Προμηθευτές υλικών 3D και ενημερώσεις προϊόντων

Πού να αγοράσετε υλικά εκτύπωσης 3D στις ΗΠΑ

Η εκτύπωση https://store.makerbot.com/3D μπορεί να φανεί λίγο δαπανηρή όταν αρχίσετε να εξετάζετε τα υλικά. Από 10 έως 15 δολάρια ανά λίβρα (συνήθως σε μετρικά χιλιόγραμμα), ανάλογα με το πού αγοράζετε το τυπικό καρούλι νήματος ABS ή PLA.

Εάν κυνηγάτε γύρω, θα βρείτε χωρίς αμφιβολία κάποια μέρη τιμολογούν το νήμα τους για λιγότερο. Το τυπικό καρούλι ABS ή PLA θα σας κρατήσει για αρκετές 3D εκτυπώσεις. Όταν ξεκινάτε να ψάχνετε αγώγιμα ή μεταλλικά απορροφημένα ABS ή θερμοπλαστικά με βάση τις ίνες ξύλου, μπορεί να γίνει λίγο πιο ακριβό. Κάνετε μια αναζήτηση στο Google ή στο Amazon και θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα πωλητών και καταστημάτων. Ή, απλά δείτε τη λίστα μου εδώ.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές εκτυπωτών 3D πωλούν τα δικά τους υλικά, βελτιστοποιημένα στον εκτυπωτή τους, φυσικά, αλλά μπορείτε να αγοράσετε και στη δευτερογενή αγορά. Έχω μερικές εταιρείες εκτυπωτών που αναφέρονται εδώ, όπως Lulzbot, SeeMeCNC και Makerbot, για να αναφέρουμε μερικές.

Όπως ανέφερα παραπάνω, οι Walmart, Amazon, Ebay, Google Καταστήματα και πολλοί άλλοι έμποροι αποθηκεύουν και πωλούν υλικό 3D εκτυπωτή. Αυτά δεν είναι σε τάξη, αλλά θα πω ότι τα παιδιά στο Proto-paste (fun name) προσπαθούν να αναμειγνύουν νέα υλικά μαζί για να δώσουν στις 3D εκτυπώσεις σας διαφορετικό βλέμμα και αίσθηση.

  1. Πρωτόγαλα
  2. Monoprice ABS (διαθέσιμο PLA, επίσης)
  3. NinjaFlex
  4. Zen Toolworks Ευέλικτο
  5. Seacans. com
  6. FilaFlex
  7. 3D-Printer-Filaments.com
  8. GizmoDorks (κάνει ABS ενισχυμένο με ίνες ξύλου, λίγο τακτοποιημένο)
  9. FAIRWAGON.com
  10. 3D Hub εκτυπωτή
  11. Στοιχεία εκτυπωτή 3D
  12. Αφίνια
  13. BotMill
  14. LulzBot
  15. JustPLA
  16. SeeMeCNC
  17. MakerGear
  18. Makerbot

Όποτε ήταν δυνατόν, προσπάθησα να συνδεθώ απευθείας με τη σελίδα προϊόντων PLA ή ABS (ή και τα δύο). Όπως πάντα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με πινέζετε με προτάσεις και ιδέες για άλλους προμηθευτές. Αυτοί οι προμηθευτές υλικών 3D είναι κυρίως εκτυπωτές στυλ Fused Deposition Modeling (FDM), που θεωρούνται οι πιο συνήθεις 3D εκτυπωτές χόμπι και μικρών επιχειρήσεων, έτσι βλέπετε ABS και PLA ως τα κύρια υλικά. Ωστόσο, δουλεύω σε μια θέση ρητίνης για τους οπαδούς εκτυπωτών FormLabs, Spark / Ember εκεί έξω.

Συνεχίζω να περιγράφω και να εξηγώ αυτό που γνωρίζω (ή να μάθω) για τα κοινά και λιγότερο γνωστά υλικά 3D εκτύπωσης. Μπορείτε να διαβάσετε λίγο σχετικά με τις ιδιότητες των υλικών εδώ: 3D υλικά εκτύπωσης .

Τα Τρισδιάστατα Υλικά Εκτύπωση είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο κομμάτι της βιομηχανίας. Τα υλικά συνεχώς μεταβάλλονται, μεταμορφώνονται και βελτιώνονται. Επισκέπτομαι τακτικά τη σελίδα 3Ders.org σχετικά με τα υλικά. Σε αυτή την ενότητα, θα βρείτε νέα και δεδομένα σχετικά με νέα υλικά σχεδόν αμέσως μόλις έμπαιναν στην αγορά. Είναι μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων όπου μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένα στοιχεία για τα υλικά και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο θέμα 3D εκτύπωσης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Η τελευταία μου πηγή για υλικά είναι από το Shapeways, το Γραφείο Τρισδιάστατης Υπηρεσίας Εκτύπωσης και την κοινότητα που ανέφερα στις Τρισδιάστατες Υπηρεσίες Εκτύπωσης όταν δεν έχετε έναν 3D εκτυπωτή .

Οι άνθρωποι στο Shapeways έχουν βάλει μαζί έναν οδηγό, με τα υλικά που προσφέρουν, αλλά σας δίνουν επίσης μια μεγάλη ματιά σε αυτό που μοιάζει με μια ασημένια τρισδιάστατη εκτύπωση, ή πορσελάνη, διαφορετικά πλαστικά ή κερί. Υπάρχει ένας πίνακας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιο υλικό είναι κατάλληλο για εσάς και την εκτύπωση σας, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σας - ακόμα μια μεγάλη πηγή. Έχουν επίσης ένα σετ δειγμάτων που μπορείτε να αγοράσετε (το κιτ $ 29,99 συνοδεύεται από πιστωτική κάρτα αξίας 25 δολαρίων, ώρα Τύπου - 30 Ιαν. 2015). Δεν είναι κακό εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους αντί να αγοράσετε τον δικό σας εκτυπωτή.

Τα πιο πρόσφατα νήματα για εκτυπωτές 3D FFF / FDM

Οι εκτυπωτές 3D εξώθησης είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενοι από τους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτοί οι εκτυπωτές σας επιτρέπουν γενικά να εκτυπώνετε σε ABS ή PLA πλαστικά πολλών χρωμάτων. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται η αγορά, προσφέρονται περισσότερες επιλογές που υπερβαίνουν το χρώμα. Εδώ είναι τα πιο κοινά 3D νήματα και τα οφέλη τους:

Νέα υλικά γίνονται συνεχώς διαθέσιμα καθώς οι ανάγκες των 3D εκτυπωτών και των εφαρμογών τους επεκτείνονται. Αυτή η λίστα θα σας δώσει μια καλή θέση για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση όλων των επιλογών.