Από το κουτί: LulzBot Mini Ένα αληθινό πρωτάθλημα

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτόν τον 3D εκτυπωτή - από τα αντικείμενα Aleph

Ένας νέος 3D εκτυπωτής στο κατάστημα είναι πάντα διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ακόμα και όταν είναι απλώς δανειστής μέσων, καθώς αυτό το LulzBot Mini προέρχεται από τα αντικείμενα Aleph. Όπως ίσως κάθε ενήλικα παιδί που λαμβάνει ένα δροσερό κουτί-φορτίο εργαλείων, έθεσα στο άνοιγμα αμέσως.

Από τη διασκέδαση #Rocktopus στο ίδιο το κιβώτιο, όλη τη διαδρομή μέχρι την πρώτη εκτύπωση, τα αντικείμενα Aleph παρέχουν μια απρόσκοπτη, φιλική προς το χρήστη, απόλυτα εύκολη εμπειρία για το νέο ενθουσιώδη 3D εκτυπωτή. Ακριβώς έξω από το κουτί, όπως λέει και η παροιμία, αυτό το μηχάνημα είναι εκπληκτικό. Λεπτά συντονισμένο και έτοιμο για εκτύπωση. Έχω ακόμη τον κατάλογο ελέγχου, υπογεγραμμένος από έναν υπάλληλο, που εξέτασε διάφορες πτυχές πριν από τη ναυτιλία. Λατρεύω ότι ο πίνακας ελέγχου σας δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένης της ενεργής θερμοκρασίας του εξωθητή , του κλιπ εκτυπωτή κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής 3DRV, όταν ταξίδεψαμε στις ΗΠΑ σε ένα φωτεινό μπλε RV, για να πάρετε ένα παλμό στο ταχέως αναπτυσσόμενο φαινόμενο 3D εκτύπωσης. Είχα το δίκαιο μερίδιο του χρόνου μου με τους 3D εκτυπωτές κατά τη διάρκεια αυτού του 8-μηνών ταξίδι, ως επί το πλείστον που ανήκε σε όμοιους της Ford, GE, και περισσότερο από μερικούς makerspaces και hackerspaces.

Επί του RV, είχαμε ένα Stratasys Mojo που ήταν ένας εκτυπωτής ονείρου ειδικά σε σύγκριση με το MakerBot Cupcake και Rapman που είχα πίσω στο κατάστημα στο σπίτι μου. Είχα περάσει περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να βάλω τα τελευταία δύο για να εκτυπώσω από ό, τι έκανα στην πραγματικότητα εκτύπωση. Λυπημένος, αλλά αληθινός. Για να είμαστε δίκαιοι, οφειλόταν σε μια έλλειψη χρόνου να καλλιεργούμε με αγάπη τους παλιότερους τρισδιάστατους εκτυπωτές, δεδομένου ότι έχουν δώσει πολλούς χρήστες, πολλά ευτυχή μίλια από εξωθημένο νήμα ...

Ας επιστρέψουμε στο Lulzbot Mini . Αυτή είναι μια από τις πιο εύκολες ρυθμίσεις που έχω κάνει ποτέ. Ένα σύντομο φυλλάδιο με περίπου 11 μεγάλα βήματα και είχα τον εκτυπωτή να βουίζει στην πρώτη του εκτύπωση, την οποία φορτώνουν πολύ ευγενικά στο λογισμικό ανοικτής πηγής Cura για εσάς - το λογότυπο Aleph Objects και μασκότ - το #Rocktopus. 35 λεπτά αργότερα, το πρώτο σας 3D τυπωμένο μοντέλο είναι έτοιμο να αφαιρεθεί από το θερμαινόμενο κρεβάτι.

Εν πάση περιπτώσει, θα εκτιμούσα ότι πέρασα 10 λεπτά το βγάζω προσεκτικά από το κιβώτιο, άλλα 45 λεπτά σιγά-σιγά περνούν όλα τα βήματα (μετά από όλα, αυτό είναι ένα δάνειο - θέλετε να το αντιμετωπίσετε λίγο πιό τρυφερά από ό, τι κάνετε το "αυτοκίνητο μίσθωσης") και στη συνέχεια τα 35 λεπτά της πραγματικής εκτύπωσης.

Για να πάω από το μηδέν στο 3D τυπωμένο μοντέλο σε περίπου 90 λεπτά, θα έλεγα ότι είναι μάλλον εκπληκτικό. Οι σημαντικές προδιαγραφές για μένα περιλαμβάνουν ένα θερμαινόμενο κρεβάτι εκτύπωσης, ένα έτος υποστήριξης πελατών και ένα μικρό παράγοντα μορφής. Το Mini διαθέτει περιοχή εκτύπωσης 6 "x 6" x 6.2 "ενώ δεν είναι τεράστια, προσφέρει ένα μεγάλο όγκο για τους ιδιοκτήτες για πρώτη φορά και εκείνους που σχεδιάζουν να κάνουν μικρότερα κομμάτια σε τακτική βάση.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε (κάτι που κάνουν και στον ιστότοπο) - το LulzBot Mini ΔΕΝ έρχεται με οποιοδήποτε υλικό, οπότε φροντίστε να παραγγείλετε ένα καρούλι ή δύο από υλικό.

Στη σελίδα δεύτερη, μοιράζομαι κάποιες από τις προδιαγραφές από την τοποθεσία LulzBot απευθείας.

Συνολικά, αυτός ο εκτυπωτής είναι ένας γοητευτικός. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για τον πρώτο σας 3D εκτυπωτή, το LulzBot Mini είναι μια μηχανή που πρέπει να εξετάσετε. Σε $ 1.350,00, μπορεί να φανεί λίγο ψηλό για μερικούς στο πλήθος των DIY και των κατασκευαστών, αλλά είναι ένα κομψό, ανθεκτικό μηχάνημα που είναι κατασκευασμένο για να εντυπωσιάσει.

Μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές για τον εκτυπωτή LulzBot Mini 3D Printer

Εγγύηση και υποστήριξη

30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εγγύηση ενός έτους

Υποστήριξη πελατών ενός έτους

Πρόσθετη 1, 2 ή 3 χρόνια εγγύηση διαθέσιμη!

Εκτύπωση

Φυσικές διαστάσεις

Ηλεκτρικός

Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας