούσω από ανθρώπους που οδηγούν σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουν ένα εργαστήριο παραγωγής ή 3D εργαστήριο εκτύπωσης στην κοινότητά τους. Η τρέχουσα λίστα μου έχει μόνο περίπου 25 ή 26 δημόσιες βιβλιοθήκες σε αυτήν και ξέρω ότι υπάρχουν περισσότεροι από εσάς εκεί έξω! Λάβετε επαφή κάνοντας κλικ στο όνομά μου στην παραπάνω γραμμή.